Şimdi Ara

Gs antrenmanı maçtan sonra yeniden başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tamam Gs bunları ihraç etmeseydi anlar mıydınız?

O zaman takımınızı takip edin GS KONGRESİ HAKAN ŞÜKÜR'Ü İHRAÇ ETMEMİŞTİR.HAKAN ŞÜKÜR'ÜN İHRAÇ EDİLMESİ GS KONGRESİNDE REDDEDİLMİŞTİR.

Bence biraz kulübünü takip et

• Bence iki uç şampiyonluk vermek yetmez.bes şampiyonluk verelim.uefa kupası ,süper kupa artı iki uç kere şampiyonlar liginde gruptan çıkma ,şampiyon kulupler kupasında yarı final onlarida verelim.o zaman Bizim takımla aynı seviyeye gelirseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okan855 kullanıcısına yanıt
    Evet mahkeme kararı ile 2 şampiyonluk aldık peki nasıl?

Önceden 7 bölgenin de ayrı Ligi her Ligin de her sen ayrı şampiyonu vardı.Avrupaya takım yollanması gerektiğinde 7 bölgenin birincileri arasında şampiyona düzenlendi ve 2 sene de Beşiktaş ülkeyi Avrupa'da temsil etti.Çünkü Türkiye'nin tüm bölgelerindeki en iyi takımları yenerek şampiyon oldu Mahkeme de bunu kabul etti.

Hayır biz mahkeme kararı ile somut delillerle şampiyon oluyoruz en azından futbolcumuz ben kendimi bilerek yere attım penaltı aldım öyle şampiyon olduk diye itiraf etmiyor.Ben biliyorum ya Gslıların %90'ına(%10'u üzerine alınmasın) desen ki bak önümüzdeki 10 sene boyunca şampiyon sizi ilan edelim bir tane maç oynanmasın kabul ederler.Bu kadar başarı odaklılar.

Komik olan ne biliyor musun Fetö bir takımın için sızmaya karar verdiğinde 12 şampiyonlu Fb ve 10 şampiyonlu Bjk'a değil fasülyeden gördüğü 8 şampiyonlu Gs'a el atmış

• largo21 sen ne boş adamsın.Fetö fetö demeden önce git bir araştır hangi takımda ne kadar fetöcü var.3 büyüklerde en az fetöcü Galatasaray'da bulunuyor.Senin klübündeki fetöcü sayısı bizdekinin 2 katından daha fazla.
  • 1992/1993 sezonunda ankaragücü'nü 1-0 yense dahi şampiyon olacak Galatasaray'a, abilerinden babalarından öğrenip "şike yaptı" dedikodusu yapanların nedense hiç bulaşmadığı sezon
    Semra Özal başkan Beşiktaş şampiyon :)

Hasan Ceylanın hediye ettiği, Gençlebirliği 1-0 öndeyken 2 penaltıyla 1-2 mağlup olduğu maç. Penaltılara dikkat edin :)

3.25'den başlatın. Ali Gültiken eliyle vuruyor topu dışarı çıkartıyor itirazdan dolayı da sarıyerli oyuncu atılıyor. maçtan sonra hakem haşim gökalp'ın açıklaması daha komik: ben onu kaleci sanmıştım :(

kendi sahasında 15 maçta 29 gol atan takım..

iş averaja kalınca 4 maçta , içeride dışarıda 19 gol atan takım.

ve 3 averaj geriden gelip, 3 haftada 7 averaj öne geçen takım..

------------------------------------------------------------------
    Zlatko beni dinledi, Beşiktaş’a maçı satmadı

GENÇLERBİRLİĞİ’nde oynuyordum. Ankara’daki bir Beşiktaş maçı öncesi kampa girdik. Yanılmıyorsam 1985-86 sezonuydu. Beşiktaş’ın teknik direktörü Stankoviç idi. Oda arkadaşım olan Zlatko bana, “Maçı satmam için Beşiktaş bana 15 milyon lira önerdi. Para da Fenerbahçe kalecisi olan Lukovcan’a verilmiş. Maçı sattığım taktirde 15 milyon lirayı Lukovcan’dan alacağım söylendi. İş bu şekilde sağlama alınmış. Ama ben vatandaşım olan Lukovcan’a hiç güvenmiyorum. Sağlam biri değildir. Maçı satsam bile parayı o bana vermez” dedi.
    Zlatko ayrıca “Beşiktaş’ın o dönemdeki genel kaptanı Z.A., maçı sattığımın anlaşılabilmesi için bariz bir penaltı yapmamı istedi. Ama ben orta saha oyuncusuyum. Savunmada oynasam, tamam bu olur, ama ben orta saha oynuyorum, bu penaltıyı nasıl yapacağım” dedi. Ben de, “Yapma Zlatko” dedim. Vazgeçirdim. Zlatko beni dinledi. Harbi oynadı. Zlatko maçtan sonra, “Seni dinledim, parayı almadım. Ama bu parayı bizim takımdan başka oyunculara verdiler” dedi. O sezon Beşiktaş şampiyon oldu.

