Şimdi Ara

Grup için şarkı yazma (Soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya benim bi arkadaşım var onun müzik becerisi mükemmel temel şarkı yazma falanda 5 yıldız yapıyo şimdi o bana şarkı yazcak grubuma ama şöle bişi istiyorum o benim grubuma şarkı yazcak ama benim grubumda olmucak yani ben solo takılcam gene ama o bana şarkı yazıp çıkcak yani böle bişiyi nası yapabiliriz ?

• senin grubuna giricek şarkı yazıcak sonra repertuara ekliyceksiniz şarkıyı daha sonra arkadaşın gruptan çıkcak.... Bu kadar
  • gene cover yapmış gibi olursunuz
    sonuçta gruptan çıkıyor
  • Grubundan çıkmış olacağı için gene cover olacak Ya solodan vazgeçecen yada arkadaşını tamamıyla gruba alacan
  • cover ne demek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hasanalî

cover ne demek ?

gruptaki bir kisinin sarkı yazmadan baska gruplardan popüler sarkılarını repertuarına eklediginde olur..

zararı daha düsük yıldız calmasıdır sarkının..

senin yaptıgında bunun aynısı olacak. gruptaki bir elemen yazıp cıktıgında grupta olmayan birinin sarkısını eklemis gibi olucak.

yani ugrasmak yerine git daha güzel söhretli popülerligi yüksek sarkıları ekle daha iyi.
  • bulmak çok zor oluyo ben turntable Dj rockcıyım diğerlerinde fazladan ensturman oluyo o zmnda gene eksik yıldız oluyo benim bildiğim kadarııyla her türlü eksik yıldız olcak amaa arkadaş yazarsa daha az bi düşüş olur diye düşünüyorum çünki arkadaş müzik becerisi 10 yıldız besteleme ve yazma 5er yıldız
  • quote:

bulmak çok zor oluyo ben turntable Dj rockcıyım diğerlerinde fazladan ensturman oluyo o zmnda gene eksik yıldız oluyo benim bildiğim kadarııyla her türlü eksik yıldız olcak amaa arkadaş yazarsa daha az bi düşüş olur diye düşünüyorum çünki arkadaş müzik becerisi 10 yıldız besteleme ve yazma 5er yıldız

daha az düsüs fln olmaz. hatta senin zararına olur.

cünkü kaliteli gruplardan alacagın sarkıların söhreti ve popülerligi yüksek olur..

senin arkadasın yazacagının ise %0 dan baslar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

quote:

bulmak çok zor oluyo ben turntable Dj rockcıyım diğerlerinde fazladan ensturman oluyo o zmnda gene eksik yıldız oluyo benim bildiğim kadarııyla her türlü eksik yıldız olcak amaa arkadaş yazarsa daha az bi düşüş olur diye düşünüyorum çünki arkadaş müzik becerisi 10 yıldız besteleme ve yazma 5er yıldız

daha az düsüs fln olmaz. hatta senin zararına olur.

cünkü kaliteli gruplardan alacagın sarkıların söhreti ve popülerligi yüksek olur..

senin arkadasın yazacagının ise %0 dan baslar..

peki ama ben nası bulucamki rockcıların coğuna baktım solo takılan hiç turntableci göremedim :S

• quote:

peki ama ben nası bulucamki rockcıların coğuna baktım solo takılan hiç turntableci göremedim :S

illa solo takılan turntableci bulmana gerek yok.

sarkılarına bakıp kullanınlan enstrümanlardan birtek turntable olan bulursan eklersin..

bulamassan arkadasına yazdırırsın.
  • Arkadaşına söyle ruh hali ve sağlığı yüksek olsun şarkıyı yazarken mümkünse düzgün bir ortamda yazsın ayrıca(Bknz:Ev)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.