Şimdi Ara

grupfoni.com--> markafoni 300 TL ve 130 TL hediye çeki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
4.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparatorlak

Fiyatlar aynı şekildeydi.

Hesabımda 20 TL vardı ve onlada birleşmişti.(kola koduyla filan birleşmez) Ayrıca hatırladığım kadarıyla avantajix grupfoniden bir miktar iade de yapıyordu.

Geçen sefer Derimod'dan 320 TL lik deri ceketi 200 TL'ye getirmiştim.

aynı değilmiş biri farklıymış şimdi buldum

300 TL değerindeki Hediye Çeki %34 grupfoni fırsatı ile 200 TL!

200 TL değerindeki Hediye Çeki %30 grupfoni fırsatı ile 140 TL!
  • çekleri taksitle alabiliyormuyuz deneyen yada alan oldumu?
  • taksit seçeneği çıkmıyor
  • GRUPFONIDE TEK GECIM IŞLEM YAPILIYOR ARKDASLAR
    MARKAFONIDEDE HESABINIZDA KUPON VARSA SADECE DAVETTEN GELEN KUPONLARLA BIRLESI CEKLER.BILGINIZE
  • 80 lira alışverişe 25 lira hediye çeki veren hesaplar var ama markafoni harcamalarında cebinizden 80 lira çıkması lazım. yani avea kampanyasına katılsanız 120 liralık alışverişe 90 lira ödersiniz, bir de 25 lira hediye çeki yüklenir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak0 -- 18 Aralık 2012; 15:54:09 >
  • hiçbir avantajı yok bence avea indirimi daha iyi hesaptaki çekle de birleşiyor işte gereksiz olmuş.
  • Arkadaşlar hesaptaki sadece davetten gelen çek ile birleşiyor olabilir. Geçen sefer öyle olmuştu orada yazılanın aksine.

Özellikle 130TL'lık çeki 90TL'ya sakın almayın, çünkü hiçbir mantığı yok. 130TL avea indirimiyle 100TL zaten ve hesaptaki çeklerle de birleşiyor, üstelik taksitle.

Derimont filan alacaklar belki 300TL'lık çeki alabilir ona lafım yok.
  • Columbia botlarda falan indirim olmaz ki, en dandik zamanlarda verirler şunları...
  • Satın aldığım kolardan 2 tanesi çalışmıyor ve grupfoniden hala bir destek alamadım sinir katsayım zorlanmaya devam ediyor. Sanırım bu işin sonu iyi olmayacak. Başına böyle bişey gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cameler11

Satın aldığım kolardan 2 tanesi çalışmıyor ve grupfoniden hala bir destek alamadım sinir katsayım zorlanmaya devam ediyor. Sanırım bu işin sonu iyi olmayacak. Başına böyle bişey gelen var mı?

markafoniye aktardınız mı durumu
  • Burdan aldığım çekle bir aded edifier müzik seti satın almıştım radyonun rds özelliği çalışmadığı için iade ettim. Defalarca görüşme yapmama rağmen para ve Çek iademi yapmıyorlar. Ürünü yurtdışına göndermişler gelecek cevaba göre hareket edeceklerimiş. Bir ay geçti. Buradan Çek alıp sinir harbi yaşamayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Satın aldığım kolardan 2 tanesi çalışmıyor ve grupfoniden hala bir destek alamadım sinir katsayım zorlanmaya devam ediyor. Sanırım bu işin sonu iyi olmayacak. Başına böyle bişey gelen var mı?

Markafoniyi arıyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

Burdan aldığım çekle bir aded edifier müzik seti satın almıştım radyonun rds özelliği çalışmadığı için iade ettim. Defalarca görüşme yapmama rağmen para ve Çek iademi yapmıyorlar. Ürünü yurtdışına göndermişler gelecek cevaba göre hareket edeceklerimiş. Bir ay geçti. Buradan Çek alıp sinir harbi yaşamayın.

giyim vb ürünlerde hemen iade alıyorlar demek ki lektronikt işi yokuşa sürüyorlar. elektroniğe girmemek lazım o zaman
  • quote:

quote:

quote:

Grupfoniden toplam 5 tane kod satın almıştım. 3 tanesini kullanmama izin verdi. Acaba diyorum satın alınan kredi kartının bağlı olduğu kişi ismi ile kod sayısını eşleştirip, aynı kişi sadece 3 kod kullanabilir gibi bir filtrelemeye mi takıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

Markafoni’den yapacağınız alışverişlerinizde kullanacağınız 300 TL değerindeki Hediye Çeki 200 TL, 130 TL değerindeki Hediye Çeki 90 TL!

http://www.grupfoni.com/tum-turkiye-firsatlari/markafoni-4

An unexpected application exception has occurred.
    http://www.grupfoni.com/markafoni-alisveriscekleri-1
    bitmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Grupfoniden toplam 5 tane kod satın almıştım. 3 tanesini kullanmama izin verdi. Acaba diyorum satın alınan kredi kartının bağlı olduğu kişi ismi ile kod sayısını eşleştirip, aynı kişi sadece 3 kod kullanabilir gibi bir filtrelemeye mi takıldım.

hem en faza 3 tane alınabilir diyordu hemde 3 tane den fazla sattırıyordu. öyle bişi olacağını sanmıyrum

• bu kodlardan almış olan ve satmak isteyen birisi var mı derimont alacağım?

acil lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

bu kodlardan almış olan ve satmak isteyen birisi var mı derimont alacağım?

acil lazım

çek satış takas bölümüne bak ordan daha da uyguna bulabilirsin bu çekleri...

http://forum.donanimhaber.com/m_54670258/mpage_1050/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarantino47

quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

bu kodlardan almış olan ve satmak isteyen birisi var mı derimont alacağım?

acil lazım

çek satış takas bölümüne bak ordan daha da uyguna bulabilirsin bu çekleri...

http://forum.donanimhaber.com/m_54670258/mpage_1050/key_/tm.htm

hocam orada max 50 tl ındırım bulabıldım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.