Şimdi Ara

Gs'nin bu sene şampiyon olma şansı %10 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Galatasarayın muhtemel kadrosu
    Muslera
    Veysel Semih (Yerli)Chedjou Telles
    Melo Selçuk
    Olcan Sneijder Bruma
    Burak

Ulan azıcıık objektif olun, Galatasaray'ın %10 ise Beşiktaş'ın %1 bile değildir o zaman.
    Demek ki Fenerbahçeye %89luk bir dilim kalıyor.
    Vay anasını be

Gerçek yüzde ise Galatasaray %35 Fenerbahçe %35 Beşiktaş %30

18 takimli ligde gercek yuzde bu olamaz

4 büyükler hariç kaç takımın şampiyon olma şansı var ?

• kaynak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral Julien

quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

quote:

quote:

quote:

quote:

%50 fenerbahçe
    %35 galatasaray
    %15 beşiktaş

Su sansa bak.fenerbahcelisin.konuyu acanda bjk li . Ironi dolu cevap veren ben de gs liyim.

Kim hangi takimi tutuyorsa hepte " Icinden gele gele , yuzde yuz tarafsizca " hepte kendi takimini sansli goruyor.

Yeter be. Bi ben mi goruyorum su durumu. Cok mu zor " x takimini sansli goruyorum cunku x takimliyim" demek. Tarafsizim diye sallamaya ne gerek var ?

son şampiyon gs olsa oturmuş bir kadrosu olsa oturmuş bir sistemi olsa haklisin. gerçi sizin gibi fanatikler anlamaz bunlardan sana istediğin şeyi yazayim.

gs %95
    fb %3
    bjk %2

oldu mu ?

Ben kendimi de yaptigim tanimin kapsamina aliyorum. Sen bunu anlayamiyor , farkedemiyorsun.

Ben sna daha ne diyim ? Keyfine bak ...

Oturmus kadhjggshtdghfv bla bla . Tarafsiz her goz bunu gorzzbvbv

Bunun gs li olmak ile alakasi yogcgvffddgg

Yerseniz ...

oruç başına falan vurdu heralde ? ben orda kendimce bir oran vermişim kendi düşüncelerim doğrultusunda. abartı bir oranda vermedim. hadi %80 fb yazsam falan haklısında niye bu kadar tepki verdin anlamadım. ben düşüncelerim doğrultusunda bir oran verdim orda objektif olduğumu düşünüyorum.%90 fb,gs yazanlarında ciddi olmadığını biliyorsun sende. ben yeri geldiği zaman derim gs bizden daha avantajlı diye merak etme sen.

Seni tanimiyor olsam yiyecem be tarafsiz oldugunu ...

Bizim şampiyon olma şansımızın Fenerinki ile eşit mi görüyorsun cidden? Veyahudda daha fazla?

• 4. yıldız mücadelesi olacağı için Fenerbahçe ile Galatasaray %50 şanslara sahip. Fenerbahçe'nin oturmuş kadrosu ve kaliteleri yerlileri, Galatasaray'ın kaliteli yabancıları ve yüksek potansiyele sahip yeni hocası aşı tutarsa güzel bir lig bizi bekliyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Galatasarayın muhtemel kadrosu
    Muslera
    Veysel Semih (Yerli)Chedjou Telles
    Melo Selçuk
    Olcan Sneijder Bruma
    Burak

Ulan azıcıık objektif olun, Galatasaray'ın %10 ise Beşiktaş'ın %1 bile değildir o zaman.
    Demek ki Fenerbahçeye %89luk bir dilim kalıyor.
    Vay anasını be

Gerçek yüzde ise Galatasaray %35 Fenerbahçe %35 Beşiktaş %30

Ya GS FB şampiyon olmasa kim olacak şampiyon beşiktaş mı bi kere şampiyonluk vasfı yok adamlarda.

• Yahu neye dayanarak böyle oran veriyorsunuz? Gecen sezonu hatırlarsak yine tek kulvarda giden bir fb olacaktır. Bu demek oluyor ki fb şampiyonluğun en büyük adayıdır.......

