Şimdi Ara

GRUNDİNG GSC-510 FOTOĞRAF MAK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fotoğraf Makinem bozuldu, Arçelik Servisine verdim. sonuç değişimden fark ödeyerek Grunding GSC-510 modelinde dokunmatik 12 MP Türkçe menüsü olan makineyi gönderecekler,bu makine nasıl Bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olurmusunuz? nette hiç bir bilgi bulamadım.

• anlaşılan kimsenin tanıdığı ve kullandığı, bildiği bir makine değil, tahmini fikri olan üstadlarımız bari tecrubelerine göre bir açıklama yaparlarsa memnun olurum...
  • fena makine değil her halikarda önceki makinanıza göre mantıklı bir karar olur.Özellikleri de fena değil ama tabii kompakt makinalrdan zaten fazla performans beklememek lazım.Şanslısınız işte yerli marka olmasının avantajı eğer bozulan makinanız canon nikon vb gibi başka bir marka olsaydı üstüne bir bardak soğuk su içmiştiniz forumda bir çok şikayetçi arkadaşımızın ve benim de tecrübelerimi anlattığım gibi servis büyük ihtimalle kullanıcı hatası der ve bu nedenle garanti kapsamında değil diyerek size yüklü bir tamir faturası çıkarırdı buda yeni makine fiyatına hemen hemen denk olacağından sizde büyük ihtimalle yaptırmaktan vazgeçerdiniz ve makinaya verdiğiniz para boşa giderdi.
    Anlattığınız durumda gene cüzzi bir masrafla kurtarıyorsunuz.
  • doroşenko teşekkürler,açıklamana aynen katılıyorum, tabiki adamların Mallarının arkasında durması memnuniyet verici fakat makineyi tam olarak kimse bilmiyor, servisteki elemana pil ömrü felan gibi bazı teknik sorular sordum tatmin edici kesin cevaplar alamadım hep varsayımlar üzerinden cevap verdi. Grunding yeni olduğundan kullandığı teknoloji ve malzeme kalitesi sonra parçalarını kendisimi yoksa başka bir x firmayamı ürettiriyor sonra markaların kullandığı teknolojiyle kıyaslaması felan bunları merak ettim hiçbir bilgiye ulaşamayınca bir firmanın bu yönleri düşünerek en azından detaylı bilgi aktarımı yapmaması düşündürücü sonuçta online sitedeki teknik özellikleri felan fazla bilgi içermiyor.....
  • güncel..
  • Arkadaşlar Fotoğraf Makinem geldi GRUNDING GSC 510 beklerken bir üst modeli olan GSC 520 modelini göndermişler. buradan Arçelik A.Ş. ye teşekkürlerimi sunarım GSC 520 modeli nette hiç yok fakat kullanma kataloğundan bilgileri yazıyorum, özelliklerine göre mümkünse nasıl bir makine yorumlarmısınız.

GSC 520 14.0 MEGA PİXELS
    SENSÖR 14M 1/2.3 CCD tipi
    Lens odak mesafesi :6,3(W)-18,9(T) mm
    LCD ekran 3.0 renkli LCD
    Odaklama menzili
    Normal:
    Geniş: 10 cm-sonsuz
    Tele:60 cm-sonsuz
    Makro:
    Geniş:10cm-100 cm
    Tele: 60 cm-100 cm
    Diyafram açıklığı 2.9-5.4
    Deklanşör: Mekanik ve Elektronik
    örtücü hızı:
    otomatik 1-1/2.000 san.
    manuel 15-1/2.000 san.
    Gece 15-1/2.000 san.
    Havai fişek 2 san.
    Dosya Biçimi
    EXIF 2.2 uyumlu biçim jpg sıkıştırma
    VİDEO AVI(MJEPEG)
    SES wav
    Çözünürlük 14M (4320x3240) 3:2 (4320x2880) 8 M(3264x2448) 5 M (2592x1944), 3M (2048x1536) 16:9 (1920x1080) VGA(640X480 (Web)
    Çözünürlük Film 1280x720 (16:9) yanlızca class 6 (sınıf 6) SD hafıza kartı ile desteklenir.
    640x480
    320x240
    640x480 (Web)
    hafıza dahili 64 MB flaş hafıza
    harici hafıza SD (4 GB ye kadar), SDHC kart (32 GB,ye kadar garanti edilen)
    Mikrofon dahili
    Hoparlör dahili
    TV sistemi NTCS/PAL Menü seçimi ile
    pil lityum iyon pil
    arabirim USB/AV/ OUT
    Boyutlar 90x56,8x18,8
    Ağırlık 105 g (pil hariç)
    Metraj Çoklu,orta,nokta
    daha bitmedi yaza bildiklerim bunlar ne anlama geldiğini değerli Üstadlardan yorumlarını ala bilirsem çok memnun olurum.saygılar...

• her şeyi ile tamamen çin üretimi olan dizaynından kullanma klavuzuna kadar bir makina çok fazla bir şey beklemeyin.
    söz sahibi bir markadan almadıkça kalite uzak. zamanında arçelik, casper, bir de him duymadığım çin menşeili bir markanın modelleri bire bir aynıydı. en pahalı olan arçelikti ve de çin markalı olanın 4 katıydı.
    amacım heves kaçırmak değil ancak beklentinizi etkilerim diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

her şeyi ile tamamen çin üretimi olan dizaynından kullanma klavuzuna kadar bir makina çok fazla bir şey beklemeyin.
    söz sahibi bir markadan almadıkça kalite uzak. zamanında arçelik, casper, bir de him duymadığım çin menşeili bir markanın modelleri bire bir aynıydı. en pahalı olan arçelikti ve de çin markalı olanın 4 katıydı.
    amacım heves kaçırmak değil ancak beklentinizi etkilerim diye düşünüyorum.

açıklaman için sağol beklentim yok teknoloji hızlı değişim gösterdiği için uzun düşünmüyorum zaten sadece öğrenmek istediğim GRUNDING teknolojisinin ortaya ne çıkardığı idi zamanında bu Markayı Alman olarak bilirdim, şimdi ortaya ne çıkardığı ve kullandığı teknoloji kalitesi olarak esinlendim. Kullandığı lens ve sensör diğer markalarla eşdeğermi? bunu merak ediyorum.....

• Sensör biraz eski ama yinede güzel makine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

Sensör biraz eski ama yinede güzel makine.

Karadeniz Otoyolu tşk. sensör eski derken kalitesi nasıl? bu sensörü kullananlar memnunlarmı? Grundıng o zaman kendi teknolojisi yok anlaşılan taşıma suyla dönderecek bu işi.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.