Şimdi Ara

GS-BJK maçına bilet? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jack Daniel's

quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Öte yandan bişey daha ekleyim öncelikli hakkın var diye illa bilet bulabileceğin anlamına gelmiyor ne yazık ki. Diyelik Pzrtesi 11'de satışa çıkacak bi bakıyorsun tak site gitti 30 dk sonra geldiğinde bilet kalmamış olabilir. Ben bile öncelikli hakkım olmasına rağmen burada dahil çoğu yerde bilet satacak kombin sahibi arkadaş arıyorum her ihtimale karşı!

Cevapların için çok teşekkür ederim. Peki GSMobile ben alsam bugün taahhütsüz, 1 ay kullanıp kapatmayı düşünüyorum çünkü. Seneye tam zamanlı kullanırım. Bu öncelik hakkı ile 1 bilet mi yoksa normal Passolig kurallarında olduğu gibi 5 bilet alabiliyor muyum açıldığında satışa?

5 Bilet alabiliyorsun farklı TC kimlik no larına! Bence alıp kapattırma. Madem maçlara giden birisin bence kullanmaya devam et. Hele ki hattın avea değil ise GSMobile e geçiş yaptığın zaman tarife 30 TL 40 değil!

• quote:

quote:

quote:

Öte yandan bişey daha ekleyim öncelikli hakkın var diye illa bilet bulabileceğin anlamına gelmiyor ne yazık ki. Diyelik Pzrtesi 11'de satışa çıkacak bi bakıyorsun tak site gitti 30 dk sonra geldiğinde bilet kalmamış olabilir. Ben bile öncelikli hakkım olmasına rağmen burada dahil çoğu yerde bilet satacak kombin sahibi arkadaş arıyorum her ihtimale karşı!

Cevapların için çok teşekkür ederim. Peki GSMobile ben alsam bugün taahhütsüz, 1 ay kullanıp kapatmayı düşünüyorum çünkü. Seneye tam zamanlı kullanırım. Bu öncelik hakkı ile 1 bilet mi yoksa normal Passolig kurallarında olduğu gibi 5 bilet alabiliyor muyum açıldığında satışa?

5 Bilet alabiliyorsun farklı TC kimlik no larına! Bence alıp kapattırma. Madem maçlara giden birisin bence kullanmaya devam et. Hele ki hattın avea değil ise GSMobile e geçiş yaptığın zaman tarife 30 TL 40 değil!

Hocam hattım avea değil ama iş yerlerim var ve bu numaram tanınıyor. Maça kadar bunu alayım, maçtan sonra kendi hattımı geçireceğim zaten GSMobile'a

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam hattım avea değil ama iş yerlerim var ve bu numaram tanınıyor. Maça kadar bunu alayım, maçtan sonra kendi hattımı geçireceğim zaten GSMobile'a

Sen bilirsin. Biletini aldığın zaman haber ver belki aynı yerde oluruz veya görüşür gideriz Pazar günü sabah uçakla geliyorum Ankara'dan

• turn table kullanıcısına yanıt
    Bugün gittim faturalı GSMobile alıp 12 ay taahhüt yaptım sırf maç biletini erken denemek için :) Şifremi de az önce aldım, pazartesi biletleri alırsam arıyorum hocam seni. 3 arkadaş geleceğiz, birlikte inletiriz arenayı :)
  • Eyvallah haberleselim pazartesi sabah ucak ile gelcem. Ins görüşebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar günü sabah :)) inş aynı yerden alırız. Neden satış bilgisi girilmedi passo ya gayret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.