• tebessüm ettim.
  • Tek kulvar ve oturmuş kadrosuyla gerçekten FB bir adım önümüzde işimiz zor görünüyor. Neyse hayırlısı o zaman.
  • Galatasaray'ın olduğu yerde başka bir favori olmaz. Şampiyonluğun en büyük adayı her zamanki gibi biziz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

%50 fenerbahçe
    %35 galatasaray
    %15 beşiktaş

Su sansa bak.fenerbahcelisin.konuyu acanda bjk li . Ironi dolu cevap veren ben de gs liyim.

Kim hangi takimi tutuyorsa hepte " Icinden gele gele , yuzde yuz tarafsizca " hepte kendi takimini sansli goruyor.

Yeter be. Bi ben mi goruyorum su durumu. Cok mu zor " x takimini sansli goruyorum cunku x takimliyim" demek. Tarafsizim diye sallamaya ne gerek var ?

son şampiyon gs olsa oturmuş bir kadrosu olsa oturmuş bir sistemi olsa haklisin. gerçi sizin gibi fanatikler anlamaz bunlardan sana istediğin şeyi yazayim.

gs %95
    fb %3
    bjk %2

oldu mu ?

Ben kendimi de yaptigim tanimin kapsamina aliyorum. Sen bunu anlayamiyor , farkedemiyorsun.

Ben sna daha ne diyim ? Keyfine bak ...

Oturmus kadhjggshtdghfv bla bla . Tarafsiz her goz bunu gorzzbvbv

Bunun gs li olmak ile alakasi yogcgvffddgg

Yerseniz ...

oruç başına falan vurdu heralde ? ben orda kendimce bir oran vermişim kendi düşüncelerim doğrultusunda. abartı bir oranda vermedim. hadi %80 fb yazsam falan haklısında niye bu kadar tepki verdin anlamadım. ben düşüncelerim doğrultusunda bir oran verdim orda objektif olduğumu düşünüyorum.%90 fb,gs yazanlarında ciddi olmadığını biliyorsun sende. ben yeri geldiği zaman derim gs bizden daha avantajlı diye merak etme sen.

Seni tanimiyor olsam yiyecem be tarafsiz oldugunu ...

Bizim şampiyon olma şansımızın Fenerinki ile eşit mi görüyorsun cidden? Veyahudda daha fazla?

Bilemiyorum kimin sampiyon olacagini. Oran veremem . Belli olmaz yani. Ama fener sanki bana bi tik daha sansli gibi geliyor. Burada uzun uzun yazmak istemeyecegim her olguyu hesaba katarsak ..

Ama gs 110 yillik kulup yani. Adimiz yeter sampiyonluga. Cevap verdigim bu tip bos beles insanlarla da cok muhattap olmam. Dikkat edersen fb yi sansli gordugumu yazmadim bile kendisine. O degerde degil benim icin kendisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

O zaman Beşiktaş'ın şansı %0,000001

Ne zaman?
  • Bizim %10 sa BJK nin kisi binde 2.

• Daha sezon başlamadan oran vermek aslında mantıksızdır ama maksat eğlenmek olsun bir yandan, hem sezon bitince bakıp tutarlı olduk mu diye bakarız

Bizim takım-hoca uyumu nasıl olacak göreceğiz ama kadro kalitemiz yeter her türlü. Bence bizim oran: %40
    Eksik bir mevkimiz bence yok, çünkü elde çok oyuncu var şans bekleyen, kendini göstermek isteyen. Devre arası transferlerinden yarısı kendini geliştirse o bile bize yeter. Ayrıca kampı kalabalık bir kadro ile açıp performansa göre oyuncu göndereceğiz geçen seneden farklı olarak. Bence Emirates Cup tarzı bir turnuvaya yine katılmalıyız ki ne durumdayız görelim. Hem belki de altyapıdan bir sürpriz oyuncu gelebilir.

