Şimdi Ara

Grundig GRND 5680 vs Samsung RT-59QMSW1/XTR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

Orijinalden alıntı: 06delimccem

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

candoğan bey samsungun bu modelini önermezmisiniz

1300TL bütçe için o da alınabilecek güzel bir buzdolabıdır. Bugüne kadar karşılaştığım tek şikayet sebzelik üstü rafın çerçevesinin kendiliğinden çatlaması. Onun dışında zaten dijital inverter kompresör olduğundan motoru 10 yıl garantili. İç aksamı da sağlam.

Grundig zaten Samsung'tan esinlenerek üretilmiş çakma bir model :)

1299TL ye gittim aldım buzdolabını 50TL depo parası ödedim yaza kadar bekletecekler 1350TLye geldi.. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.. Diğer beyaz eşyalarada baktım gitmişken çamaşır makinesihttp://www.electroworld.com.tr/p/samsung-wf9902lww-camasir-makinesi/ bu modeli almam için baya zorladılar. Kampanyası varmış bitmiş gerçi 899TL ymiş şu anda 1099TL nasıl bi modeldir bu önerirmisiniz fiyat/performans ürünümüdür sizce ?? Bilgisizliğin gözü kör olsun sadece tipine ve fiyatına bakıyorum bişey anladığım yok o kadarda forumu okuduk ama..

aeg f 75270 fl modelini alın derim daha kaliteli

sağolasın hocam yardımın için forum genelinde önerilen bir model, fakat biraz pahalı gibi 1300TL şu anda... benim baktığım makine 899TL yani 500TL iyi bi fark var bütçemize göre fiyat/performans ürünlere bakıyorum 2 kişi kullanacağız biz bide maksimum 1000TL ye önerebileceğiniz bir makine varmıdır..

ozaman şunu al samsungtan çok daha iyi Bosch WAQ20460TR

hocam bunda eski tip motor varmış heralde sadece ses olarakmı sıkıntı olur bundan alsak...

evet tek eksi yönü fırçalı motor olması ama cam elyafla yalıtım yapılmış yeni seride yani 4 yada 5 db daha düşüktür seçtiğiniz modelden
    tambur hacmi 63 lt dir yani 7 kg dan fazla yıkar piyasada satılan 9 kg lık makinalardan daha kaliteli bir model tabi ben olsam aeg yi alırdım

teşekkür ederim hocam bunu yazdım kağıda yakın zamanda bakıp alacağım, belki bütçe konusundada bir ayarlama yapıp aeg yide alabilirim yada buradan öneriler gelirse bakmakda fayda var... zaman ayırıp bilgilendiren herkese teşekkür ederim tekrardan...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

candoğan bey samsungun bu modelini önermezmisiniz

1300TL bütçe için o da alınabilecek güzel bir buzdolabıdır. Bugüne kadar karşılaştığım tek şikayet sebzelik üstü rafın çerçevesinin kendiliğinden çatlaması. Onun dışında zaten dijital inverter kompresör olduğundan motoru 10 yıl garantili. İç aksamı da sağlam.

Grundig zaten Samsung'tan esinlenerek üretilmiş çakma bir model :)

1299TL ye gittim aldım buzdolabını 50TL depo parası ödedim yaza kadar bekletecekler 1350TLye geldi.. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.. Diğer beyaz eşyalarada baktım gitmişken çamaşır makinesihttp://www.electroworld.com.tr/p/samsung-wf9902lww-camasir-makinesi/ bu modeli almam için baya zorladılar. Kampanyası varmış bitmiş gerçi 899TL ymiş şu anda 1099TL nasıl bi modeldir bu önerirmisiniz fiyat/performans ürünümüdür sizce ?? Bilgisizliğin gözü kör olsun sadece tipine ve fiyatına bakıyorum bişey anladığım yok o kadarda forumu okuduk ama..

aeg f 75270 fl modelini alın derim daha kaliteli

sağolasın hocam yardımın için forum genelinde önerilen bir model, fakat biraz pahalı gibi 1300TL şu anda... benim baktığım makine 899TL yani 500TL iyi bi fark var bütçemize göre fiyat/performans ürünlere bakıyorum 2 kişi kullanacağız biz bide maksimum 1000TL ye önerebileceğiniz bir makine varmıdır..

ozaman şunu al samsungtan çok daha iyi Bosch WAQ20460TR

hocam bunda eski tip motor varmış heralde sadece ses olarakmı sıkıntı olur bundan alsak...

evet tek eksi yönü fırçalı motor olması ama cam elyafla yalıtım yapılmış yeni seride yani 4 yada 5 db daha düşüktür seçtiğiniz modelden
    tambur hacmi 63 lt dir yani 7 kg dan fazla yıkar piyasada satılan 9 kg lık makinalardan daha kaliteli bir model tabi ben olsam aeg yi alırdım

teşekkür ederim hocam bunu yazdım kağıda yakın zamanda bakıp alacağım, belki bütçe konusundada bir ayarlama yapıp aeg yide alabilirim yada buradan öneriler gelirse bakmakda fayda var... zaman ayırıp bilgilendiren herkese teşekkür ederim tekrardan...

aeg yi alamıyorsan bosch en güzel seçim

• quote:

Orijinalden alıntı: laliga28

Arkadaşlar hiç kasmayın aradığınız bütün elektronik ev aletleri beyaz eşyalar en uygun fiyata en kaliteli şekilde
    sadece burada.Hızlı servis le de göz dolduruyor.
    GURBÜZ SERVİS(Elektronik Ev Aletleri)

http://www.gurbuzevaletleri.com/urunlerimiz.html
    Bu linkten de istediğiniz ürüne baka bilirsiniz
    iyi günler...

Doğru diyorsunuz, anadolu yakasında 2 mağazınızdan fiyat almıştım. Burnundan kıl aldırmayan ve müşteriye değer vermeyen bir bakış açınız var. Piyasanın üstünde satış fiyatınızda cabası. Kusura bakmayın siz bu mantıkla çok ayakta kalmazsınız. Patrona birşey olmaz, ben çalışanlara acıyorum. Patron BMW X6'sını satar hayatına devam eder, ama garibim personel tekrar iş aramakla uğraşır bu kriz ortamında.

• quote:

Arkadaşlar neden öyle buldunuz ki. Ben 5680'i beğeniyorum. Bence kullanışlı, sessiz ve kalitesi fiyatına göre iyi bir cihaz. Samsung'un Kore'de üretilmeyen hiçbir ürününü almam ben şahsen.

5680 serisi gerçekten A serisimidir acaba yoksa arçeliğin A serisi yazıpta Z serisini çıkan dolaplardanmıdır buda bilginiz varmı acaba?

1000-1300 aralığında bir no frost bakıyoruzda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 8 Ocak 2013; 10:47:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.