Şimdi Ara

gs li futbolcularla tanıştım gayet sakin ve centilmenler fb konusundane gerek var kötü tartışmalara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • erhan şentürk ve çağrı yarkın genç gs li futbolcular gayet güzel centilmen yorumları var sevilla maçı için bende bir FB li olarak onlarla çok iyi dostum maç 90dakikadır sonrasında hepimiz kardeşiz o sıradada tatlı bi rekabet olsun sadece olmasın güzel ülkemizde birbirimize çirkince laflar örnek olalım biz futbolda çok iyi bi ülke sayılırız

• hacı bi noktalama işareti kullan ya.Bütün cümleler devrik bişey anlamadım.Erhanla çağrı bişey demişler ama şifreyi çözemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

hacı bi noktalama işareti kullan ya.Bütün cümleler devrik bişey anlamadım.Erhanla çağrı bişey demişler ama şifreyi çözemedim.

hacı pardon ya ya çocuklar çok sakin maçtan önce inşallah kazanırlar başarılar dediler ki altyapılı koyu gs liler bunlar.gs fb maçındada vardılar bunlar. maçtan sonrada çok şey öğrendik fb den orda olmak bile bi onurdu büyük bi takımla oynadık tebrik ederiz vs yorumları vardı hatta erhan tam oyuna giricekti maç bitti.yani bunlar gs oyuncusu olmasına rağmen adamlar sakin güzel şeyler diliyolar dışarda millet birbirini yiyo yaw.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.