Şimdi Ara

Grundig VLX8586 Serisi Tv Hakkında Her Şey (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
906
Cevap
19
Favori
42.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 1 aydır televizyonu sorunsuz kullanıyordum, 1-2 gün önce internete LAN kablosuyla bağladım ve ondan sonra kumandadan bastığımda ara ara televizyonun ışığı yansa da donup kumandanın işlemediğini farkettim.

LAN kablosuyla alakası var mıdır bilmiyorum ? Başına gelen var mı çözümü nedir ?

Güncellemeyi en kısa sürede yükleyeceğim ancak onunla düzeleceğini düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

Arkadaşlar selam , tv yi actim direk yeni yazilim var yüklemek istermisiniz diye sordu.suan kendi otomatik güncelleme yapıyor bakalım bekliyorum. Umarım iyileştirmeler olmuştur

Hangi sürüme güncelledi acaba.? Test ettiniz mi sonuç nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helluri kullanıcısına yanıt
    Valla şuan evde değilim yanlıs görmediysem v06.005 e yükseltti.Aksam net bakar yazarım tekrar.

Fakat görüntü kalitesinde ciddi iyileşme gördüm.Psikolojik mi acaba diye dikkatli dikkatli baktım tekrar ama yok kesinlikle bence renklerde kalitede iyileşme oldu.Tv nin menülerinde biraz değişiklikler oldu.

TV yi acında direk sordu güncelleme istermisin diye , öncesinde tv izlememiştim dün. Keşke güncelleme yapmadan önce son kez dikkatli bir kontrol etseydim dedim ama eski haline son dikkat etmeden direk güncelledim.
  • quote:

Valla şuan evde değilim yanlıs görmediysem v06.005 e yükseltti.Aksam net bakar yazarım tekrar.

Fakat görüntü kalitesinde ciddi iyileşme gördüm.Psikolojik mi acaba diye dikkatli dikkatli baktım tekrar ama yok kesinlikle bence renklerde kalitede iyileşme oldu.Tv nin menülerinde biraz değişiklikler oldu.

TV yi acında direk sordu güncelleme istermisin diye , öncesinde tv izlememiştim dün. Keşke güncelleme yapmadan önce son kez dikkatli bir kontrol etseydim dedim ama eski haline son dikkat etmeden direk güncelledim.

Güncellemeyi yaptım biraz önce. Dediğiniz gibi görüntüde düzelmeler var. İnsanların yüzündeki pudra efekti azalmış. Kırışıklıklar daha görünür olmuş. YouTube da 4k videolar daha akıcı. Şimdilik iyi bir sürüme benziyor

Evet hocam bugun tekrar detaylı inceledim , görüntü ,renk vs daha iyi olmuş.Fakat akıcılık vs daha denemedim.

Fakat görüntü ayarlarına giremiyorum bir tek bazı menüler kısıtlanmıs gibi geldi bana .Sizde de oyle mi durum ?
  • quote:

Evet hocam bugun tekrar detaylı inceledim , görüntü ,renk vs daha iyi olmuş.Fakat akıcılık vs daha denemedim.

Fakat görüntü ayarlarına giremiyorum bir tek bazı menüler kısıtlanmıs gibi geldi bana .Sizde de oyle mi durum ?

Biraz kurcaladım. Görüntü ayarlarını yapabiliyorum. Kısıtlama göremedim. Sizde hangi ayar kısıtlı

• Merhabalar,

Grundig 55VLX8585 model tv aldım. Daha önce philips ve samsung tv ler kullanmıştım. Usb bellek ile film izlerken alt yazı sorununu alt yazı modunu utf8 yaparak çözüyordum. Fakat grundig de bu sıkıntıyı çözemedim. Utf8 ayarlamama ve birinci ve ikinci dil seçimini Türkçe yapmama rağmen karakterlerde sıkıntı devam ediyor. Grundig kullanıp bu sorunu çözen arkadaşımız var ise desteklerini bekliyorum.
  • @biko56

Bazı alt yazılar Türkçe karakter ile normal açılıyor. Bazılarında sorun çıkartıyor. Nedenini henüz çözemedim fakat yazının kodlaması ile ilgli bir sıkıntı var gibi. Bu sorunu çözmek için sorun çıkartan alt yazı dosyasındaki Türkçe karakterleri Türkçe karaktersiz hale getirip öyle izliyorum. Bunun iş için bazı web siteleri var.