FB'nin oranı da bence bizle aynı olarak %40, çünkü oturmuş bir kadro avantajı var, dezavantajı ise yaş oranı çok yüksek olan bu kadro aynı tempoyu geçen seneki gibi yakalayabilir mi meçhul. Tek kulvar avantajı deniyor ama Salih gibi dinamik ve oyuna soksan sırıtmayıp iş yapacak bir oyuncu gönderildi. Afrika kupası da cabası çünkü geçen sene ocak ve şubat ayları tam bir kabustu onlar için. Stoch çok aranacak bence FB taraftarınca..

BJK'nın bence oranı %20, alınılacak gücenecek bir durum değil çünkü stad bitmedi, para şu an için yok deniyor, Olimpiyat'ta Çarşı bile baskı kuramaz. Bir de kamp başlamadan transfer bitemedi, ki benim anlamadığım teknik direktör aynı, sportif direktör var ama transfer hala yapılamadı. Bu seneyi de kovalama ile geçirir diye düşnüyorum BJK ama kupayı alabilirler bir sene daha boş geçmesin diyerekten, o da şamp. ligindeki duruma bakar.

• Gerçekçi olmak gerekirse Fenerbahçeden fazla değil yüzde 10 komik olmuş.

Lig içerisinde bir sürü kriter var:Sakatlıklar,cezalılar,yeni transferlerin uyumu,yakalanan hava vb...

Muslera
    XXXX Semih XXXX Telles
    Melo Selçuk
    Olcan Sneijder Bruma
    Burak

Bu kadronun bizi geçmesi pek gerçekçi görünmüyor gol oranı fazla olmaz gibi ancak defansı iyi yaparsa birşeyler değişebilir.Gerçi Prandelli 4-3-1-2 yada 3-5-2 oynatabilir diye söylentiler var Osvaldo çift forvet filan o zaman farklı yorumlar yapabilir.
  • GS'nin şampiyon olma şansı; %10 ise, beşiktaş'ın şampiyonluk şansını hesaplaya bilmek için çok işlevli hesap makinası kullanmak gerekir
  • Bu sene şampiyon biziz, %100 diyorum.

şampiyon olduğumuz da kuduracak bazıları, 2010-11 sezonuna ince ayar çekecekler, 19 - 19 yapacaklar tekrar.

Gelecekten yazıyorum
  • ben bu gs taraftarından yoruldum.içlerinde bi kaç tane kendini ve takımı bilen adam var.onlar da dertlerini söylüyolar.

açık ve net.geçen sene başındaki yorumlarım belli.şimdi bu sözde benden daha çok gsli veletler şu oyunculara bakarak özellikle yerlilere nasıl fenerden daha iyi olduğumuzu söylüyo.gerçek şu keşke yanılsam biz bu sene de şampiyon olamayız.fenerin kadrosunda 1.takım 2.takım ayrımı yok.yani sözde yedekleri bile 11 oyuncusu ve onlarla bile ligin şu anda favorileri.
  • Bugraloji kullanıcısına yanıt
    3 sene önce çekmeleri gereken bir ayar o. ancak uefa diyecek ya da trabzon bir şekilde kazanıcak. tff ye kasla mumkun değil almaz o kupayı
  • Son 2 sezonda ezilip büzülen fenerliler bu sezon şampiyon olunca bi havalara girmişler vay arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mockingbird13

evet bence gs nin bu sene şampiyon olma şansı %10 çünkü yeni td nin alışma süreci olacak,tutacak mı tutmayacak mı bilemezsin,her ne kadar drogbayı beğenmeseniz de en basitinden derbide 2 gol atarak 2.liği getirdi yani attığı gollerler 2. olunmasında başrollerden biriydi diyebiliriz bu sene onun boşluğunu gs doldurabilecek mi, sneijder dünya kupası için çok formdaydı genelde futbolcuların kupadan sonra formu düşer sneijderin de düşebilir, melo da artık yaşlandı eski enerjisinde olur mu bilinmez o yüzden bu sene gs nin şampiyonluk şansını %10 olarak görüyorum

İyide kardeş bundan sana ne?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.