Şimdi Ara

GS nin Şanlı(!) Tarihi!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • simdi accayip saçmalamışsın!!!
    demek o yöneticileri ilgilendirir haa! kazandırdıkları şampiyonluklar sizi ilgilendiriyor ama.
    çok komik oldu bu sözlerin...
  • çerkez şaçmalayan ( GS nin Şanlı(!) Tarihi!!! ) başlıgıyla sensin git kendi takımın hakkında yazılar yaz başkalarına sataşma
  • belki de bizleri bilgilendirmek istemiştir ha ;=
  • GS nin Şanlı(!) Tarihi!!!

YIL: 1987
    STAD: Ali Samiyen
    YER: KAPALI TRIBUN

Tum Kapali Tribunu Kaplayan DEV FENERBAHCE BAYRAGI!!!!

ISTE DUNYANIN EN BUYUK TARAFTARI!!!!!!!!
  • theDarkTemplar ulubatlının (souness)kadıköyde orta sahaya astıgı bayragı hatırlarsın dimi en çok manşet olan o oldu hatırlatırım
  • kemalhırca zoruna gittiyse takımını bırak! napalım senin takımın yapmış bunları.katlanacaksın
  • allah allah benim takımım uefa ve süper
    kupayıda aldı sen katlan sindiremiyorsan
    asıl senin o kadar çok zoruna gitmişki
    illaki birşey yazmazsan içinde patlayacak çerkez
    fazla kıskanma çatlarsın yoksa
  • 100 YILDIR ŞEREFLİ BEŞİKTAŞ

sen kendi takımın için bunu söyleyemezsin 10 kez de süper kupa alsan bu böyle.kupalar kazanılır ama şeref-haysiyet gibi değerler kaybedildi mi iş biter bi daha kazanamazsın.sen kirli kupalarınla övünmeye devam et.
    buna da cvp yazmazsan patlarsın sen şimdi(bana diyosun ama...)
  • cevap yazmazsan patlarsın diyorsun ama patlayan varsa oda sensin çerkez (illaki birşey yazmazsan içinde patlayacak çerkez) diye belirttim ama sen dikkatli okumadın
    ve o kadar şereften bahsediyorsun ama galiba senin şerefinde bir problem var çünkü sende fobi olmuş
    şeref-haysiyet gibi değerlerden bahsettin sende bu dediklerin sende olsaydı ne rakiplerine sataşırdın galatasarayın kazandıgı kupalar senin bir tarafına batıyor galiba 100.cü yılını kendi şeref-haysiyetini düşünerek rüyalar görmeye devam edebilirsin
  • ben galatasaray taraftarıyım.acıkcası suan lıgde en ıyı futbolu besiktas oynuyor.ama cıkıp hakemlerden bahsedip tum besiktaslıların dilinde sakız olan saibesaray kelimesini konusmaya hakaları yok .bu sene 1. hafta bursa beraberleginden sonra hakemlere aglayıp ertesi hafta hakem hatası ile 95.dakıkada ofsayttan golu atan kım(3 dakıka uzatma verilmisti) galatasaray macında hasanın penaltısı verilmemisti.turkıye kupasında denızlı macı bunalar sadece suan aklıma gelenler.bu sene saibeden konusacaksak 100.yılda sampıyon olacaksanız hakemler sayesinde sampiyon olacak besiktası konusalım.

NOT:ben artık bıktım uefa kupasını kazanmıs takım taraftarı olarak.lutfen 3 kelimenızden biri saibesaray ikincisi barcelona macı(turk olarak cok sevinmistim ) digeri zaten hep degisiyor
    lutfen bu kelimeleri kelime haznenizden cıkarın
  • screw saibesaray

izleyin bakalim
    http://www.bjk.com/cgi-bin/give_file/2002-03/Galatasaray_Besiktas_12082002_cirkefsaray.mpg
    puhahaha

