Şimdi Ara

Gs-Antalya maçı kaç kaç biterse işimize yarar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

2-0 öndeler. Aradaki puan farki 6 oldu yine.

bizim bir hocamız olsa şuan biz 6 puan önde olurduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mp_860

quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

2-0 öndeler. Aradaki puan farki 6 oldu yine.

bizim bir hocamız olsa şuan biz 6 puan önde olurduk.

Oyuncular mükemmel tek sorun hoca yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Galatasaray yenilirse isimize yarar.Kendimizden sampiyonluk umidini kestim,Galatasaray olmasin Besiktas olsa da olur.Gonlum ister ki Antalya sampiyon olsun ama zor

şu yorumu bir Galatasaraylı yapsa şuanda 3-4 sayfa bukalemundan girersiniz, 17e 1den çıkarsınız, konu da uçmuş gitmişti ama ;

işte ne demişler ''Büyük lokma ye ama büyük laf etme!''
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

quote:

Galatasaray yenilirse isimize yarar.Kendimizden sampiyonluk umidini kestim,Galatasaray olmasin Besiktas olsa da olur.Gonlum ister ki Antalya sampiyon olsun ama zor

şu yorumu bir Galatasaraylı yapsa şuanda 3-4 sayfa bukalemundan girersiniz, 17e 1den çıkarsınız, konu da uçmuş gitmişti ama ;

Kimse rakip takımının şampiyon olmasını istemez.Kendi adıma konuşursam benim maç konuma gelip,atıyorum sivas gol atınca goooollll diye bağırıp çağıran rakip taraftara bukalemun derim ben.Galatasarayın kiminle oynadığı benim umrumda değil.Öyle her maç fanatikçe rakip takımı da desteklemem.Sadece doğal olarak rakip takımımın şampiyon olmasını istemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

Antalya yatar cimboma

geçen sezon fener daha çok yatmış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

quote:

Kimse rakip takımının şampiyon olmasını istemez.Kendi adıma konuşursam benim maç konuma gelip,atıyorum sivas gol atınca goooollll diye bağırıp çağıran rakip taraftara bukalemun derim ben.Galatasarayın kiminle oynadığı benim umrumda değil.Öyle her maç fanatikçe rakip takımı da desteklemem.Sadece doğal olarak rakip takımımın şampiyon olmasını istemem

siz çıkarttınız Galatasaray'a Beşiktaş'a bukalemun lafını, biz 17ye 1iz laflarını. Buna mutlaka sende dahilsindir. Belki burada yazmıyorsundur ama içinden yada çevrene mutlaka dile getiriyorsundur. Bu bir gerçek. Aynı senin yaptığında bu. Siz birkaç hafta sonra belki şampiyonluk iddaanız baya azaldığında, umudunuz kalmadığında aynısını siz yapacaksınız. Bu aralar bjk ile aranız iyi diye onu destekleyeceksiniz. 2 hafta önce burda bjk forumunda desteklemiz gibi mesela. Bjk gool attı çılgınlar gibi sevindiniz. Yine Galatasaray gool yediğinde çılgınlar gibi sevineceksiniz, rakipleri tutacaksınız ama yine size hiçbir yakıştırma olmayacak yine siz 17e 1 olacaksınız ama Galatasaray hep bukalemun kalacak.. Ne güzel dünya..

• yarasın tosunuma
  • maç bitti 2-0
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.