Şimdi Ara

grup hepsi hakkındaki görüşleriniz??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaw bu topic daha öncede açılmıştı ama neyse Şimdi grubu inceleyecek olursak 4 tane bayandan oluşuyor grubun üyeleri çocukluktan beri arkadaşız diyorlar tamam güzel birbirlerine bağlılar anladığım kadarı ile fruptaki kızlardan sadece 1 tanesinin erkek arkadaşı var yada siz türkler ne dersiniz yamuklusu diğer grup üyelerinin sevgilisi yokmuş,Grubun ilk klibini izleyenler bilecektir yani şarkısın dinleyenler gruptaki sarışın olan bayanın ön plana çıktığı yada ön plana çıkartıldığınıgöreceklerdir yada duyacaklardır neden diyecek olursanız sesinden dolayı çünkü sesi amerikalı bayan şarkıcıların sesine benziyor yani idare eder.İlk kliple şarkıları ( olmaz oğlan) hiç uyuşmamış bence yani sözler farklı anlayış farklı felsefe farklı yani klibi ben çekmiş olsaydım daha fantastik birşey olurdu neyse bu konuya girmeyim. İkinci kliplerini yalan adlı şarkılarına çekmişler bu sefer ilk klipteki acemiliklerini üzerlerinden atmış gibi gördüm desem. Yani klipleri bu sefer idare eder biçimdeydi.
    Gruptakı kızlara dikkat ettiyseniz sarışın var esmer var kumral var yani her erkeğe hitap eden bayanlar var yukarıdaki arkadaşmızın da demiş olduğu gibi biri olmazsa diğeri misali. Bu tarz yani bayanların oluşturmuş olduğu gruq türleri türkiyede pek tutmamıştır eskileri hatırlarsak çıtır kızlar yok baharat kızlar vs gibi gruplar unutuldu gitti benim hatırladığıma bakmayın ben internette araştırttım o yüzden buldum yoksa bende unutmuştum yani Hiç üşenmeden bu yazdığım saçma yazıyı okuyan arkadaşlara tşk ( okadar yazı yazdım şu teşekkür yazısını yazmaya üşendim tşk yazdım) ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 8 Haziran 2005, 9:52:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Yaw bu topic daha öncede açılmıştı ama neyse Şimdi grubu inceleyecek olursak 4 tane bayandan oluşuyor grubun üyeleri çocukluktan beri arkadaşız diyorlar tamam güzel birbirlerine bağlılar anladığım kadarı ile fruptaki kızlardan sadece 1 tanesinin erkek arkadaşı var yada siz türkler ne dersiniz yamuklusu diğer grup üyelerinin sevgilisi yokmuş,Grubun ilk klibini izleyenler bilecektir yani şarkısın dinleyenler gruptaki sarışın olan bayanın ön plana çıktığı yada ön plana çıkartıldığınıgöreceklerdir yada duyacaklardır neden diyecek olursanız sesinden dolayı çünkü sesi amerikalı bayan şarkıcıların sesine benziyor yani idare eder.İlk kliple şarkıları ( olmaz oğlan) hiç uyuşmamış bence yani sözler farklı anlayış farklı felsefe farklı yani klibi ben çekmiş olsaydım daha fantastik birşey olurdu neyse bu konuya girmeyim. İkinci kliplerini yalan adlı şarkılarına çekmişler bu sefer ilk klipteki acemiliklerini üzerlerinden atmış gibi gördüm desem. Yani klipleri bu sefer idare eder biçimdeydi.
    Gruptakı kızlara dikkat ettiyseniz sarışın var esmer var kumral var yani her erkeğe hitap eden bayanlar var yukarıdaki arkadaşmızın da demiş olduğu gibi biri olmazsa diğeri misali. Bu tarz yani bayanların oluşturmuş olduğu gruq türleri türkiyede pek tutmamıştır eskileri hatırlarsak çıtır kızlar yok baharat kızlar vs gibi gruplar unutuldu gitti benim hatırladığıma bakmayın ben internette araştırttım o yüzden buldum yoksa bende unutmuştum yani Hiç üşenmeden bu yazdığım saçma yazıyı okuyan arkadaşlara tşk ( okadar yazı yazdım şu teşekkür yazısını yazmaya üşendim tşk yazdım) ederim

okudum arkadaşım, sen merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 8 Haziran 2005, 11:01:54 >

• sarman 61 ben de okudum, ii yazmışın , ama bence bu grup da tutmaz gibi gelio , yrn birgün aralarında anlaşamazlar daha sonra grup dağılır, diğer gruplar gibi ....
  • ben bir hepsi fan i olarak dagilmayacaklarini düsünyorum.. 3. klipte yakinda gelior bilginize..........
    ayrica sesleri .ok gzl 1 kisinin disinda hele hele sarisin yani gülçinin tam bir zenci girtlagi war ama güzeller diye sesleri gzl deil saniyor herkes... ama zamanla herkes görecek....
  • 1 Sesleri güzel değil diyenler.2 esmerin ve sarışının süper sesi var kumralın sesi güzel değil
    2 Şarkıları çok iyi alt yapı var sanırım kızlardan birinin annesimi ne müzisyenmiş
    3 Bu işin eğitimini almışlar ve sadece müzikle ilgileniyorlar (mankenlikten felan gelmediler)
    4 1 i hariç (esmerlerden biri) hepsi sevimli ve güzel
    5 Avrupa yi bir havaları var yani dünyaya açılabilirler
    bence sağlam ve ses getirecekler dahada.
  • Kızlar da güzel. Şarkıları da.

www.gruphepsi.com

Hele o esmer, siyah saçlı, kocaman güzel gözleri olan kız yok mu, HASTAYIM ona...
  • Son derece gereksiz bir grup.. Hiç çıkmasalardı daha iyiydi. Tabii bu benim fikrim çünkü tarzım değil. Yakında yok olup giderler zaten. Dinleyenlere karışmam ama bi not: göze diil kardeşim kulağa hitap edin..
  • abii bence kızların sesii güzeel hele bi tanesinin sesii... (sarışıın)

ammaaa

şarkılaar çook saçmaa anlam yook bence ööylesine bi kaseet..

biri hiç bana bakma OĞLAN diğerii YALAAA

şarkı sözleri falan güzel olsaydıı daha iyii olurduu eee ucuz etin yahnisi bu kadarr oluuur tabii
  • yaw bence sarkilarin sözlerini genç isi yapmak istemisler.... ayrica göze hitap ettikleri kadar kulaga da hitap ettiklerini düsünüorum ben....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.