ALEMIN KRALI BESIKTAS GERISI TRAS
  • x_factor kardeşim, hem en iyi futbolu Beşiktaş ın oynadığını söylemişsin lafın sonunda da anlamsız bir şekilde 100. yılı hakemlerle götürdüğümüzü iddia etmişsin.bu ne çelişki!
    olaya bir de şu yönden bak: Beşiktaş ın bu performansla arayı şimdiden açması gerekiyordu. dua edin, takımınız bu berbat futboluna rağmen bu kadar puan topladı.lafı fazla uzatmayayım ama daha önce çok tartıştığımız halde şunları hatırlatmam lazım:
    1-gs maçında Ronaldo nun ve de yanılmıyorsam Pancu nun penaltı pozisyonları var üstelik Hasan ınkinden daha inandırıcı
    2-Denizli maçını örnek vermişsin. peki Beşiktaş ı kollayan bir hakem 90+2 de aleyhine penaltı verir miydi? ayrıca bu penaltı atıldığında süre 90+4 tü.aynı turda gs A.gücü nü bariz ofsayt golle geçmedi mi?
    3-kocaeli maçında 4 dk. uzatma gösterildi ve uzatmalar başladığında bir kocaeli futbolcusu sakat ayağından rahat 1.5 dk yedi ve gol 90+4 de geldi. ne yani son dk. da gol atılamaz mı?
    gördüğün gibi 100. yılımızı karaladığın şu dönemde bile siz daha fazla kollamışsınız

• ulen kemal hıyarı! illa ağzımı bozdurcan ama senin anlayacağın dil bu. Senin daha önceden de diline hakim olamama konusunda vukuatın vardı. Belki adam olmuşsundur diye cvp yazdık ,adam yerine koyduk.ama yok, sen bir şeyi tartışmayı beceremiyorsun, anlaşıldı. İşine gelmeyince ağzından salyaları akıtmaya başlıyorsun! Senin gibi bi tane daha adam(!) var mı bu forumda, bi bak!Yazacaksan adam gibi yaz len.
    benim hobi edindiğim şeref değil, şerrefsizliktir. Ve şimdiye kadar kimsenin kişiliği hakkında bir yazı yazmadım ama şansını zorlama.
    Şeref konusunda fazla korkmana gerek yok, çünkü iyi bir şey. (Bu laftan bahsedildiğinde birden fırlıyorsun ya, o açıdan)
    Diğer arkadaşlar kusura bakmasın, bu adamı delirtir be birader...
  • hıyarlık sana daha çok yakışır çerkez
    vukuatım varmış yanlışın var vukuatı olan sensin forumlarda rakibine sataşıp ortalıgı karıştıran hep sen oldun bu sayfanın başını oku sana ne dedim
    (çerkez şaçmalayan ( GS nin Şanlı(!) Tarihi!!! ) başlıgıyla sensin git kendi takımın hakkında yazılar yaz başkalarına sataşma)yazdıgımı hatırlatırım
    ama sen naptın hala sataştın + hobi diyorsun dikkatli oku yazdıgımı orada senin fobinden bahsediyorum ama sen zaten belirtmişsin meslegini senin yazdıgın yazı bu oku ama dikkatli oku meslegini
    (dikkat çerkezin yukarıda yazdıgı )
    (benim hobi edindiğim şeref değil, şerrefsizliktir.)bunu yazan sensin çerkez şansını sen zorluyorsun millete çamur atmaktan vazgeç kendi takımınla ugraş baştan bir daha oku istersen yazdıgını yazarkende dikkatli yaz ve millete sataşmaktan vazgeç
  • e napalım,
    körle yatan şaşı kalkar!
  • seni daha fazla avutursam burda, sana benzicem. (düşüncesi bile kötü)
    ne halin varsa gör, salya akıtmaya devam et! zaten bu gidişle atılırsın...
  • çerkez kendi yazdıgın spor forumlarındaki yazıları oku
    kimin agzından salya akıyormuş anlarsın seni şerefinle başbaşa bırakıyorum çerkez
    allah bilir bunada bir cevap yazmak isteyeceksin çünkü rakiplerinin sportif başarılarını çekemiyorsun ve çamur atmayı bir ilke edinmişsin
    unutmadan forumdan atılacagımı zannediyorsun galiba yazdıgım yazılarda küfürmü var zannettin sen önce şeref ve haysiyettin ne oldugunu ögren ve bu ( GS nin Şanlı(!) Tarihi!!! ) yazdıgın makaleni tekrar oku millete çamur atmak ve beyanlar vermek ne oluyor yazdıgını tekrar okursan anlarsın şeref ve haysiyet ne kendin bulursun ne ekersen onu biçersin aslanım tamammı senden kendi takımın ve diger takımlar hakkında kücük düsürücü yazılar degil güzel beyanlar beklerim arada herkez gırgırını da geçer insallah anlamışsındır ne demek istedigimi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.