Şimdi Ara

GS Store Tam bir rezilliksin... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: süpürman

ülker o kadar para vermiş herhalde yazacak o zaman öndeki ttnet yazısıda olmasın saçmalamayın keita elano gelince vaaaa ama ülker yazısına olmaz biraz düşünü keita elano nasıl geldi

Önde TTnet yazmıyo ki kafayı mı yedin Türk Telekom yazıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkıran`

quote:

ülker o kadar para vermiş herhalde yazacak o zaman öndeki ttnet yazısıda olmasın saçmalamayın keita elano gelince vaaaa ama ülker yazısına olmaz biraz düşünü keita elano nasıl geldi

Ona sahte ürünü kaptırmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Orijinalden alıntı: Taşkıran`

quote:

Ona sahte ürünü kaptırmışlar

vallamı

• Konuyu actim bazi seylere aciklik getiriyim fisi gotur hemen deistir demisler formayi bir arkadasim internetten siparis etmis benim icin ...sonra bana gonderdi isin enteresan tarafi ben arkadasimdan 3000 km uzaktayim simdi adama bana fisi gonder desem ne der ????? hadi onu gec ya tisort boyle boyle oldu desem adam kendi kendine mahcup olmazmi ???

bazilarida yikamada hata var diyo yada coccugun hircin davranmistir formaya diyo ama benim formaninda yazilari sokulecek gibi duruyo....

+++++ ustelik storeye mesaj attigim hallde hic orali olan yok telefon etmeyi dusunuyorum..
  • store kaç kişiye satış yapıyor, neyine cevap verecek hocam. sadece bu forumda store a mesaj atan yüz adam tanıyorum, nasıl cevap versinler. arkadaşınıza söyleyin, işlem dekontunu faxlasın, ayıp olacağını düşünürseniz, o sizin fikriniz ama dediğim gibi sadece online olarak bile gönderse, inanıyorum ki yardımcı olurlar. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLCKRCA

Konuyu actim bazi seylere aciklik getiriyim fisi gotur hemen deistir demisler formayi bir arkadasim internetten siparis etmis benim icin ...sonra bana gonderdi isin enteresan tarafi ben arkadasimdan 3000 km uzaktayim simdi adama bana fisi gonder desem ne der ????? hadi onu gec ya tisort boyle boyle oldu desem adam kendi kendine mahcup olmazmi ???

bazilarida yikamada hata var diyo yada coccugun hircin davranmistir formaya diyo ama benim formaninda yazilari sokulecek gibi duruyo....

+++++ ustelik storeye mesaj attigim hallde hic orali olan yok telefon etmeyi dusunuyorum..

O zaman et telefonunu. Sayıp sövüp bela okuyacağına et telefonu ilgilensinler hmygod.gif]

• quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

BU yil bi forma alalim dedik

burnumuzdan geldiler arkada essek kadar ÜLKER yazisi numara altinda olsa hadi neyse
    insanlar ismimlerini kicina yazdiriyor yaaa numara alti isimmi yazdirilir beeee

FB yönetimi taraftarini düsünmüs ÜLKER yazisi yoktu onlarda adamlar numara üstüne isimlerini cok rahat yazdiyorlar verdigi paraya acimiyorlar

ayirca GS STORE da calisanlar cok kaba müsteri gelsin istemiyorlar gibi hava var

Fenerium a bir kac defa gittim fb li arkadaslarla arasinda daglar kadar fark var
    adamlar inanilmaz hizmet yapiyor TARAFTARINA hersey 4 dörtlük

TARAFTARA sattigin formada bari ÜLKER yazisi kullanma bee sanki hepsi ÜLKER deposunda calisan isciler gibi
    anlasma yaparken nasil anlasilmis anlamis degilim, numara alti diye anlasin

Bu galiba dönme sebebi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cartman

quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

BU yil bi forma alalim dedik

burnumuzdan geldiler arkada essek kadar ÜLKER yazisi numara altinda olsa hadi neyse
    insanlar ismimlerini kicina yazdiriyor yaaa numara alti isimmi yazdirilir beeee

FB yönetimi taraftarini düsünmüs ÜLKER yazisi yoktu onlarda adamlar numara üstüne isimlerini cok rahat yazdiyorlar verdigi paraya acimiyorlar

ayirca GS STORE da calisanlar cok kaba müsteri gelsin istemiyorlar gibi hava var

Fenerium a bir kac defa gittim fb li arkadaslarla arasinda daglar kadar fark var
    adamlar inanilmaz hizmet yapiyor TARAFTARINA hersey 4 dörtlük

TARAFTARA sattigin formada bari ÜLKER yazisi kullanma bee sanki hepsi ÜLKER deposunda calisan isciler gibi
    anlasma yaparken nasil anlasilmis anlamis degilim, numara alti diye anlasin

Bu galiba dönme sebebi

Adam sırf ÜLKER yazısı için takım değiştirmiş :) Bilmiyor mu ki yeni takımın basket şubesinin adı ÜLKER :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.