Şimdi Ara

Grup Başarıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim bir sorum olacaktı. Benim grubumun bir kaç başarısı var işte dünya turunu tamamladım vs. gibi. Bu başarılara sahip olmayan bir arkadaşı grubuma aldım bu başarıları edinmesi için. Ama başarılar gelmedi arkadaşıma. Başarıları elde etmesi için grubumun 1 konser vermesi mi gerekli? Ve Konser vermek gerekliyse o arkadaşımın konserde bulunması zorunlu mu başarıları elde etmesi için? Müzik yetenekleri vs. iyi değil o yüzden konserin olduğu şehre gelmemesi taraftarıyım. O Konserde değilken konser gerçekleşirse başarıları alır mı? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reaskiyon

Merhaba benim bir sorum olacaktı. Benim grubumun bir kaç başarısı var işte dünya turunu tamamladım vs. gibi. Bu başarılara sahip olmayan bir arkadaşı grubuma aldım bu başarıları edinmesi için. Ama başarılar gelmedi arkadaşıma. Başarıları elde etmesi için grubumun 1 konser vermesi mi gerekli? Ve Konser vermek gerekliyse o arkadaşımın konserde bulunması zorunlu mu başarıları elde etmesi için? Müzik yetenekleri vs. iyi değil o yüzden konserin olduğu şehre gelmemesi taraftarıyım. O Konserde değilken konser gerçekleşirse başarıları alır mı? Teşekkürler.

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdinizsorunuza gelince hiç bir şey anlamadım, müzüsyenmisiniz ?

• Hoş bulduk kardeşim. Konuyu yanlış yere mi açtım diye kontrol ettim birkaç kez ama doğru sanırsam. Yeniyim görüldüğü üzere. Popmundo ile ilgili bu soru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaskiyon

Hoş bulduk kardeşim. Konuyu yanlış yere mi açtım diye kontrol ettim birkaç kez ama doğru sanırsam. Yeniyim görüldüğü üzere. Popmundo ile ilgili bu soru.

Popmundo nedir ? ilk defa duydum ?
  • İndirmeden, internet üzerinden oynan bir oyun kardeşim. Bu adresten ulaşabilirsin: Popmundo
  • Reaskiyon R kullanıcısına yanıt
    O arkadaşınında konserde bulunması gerekli diye biliyorum ben. Özellikle dünya turu başarıları için geçerli bu, başarıların satılmasını engellemek amaçlı getirildi bu kurallar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.