Hırsızsınız siz , diyen Hagi'ye mi güvensem , itü sözlük'e mi?
Futbolcularını tokatlayıp, arabalarına yumurta atan taraftarına güven sen bence
konu o olduğunda , onu da tartışırız. ama şuan o değil. kararımı verdim bu arada...Hagi'ye inanıyorum ben...
Konunun Hagi ile ne alakası var şimdi? Ayrıca kime inanırsan inan bana ne?
NOKTA
quote:
Orijinalden alıntı: antikitos
Yoksa Hagi "Hırsızsınız siz" derken "I Love You Hagi" diye bağıran şanlı Galatasaray taraftarına tapsan mı?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gök-han
quote:
konu o olduğunda , onu da tartışırız. ama şuan o değil. kararımı verdim bu arada...Hagi'ye inanıyorum ben...
ne yapak kanka inanak mı?
Babama kefil olmam ama her GSliye kefil olurum
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
Siz gurur duyuyorsunuz ama satış ve pazarlamadan sorumlu yöneticinizin kimse vay haline eğer bu doğruysa.
Gs kurumsal bir şirket sonuçta bakkal dükkanı değil.
Bu ürünlerin giriş çıkışları var, gün sonu envanteri satışı cirosu hesabı kitabı var.
Babasının malı değil ki sen bunu geri getirirsin diyemez.
En azından barkodunu okutur, teslim aldığına dair imza karşılığı geri getireceğine dair bir fiş düzenler öyle teslim eder.
Suistimale çok açık bir görev anlayışı. Bana pek inandırıcı gelmedi.
Amma büyüttünüz ya. Sanki adam tırı arkadaşın üstüne geçirmiş. Getirmeseydi en fazla poların fiyatını cebinden verirdi.
Olaya dönersek helal olsun diyorum. O söz , o karşılıklı güven olayı bitirmiş zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
baban hangi takımlı?
eğer galatasaraylıysa paradoks bulacaz
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
baban hangi takımlı?
eğer galatasaraylıysa paradoks bulacaz
Babası Fenerlidir :P Galatasaraylı ise paradoxu sana bırakıyorum :D
quote:
quote:
quote:
kezman'ın ettiği küfre de inanan olabilir o bakış açısıyla
bu arada, istediğine inan. lucescu köpekler istedi diye atlar ölmez demiştir bir zamanlar, çok da haklı
Bende pazartesi günü forma aldım arkasına HAGI yazdırmak istiyordum artık baskı yapan kişi kimdir, nasıl bir zihniyettedir bilemiyorum HAGİ olarak yazmış. Tekrar Store a gittim değiştireceklerini pek sanmıyordum hatta baya tartışırım diye düşündüm. İçeri girdim ağzımdan forma kelimesi çıkar çıkmaz ''içinize sinmediğini anladım verin formayı yarın yenisi getirtelim'' dediler. Yeni formaya HAGI diye yazmışlar biraz önce aldım, mutluyum.
quote:
Orijinalden alıntı: aaksu
quote:
Orijinalden alıntı: OziiX
İtü sözlükte denk geldim arkadaşlar;
geçen hafta aydın'a store tırı geldi. madem taraftarız arada iki kelam etme hakkımız olabilmesi ya da içimizde oluşturduğu tüm duyguları geri ödemenin en maddi yanı olan lisanslı ürün alma şeklini gerçekleştirmek için girdim. kardeşime bir kaç parça şey almak istiyorum. cüzdan ve polar aldım ama polar ergene olur mu olmaz mı diye düşünürken satış ekibinden biri geldi.
-hoş geldiniz yardımcı olmamı ister misiniz? *aslında ne alacağıma karar verdim ama bedenlerden bu mu yoksa bu mu olur diye düşünüyorum. -bu modeller çok tutuldu. *ben ikisinin parasını ödeyip alsam olmayanı geri getirebilir miyim? *müdürümüze soralım.
ödeme bölümünde olan adamın yanına gittik. konuyu söyledim. adam.
-ikisini ödemenize gerek yok. siz ikisinide götürün olmayanı geri getirirsiniz. *nasıl yani birinin parasını ödeyip ikisinde götürmemi ve olmayanı geri getirmemi mi söylüyorsunuz. -evet. *ya kusura bakmayın ama beni tanımaz etmezsiniz,siz burada bugün var yarın yoksunuz. geri getireceğime nasıl güveniyorsunuz. -siz galatasaraylı değil misiniz *evet. -o zaman bir poları getirmeyecek taraftarımız olduğuna inanmıyoruz.
vay anasını sayın seyirciler.
ikisinide alıyorum o zaman...
tanım:her zaman gurur duyabilecek sebep olan takım.
offfffff yıkmış yahu. çok değişik hissettim kendimi
Bu nasıl bi hismiş öyle
∞ gurur points received.
quote:
sen git şişme bebek al feneryumdan veya aziz yıldırım maskesi tak burası galatasaray bölümü
Gururlandım.
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
quote:
quote:
quote:
kezman'ın ettiği küfre de inanan olabilir o bakış açısıyla
bu arada, istediğine inan. lucescu köpekler istedi diye atlar ölmez demiştir bir zamanlar, çok da haklı
ne güzelde demişti zamanında demi.. adam anlamıştı işte Türkiyeye geldiğinde KİM NEDİR diye..
tam olarak benzemese de benzer bi olay bende yaşadım. Birkaç önce PC toplamaya Vatan'a gittim, hava soğuk diye de Galatasaray atkımı taktım, PC toplatırken bir parçayı araştırmamıştım, gittiğimde seçer alırım diye düşündüm. Daha sonra oradaki görevliye danıştım hangisini tavsiye edersiniz diye, adam pat diye bi marka söyledi, dedim "herhalde stok fazlası diye bana kitliyorsunuz" sonra baktım eleman cüzdanını çıkardı birşeyler arıyordu, birden Galatasarayla ilgili bi üyelik kartı çıkartıp gösterdi, "tamam o zaman istediğini seç, kafana göre takıl" dedim
Tır geçen hafta Aydın'daydı.Bende bi tane Atkı almıştım. :)
quote:
Senin kadar boş yorum yapan adam az bu forumda. Takdir ederek takip ediyorum yazılarını.
quote:
Adamlar Galatasaray'a nerden laf atarız diye bi tarafını yırtıp bizim bölümden çıkmıyor ya vay arkadaş
quote:
Uğur için tarla ektiklerine inanan adamsın buna mı inanamadın?
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
quote:
Hagi'ye inan ama telefonu bulduktan sonra taraftarından özür dileyen Hagi'ye inan !!!