Şimdi Ara

GS İşletme vs Ankara Hukuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
3
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

GS İşletme vs Ankara Hukuk

(En Son Oy Tarihi: 28.7.2020)
Giriş
    Adı üstünde yeni mezunsunuz.Piyasa eleman kaynarken gidip size 5000 mi versinler.Gayet normal,70 80 bin olup okuyan da var Koç'ta.Yani oyle bi anlatmışsınız ki sanki herkes ilk 100den giriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marblegilded M kullanıcısına yanıt
    Hocam sen olsaydın hangisini seçerdin

• Yav kardeşim bakın koç üniversitesi burası Türkiyenin en iyi üniversitesi daha ötesi mi var piyasa adam kaynasa nolacak gidipte kirikkale isletmeden mi adam alacaklar. O küçümseyip 70 80 bin dediğiniz adamlar ilk 100 le bu okula giren adamlardam bir çoğu çok daha zeki (burslu girdim ). Size abi tavsiyesi çok para kazanmak istiyorsanız gelmeyin dersenizki ilgim var 2 3 bin maaşta bana yeter o zaman gelin . Çocukluk arkadaşım da koç hukuktaydı benden bir yas buyuk gecen yil staj yapti bu yıl Tr nin en buyuk hukuk firmasinda 4 bine ise basladi ki bu daha baslangic dusunun iste aradaki farki. Tercih sizin gencler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kararın son olarak nedir?
  • atarleeboy12 A kullanıcısına yanıt
    tabıkı gs dostum okul bıtmeden ısın hazır olur bır yılda fransadasın banko zaten bır yanda dunya ınsanı olmak var bır yanda ankara hukuka gıdıp torpıl pesınde kosmak bulamazsan avukat olup surunmek var gelıyorsa dusunmeden gs yaz bence
  • ankara hukuk

• atarleeboy12 A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle işletmeyi, sonrasında da GSU işletmeyi önermem... (Okulu ve bölümü tanıyorum)

Dolayısıyla sunduğun iki seçenek arasında Ankara hukuk daha doğru bir tercihtir...

Boun işletme & Ankara hukuk diye yazarsan hangi şehirde olduğunu sorar ve normalde Boun un daha ağır bastığını söylerim...

İstanbul büyük hukuk büroları açısından bakarsak (eğer iyi ingilizcen var ise) sıralama GSU ( ingilizceden bağımsız önde) - İstanbul=Ankara - Marmara dır...

Koç Bilkent gibi okulların bu topikte yazıldığı gibi çok prestiji yoktur...

Lakin giderek daha iyi bağlantılar kurmaya başladılar ve tanınıyorlar...

Şansın bol olsun...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.