Cavcav bize, “Hakemi satın aldım” dedi

YİNE Gençlerbirliği’ndeyim. 1985-86 sezonu olsa gerek. Ali Sami Yen Stadı’nda Galatasaray ile oynayacağımız maç öncesi İlhan Cavcav soyunma odasına girdi ve, “Çocuklar, ben hakemi satın aldım. Ceza alanına girdiğiniz anda kendinizi yere atın. Hakem penaltı verecek” dedi. Nitekim halen teknik direktörlük yapan bizim Osman Özdemir, ceza alanının 1,5 metre dışında kendisini yere attı. Hakem Y.K. koşarak penaltı noktasına gitti. Cavcav’ın dediği gerçekleşti. Haksız bir penaltıydı bu. Hakem resmen uydurdu. Topun başına ben geçtim. Kalede Simoviç vardı. Vurdum, gol oldu. Golcülük duygularım daha ağır bastı. Maç 1-1 bitti.

http://www.hurriyet.com.tr/26-kez-ay-yildizli-formayi-giyen-halilden-sike-itiraflari-13060219

Daha yazılacak şeyler var ama bu kadarı yeterli.

Soran olursa şerefliyiz efendiyiz filan dersiniz işte kim nereden bilecek :) Kendinizde eksik olanları yamamaya çalışırsınız. Gs taraftarı olarak o kadar sulu göz olmadığımız için gündeme gelmiyor böyle şeyler ama daha karıştırsak kim bilir ne kirli şeyler çıkacak avrupadan men edilmeyi filan da yszmadım hadi iyisn koçum :))

Gs antrenmanı maçtan sonra yeniden başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 17 Eylül 2017; 8:51:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Ben de bayılıyorum senin gibi tiplere takımını bile savunmayan ama bir halt yaptığını sanan eziklere

Sanki gs sadece 99-00'de şampiyon olmuş sanki

Ne tesadüf ki 80li yıllarda kurulan Fetö kurumlarda gittikçe güçlenirken Gs'ın lehine yapılan hatalarla şampiyon olmuştur.

Averajla şampiyon olunan sene o güne kadar ne hikmetse kimseye son haftalara kadar en büyük farklı galibiyeti 3-0 olan Gs son 2 haftada Konyaspor 6-0 Ankaragücü 8-0 yeniyor.Ankaragücünde atılan goller içinize siniyordur eminim

Arif Erdem'in İtirafı

http://www.dailymotion.com/video/xxzb8x

Vahap Beyaz'ın İtirafı benim verdiğim hatalı penaltı ile Beşiktaş olacakken Gs şampiyon olmuştur itirafı

Bak sana 3 tane şampiyonluk buldum bile Düş bunları Gs'dan oldu sana 17 ver Beşiktaş'a olur sana 18 anladın mı yavrum.

Ki bunlar daha bariz olanlar daha bir sürü vardır pislik

91-92 Sezonu Sonunda Şampiyonluk sayıları

Fenerbahçe 12

Beşiktaş 10

Galatasaray 8

Fetönün En güçlü olduğu yılları da git araştır o zaman gel Hadi sana bu kadar bilgi ağır gelir çoktan hata vermiştir beynin

Arkadaş ne güzel demiş ankaragucune 8 atmışlar diye aynı sene kendileri 6 atıyor şike yok şerefli altı gol birde iki ankaragücü maçına bak siz toplam kaç gol atmışsınız ankaragucune biz kaç gol.Gorende ankaragücü real madrid barcelona zanneder.Bu arada sinan engin yeter zaten biraz ondan ders alın.Şikeci derken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatları ezilmek ile geçen bazı kuşların iftiralarına bakmayın beyler.

Mundargiller bunlar.
  • En çok puan alana değil en çok ağlayan şampiyonluk verselerdi bunlar büyük takım olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.