Güncellemeyi yükleyen arkadaşlar hangi görüntü ayarlarını kullanıyorlar acaba ?
  • bizde bu televizyonun arçelik mağazalarında satılan modeli 48clx8589 var. fakat televizyon duvara asılı olduğundan arkasındaki seri no'ya ulaşamıyorum.. yeni güncellemeyi nasıl yükleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

bizde bu televizyonun arçelik mağazalarında satılan modeli 48clx8589 var. fakat televizyon duvara asılı olduğundan arkasındaki seri no'ya ulaşamıyorum.. yeni güncellemeyi nasıl yükleyebilirim?

Tv yi internet bağlayınca otomatik yüklendi grundig için.

Manuel yükleme için o kod olmak zorunda

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Orijinalden alıntı: more61

Merhaba arkadaşlar,

Hepsini değil fakat sayfalaraca yazı okumama rağmen klavye ve fare kullanımı ile ilgili konulara denk gelmedim. VLX 8586 için hangi marka klavye ve fare kullanabiliriz. Logitech'in bir faresini taktım ama çalışmadı. Uyum problemi var sanırım.

Bu konuda deneyimi olan arkadaş oldu mu acaba?

Çin malı bir klavyeli kumanda aldım kullanmada sıkıntı yok,

Ayrıca Logitech klavyede uyumlu,

Ben çinden aldığım kumandayı şuan kullanmıyorum, logitech klavyesi daha kullanışlı geldi bana...

Merhaba,

Klavylenin modeli ne? Ben de almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fortuneteller

quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Orijinalden alıntı: more61

Merhaba arkadaşlar,

Hepsini değil fakat sayfalaraca yazı okumama rağmen klavye ve fare kullanımı ile ilgili konulara denk gelmedim. VLX 8586 için hangi marka klavye ve fare kullanabiliriz. Logitech'in bir faresini taktım ama çalışmadı. Uyum problemi var sanırım.

Bu konuda deneyimi olan arkadaş oldu mu acaba?

Çin malı bir klavyeli kumanda aldım kullanmada sıkıntı yok,

Ayrıca Logitech klavyede uyumlu,

Ben çinden aldığım kumandayı şuan kullanmıyorum, logitech klavyesi daha kullanışlı geldi bana...

Merhaba,

Klavylenin modeli ne? Ben de almayı düşünüyorum.

www.logitech.com
    Logitech Kablosuz Dokunmatik Klavye K400 Plus - Bilgisayardan televizyona denetimi
    https://www.logitech.com/tr-tr/product/wireless-touch-keyboard-k400-plus

tv evdeki modeme bağlanmıyor nedense.. telefonun internetini bağlayabiliyorum fakat evdeki wifi olmuyor. kaldık öyle ortada manuel de yükleyemiyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boris91

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 aydır televizyonu sorunsuz kullanıyordum, 1-2 gün önce internete LAN kablosuyla bağladım ve ondan sonra kumandadan bastığımda ara ara televizyonun ışığı yansa da donup kumandanın işlemediğini farkettim.

LAN kablosuyla alakası var mıdır bilmiyorum ? Başına gelen var mı çözümü nedir ?

Güncellemeyi en kısa sürede yükleyeceğim ancak onunla düzeleceğini düşünmüyorum.

Merhaba arkadaşlar, dün belirttiğiniz şekilde güncelleme yapılınca bu sorun ortadan kaltı.

TRT 4K izlemek için ne yapmam gerekli ?

Frekans değerlerini buldum ancak benim kanallarınkinden farklı ve değeri değiştirdiğimde sinyal yok gibi gözüküyor, diğer kanalların bozulmasından korkuyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

• merhabalar bendede 55vls8586 var altyazı ile ilgili bi sorunum var altyazı önceden sıkıntı yoktu şimdi altyazı tamemen kapalı gözüküyo ayarlardan altyazı kısmına giremiyom aktif degil nedendir acaba yardımcı olacak varmıdır
  • shelby25 kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarina donmeyi deneyebilirsiniz. Daha da olmazsa servis cagirirsaniz yeniden yazilim yuklerler.

• merhaba bu tv için yeni bir güncelleme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymore

merhaba bu tv için yeni bir güncelleme var mı?
    En son 10 ay önce bir guncelleme yayinlandi, o da v06.005 versiyonu. Bunun uzerine guncelleme cikmadi, cikacagini da zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: avastos

En son 10 ay önce bir guncelleme yayinlandi, o da v06.005 versiyonu. Bunun uzerine guncelleme cikmadi, cikacagini da zannetmiyorum.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler

• arkadaşlar 40 VLX 8600 WP model numaralı Grundig TV için sitede sorguladığım da V06.008.00 güncellemesi olduğunu gördüm fakat yazılımı kurmayı başaramadım
    yardımcı olabilir misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.