Şimdi Ara

Grundig gtb 790 inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Tablet alım süresi boyunca bu forumdan cok sey ögrendim. Aklımdaki tabletler hakkında geniş bilgi sahibi oldum. Sonunda tam asus Memo pad 8 veya vippad Elegance alacakken uygun fiyata buldugum bu tableti aldım. Internettede kullanıcı incelemesi ve detaylı bilgi bulamayınca alacak olanlara yardımcı olur umuduyla hemde alternatif olur diye kişisel görüşlerimi belirteyim. Daha önce hiç inceleme yapmadım. Kısa bir kullanıcı yorumu yapacağım.Ben tableti daha çok internet biraz muzik ve film için aldım. Oyun hiç oynamam. Buradan öğrendiğim birkac test programı kullandım. Eger sizin istediğiniz bir uygulama vs varsa deneyebilirim. Malzeme kalitesi ve işçilik baya iyi. Öyle ekrana veya tabletın herhangi bir yerine bastırınca oynama olmuyor. Tabletin kenar kesimleri cok kaliteli ve çok şık duruyor. Tabletin bütün girişleri ve tuşları dik konuma göre üste yerleştirilmiş. Tabletler kulaklık girişi mini HDMI usb Girişi Reset butonu 32 GB destekli kart girişi yeralmaktadır. Hoparlör yine dik tuttugumuzda altta kalacak şekilde konumlandırılmış. Çift hoparlör yan tuttugumuzda arkada olmadıgı için daha iyi ses veriyor. Ben verdiği sesi beğendim . Kaliteli ama cok yuksek değil. PLAYER Pro ekolayzır ile baya yuksek ses aldım. Önde 0.3 arkada 5 megapiksel kamera var. Ön kamerayı yok sayıyorum zaten arka kamerada 5 MP ile alakası yok. Ama yinede kötü değil. Ekran 1024 768 ips Panel.Ekran gerçekten çok kaliteli. Daha önce kullandığım Çin tabletleri ips İ gibi değil. Gercekten her acıdan cok net görüş açısı ve parlaklığı var. Parlaklık demişken bu ekran bana okadar parlak geldiki 0 a gelirsem bile gözümü aldı. Belki ben genelgede parlak ekran sevmem onunda etkisi olabılır. Wifi çekimi de iyi seviyede arada 1 oda ve yaklaşık 5-6 metrede 1 cubuk eksik çekiyor. Kopma vs yaşamadım. Nette Dolphin ile rahat dolaştım. Flash 11.1 yüklü. Videolarda hiç sıkıntım olmadı. Cihazda 4000mah pil var. Bu deger gercekten az. Ama ben düşük parlaklık bana yettiği için 6 saati biraz gectim. Tahminim normalde 5 saati görür gibi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. İşlemci 1.6GHz Quad Core Cortex A9
    İşletim Sistemi Android 4.2.2 Jelly Bean
    Mikrofon Var
    Micro USB Var
    GPS Yok
    Ekran Boyutu 7.85”
    Harici Depolama Kapasitesi 32 GB
    Sensörler 3 Açılı İvme ölçer sensörü
    Ağırlık (gr) 336
    Ön Kamera 0.3 Mpixel
    Dahili depolama kapasitesi 8 GB
    WLAN Var
    3G Yok
    Batarya 4000 mAh
    SD Kart Girişi Var
    RAM 1 GB
    Arka Kamera 5 Mpixel
    Bluetooth Var
    HDMI Var
    Ekran Çözünürlüğü 1024 x 768
    Hoparlör Var
     Grundig gtb 790 inceleme Grundig gtb 790 inceleme Grundig gtb 790 inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıglesıas -- 26 Şubat 2014; 18:57:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.