Şimdi Ara

GS-180 / MC500 Everio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biliyorum Mini DV ve Bellek Kartli iki kamerayi kiyaslamak cok mantikli degil ama gercekten basliktaki iki kamera Panasonic NV-GS 180 ve JVC Everio MC500 cok hosuma gitti. Kullanmis olanlarinizdan fikirlerini rica ediyorum. Ikiside 3 CCD olan bu iki sistemden JVC tasarimda fark yaratmis bence...sadece 330 gram olmasi, LCD ekranin arkada olmasi, avcunuzun icine oturmasi vs...her ikisinde kontrolun joystick tipi olmasi cok kolay kullanim sunuyor. Hangisini alacagima karar veremedim. Ornem filmler izledim, her ikiside parlak ve net goruntuler vermis hem ic mekanlarda hem disarida. Everioda image stabilisation icin gyro sensor kullanmislar ki arti puan oldugunu dusunuyorum Panasonic tamamen dijital image stabilisation yapiyormus.
    Goruntu kalitesinin Mini DV'de daha kaliteli oldugu hep soylenen bir gercek, cunku ilk kayit sonucta analog medya uzerine yapiliyor. Ama ben kendi amaclarim icin bu hususun cok fark yaratmayacagini dusunuyorum cunku kasetleri saklama dusuncem zaten yok, eninde sonunda kayitlari sayisal ortama (PC, CD veya DVD)aktaracagim icin sonucta yine sIkIstIrma ve kodlama olacak. Bu durumda Mini DV almakla HDD veya bellek kartli kameralar arasinda fark olmayacak benim acimdan. Bu nedenlede JVCye biraz sicak bakiyorum. Fiyati da neredeyse %40 filan daha fazla GS 180e gore ama yorumlarinizda pozitif olursa sanirim sartlarimi biraz daha zorlayabilir veya fiyatlarin biraz daha dusmesini bekleyebilirim.

Tesekkurler,

• Kardeş. Elimde bi tane jvc mc500 video kamera var. Hiç kullanılmamış, ambalajında. Bütün parçaları orijnal japon malı. Hatta ilanımı sahibinden.com da görebilirsin, fkucuk ismiyle. Fiyatı 1450 YTL. Bana fkucuk@hotmail.com adresinden de ulaşabilirsin. Selamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.