Bildirim
Grundig Laptop İ3 740m ekrankartı 1000tl (2. sayfa)
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam indirim çalışırsa 900TL oluyor zaten.
Ofis için yeterli ve değer bence. Marka önemli değil zira.
Senin bahsettiğin ile arasında ekran kartı farkı olacak ve 200-TL fark oluşacak. Hiç zorlanmayacak, belki hiç açılmaya bile gerek duyulmayacak (onboard var ise) bir kart için para vermiş olacağım fazladan :)
Ben arayayım N11'i öğreneyim aslı astarını. -
Şimdi be kadar?
Deneyinlerim Acer markasından bir cacık olmaz dedi defalarca...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Orijinalden alıntı: Teknoray
y500 u aldım arkadaşlar
Hayırlı olsun
Kargodan teslim aldığın andan itibaren tek tek fotoğrafla.
Tamam hocam fotograflicam detaylica doncem buraya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Düşmüyor şuan MH ile görüşüyorum ^^ -
Düzelttiler bana özel bir hataydı sanırım.
900TL ye alınmış oldu. -
nasıl düşmüyor ki?
sizin eklediğiniz ürünleirn aynısını ekledim adresten sonraki ödeme kısmına geldim otomatik düştü :)
edit:almışsınız,h.o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kansavkaplan -- 14 Kasım 2014; 23:59:04 > -
Teşekkür ederim.
Çocukluğumuzun markası Grunding... -
1-2 arkadaşımda vardı grundig laptop sorun da yaşamadılar 900 liraya gayet iyi pc bence windows 8 li harici ekran kartlı 4 gb ramli vs vs -
Fotoğraf işi yaş iş. Belki bir sorun çıkar fotosunu gösterirsin "nerden bileyim sen yaptıktan sonra resim çekmediğini" der. Onun için video çekin. Hem kargodan alırken devamında hiç kesmeden kutuyu açarken(mümkünse kargo görevlisnin yanında ama kimisi cins çıkıyor beklemiyor) de devam edin videoya. Ta ki notebook açılana kadar.
Garanti olsun o kadar para veriyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.aliexpress.com/item/2014-New-fashion-720P-HD-Hidden-audio-video-recorder-camera-eyewear-glasses-mini-dvr-camera-with/2019784200.html
Kargocu imza istediğinde "Pardon gözlüğümü alayım" demem yetiyor -
n11den sonuncuyu ben aldım teşekkürler haber edene 900 liraya aldık bakalım yanında 8gb bellekle beraber... -
quote:
http://www.aliexpress.com/item/2014-New-fashion-720P-HD-Hidden-audio-video-recorder-camera-eyewear-glasses-mini-dvr-camera-with/2019784200.html
Kargocu imza istediğinde "Pardon gözlüğümü alayım" demem yetiyor
O gözlüğü şimdinin Türkiye'sinde gözünüzden hiçbir zaman çıkarmamanızı tavsiye ederim. Malum ne olacağı belli olmuyor ve olan oluncada ne kanıt olsa da yasalar mağduru korumuyor.Hiç değilse elinizde görüntüler olur.
-
yukarıdada belirtmisdim biz aynı kasa exper olanı 1 senedir kullanıyoruz sıkıntı yok. 900 tl ye bu ekrankartı ve bu işlemciyi almayanı vururlar. -
Üstelik Win8 -
900 liraya i3 3110m + 740m + win8 için harika bir fiyat. güncel oyunları orta ayarlarda rahat oynatır. tekrar stoğa girdiğinde ihtiyacı olan kaçırmasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: soniquakee
900 liraya i3 3110m + 740m + win8 için harika bir fiyat. güncel oyunları orta ayarlarda rahat oynatır. tekrar stoğa girdiğinde ihtiyacı olan kaçırmasın.
bence bf4 ü 720p de fulle yakın oynatacaktır. bendeki gt635m oynattıgına göre 740m haydi haydi oynatır. ben bide dvd i çıkartıp ssd taktım yerine alet win8 ile 4 snde açılıyor, milletin dibi düşüyor. :))
i7, i5 ile aralarında çok fark yok.
Passmark
Core i7 4500U -> 3,846
Core i5 4200U -> 3,294
Core i3 3110M -> 3,042
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 15 Kasım 2014; 10:52:34 > -
Stok bitmiş ama yine de GG üzerinden satıcıya mesaj atarak aynı fiyattan tekrar stok koymasını isteyebilirsiniz.
100 TL indirim çeki + 25 TL WP ile kaçmaz -
quote:
Stok bitmiş ama yine de GG üzerinden satıcıya mesaj atarak aynı fiyattan tekrar stok koymasını isteyebilirsiniz.
100 TL indirim çeki + 25 TL WP ile kaçmaz
875e bedava
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X