Şimdi Ara

GS VE FB nin kardeşliğini iyi izleyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sezon başı yapılan yıldız oyuncuların verdiği moralle fenerbahçe taraftarı özgüven patlamsı yaşadı. Shaktarı küçümseme,lig şampiyonluğunu garanti görme gibi vs. Haliyle antipati topladı ve kendine cephe alınmasını sağladı. O zaman durum farklıydı. Üç takımında elemelrde olmasını istiyorduk. Beşiktaş üzerinde anlmasız ve aşırı alay konusu edilme durumu var.bu son yıllarda fazlasıyla arttı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizi izlemeye devam edin kankiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Bizi izlemeye devam edin kankiler.

Kardeşim nasılsın

• yazık la hanginiz dışladınız bunu ?
  • Biz yine Avrupa Ligi sahnesinde kavga edeceğiz kardeş, siz neredesiniz onu söyle hele..
  • fb gs elenince sen ne diyeceksin merak ediyorum. olsun mu dicen zaxd li yorummu atıcan
  • Ulan valla icimin yaglari eridi su bjklilere acaip ayar oluyordum

• Konuya bak ya
    Sen 58'de önce geçip bu avantajını 10 dakika koruyamıyorsan bu FB ya da GS'nin sorunu değil.
    Senin kalecin iki senedir seni Avrupa'dan eliyorsa bu FB ya da GS'nin sorunu değil...
    Başarılar FB ve GS'ye. Gidebildikleri kadar gitsinler. Ülke puanına ihtiyacımız var

• Yalan değil iyi güldük...Sebebi kendinizi kaf dağında görmeniz bu sezon...Yazık la duruma bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılın en aptal konusu olur bu.

• Sen onlara bulacağına kendi takımına bak önce.Ben de dalga geçmelerini doğru bulmuyorum.Sonuçta Avrupa arenasında 3 takım olarak boy gösterseydik ülkemiz için daha güzel olurdu.Şahsen ben onların hiçbir maçında dalga geçmedi.Ameliyatlı yatağimda Astana ile berabere kalınca sinirlendim.Ama gel gelelim forumda dalga geçen insanlar olduktan sonra, onlar da bize aynısını yapacaktır.Ben burada yanlış bir şey görmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Konuya bak ya
    Sen 58'de önce geçip bu avantajını 10 dakika koruyamıyorsan bu FB ya da GS'nin sorunu değil.
    Senin kalecin iki senedir seni Avrupa'dan eliyorsa bu FB ya da GS'nin sorunu değil...
    Başarılar FB ve GS'ye. Gidebildikleri kadar gitsinler. Ülke puanına ihtiyacımız var

Keşke 3 takım devam etseydik. Patlama yapabilirdik ülke puanına. Milli duyguları, ülke puanı realitesini bir kenara koyarsak dün akşamki olan komik ve ironik oldu biraz. Son maça yenilgisiz lider girip ne yapıp edip yine 3. oldu yine Beşiktaş. İşin komik kısmı orada. İnsanların da dalga geçip durmalarının sebebi sezon başından beri Beşiktaşlıların aşırı şekilde havaya girip sağı solu küçümseyici alaycı tavırlarıdır.

Adam kaç senedir şampiyonlar liginde mücadele etmemiş ama forumda Galatasaray maç konularına girip "4 4 4 zaa zoo haha, o gruptan çıkamadılar muahaha" diye yazıp milleti delirttikten sonra Galatasaraylılar haklı olarak gelip "bizim düştüğümüz yere çıkamadınız" tarzında geyik yapıp trollüyorlar.

Her neyse, yazık oldu. Seneye daha iyisi olur inşallah.

• Düşünün artık ne kadar antipatikleştiniz ki Fenerbahçe ile Galatasaray kardeş oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acik konusiym, su turk takimlarinin elenmesine sevinen tipleri bi baksan cogunlugunun yasi kucuktur tamamen ergenlik. burdaki 3-5 hayatta hic bisey gormemis adamlar icin goruslerinizi degistirmeyin. ben ezelden beri destekliyorum rakipleri avrupada surdaki etkisiz elemanlar icin desteklemekten vazgecicek degilim. bi kac sene yaslari otursun muhtemelen onlarda destekler.
  • FB-GS kardeşliği....

cümle içinde kullanamıyorsun bile, o kadar komik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

şuan yenilgiye üzülmek yerine rakibin ne düşündüğünü mü merak ediyorsun? ayıp ya, ben üzüldüm, azıcık sizde üzülün.

Muhtemelen okula gittiğinde arkadaşlarının geçeceği dalgayı da düşünüyordur. Ergen kafası işte.
  • Hayır elenmenizin bize ne gibi bir faydası olabilir açıklar mısın? Hem gelecek ülke puanından olduk hem Avrupa ligi yüzünden ligdeki olası puan kayıplarınızdan olduk. Konuşmuş olmak icin konuşuyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

Sezon başı yapılan yıldız oyuncuların verdiği moralle fenerbahçe taraftarı özgüven patlamsı yaşadı. Shaktarı küçümseme,lig şampiyonluğunu garanti görme gibi vs. Haliyle antipati topladı ve kendine cephe alınmasını sağladı. O zaman durum farklıydı. Üç takımında elemelrde olmasını istiyorduk. Beşiktaş üzerinde anlmasız ve aşırı alay konusu edilme durumu var.bu son yıllarda fazlasıyla arttı.

He yani Shaktara elenmemizdeki dalga geçilmesinin gerekçesi vardı öyle mi diyorsun. Bir kere FB taraftarları ve camiasında hiç bir şekilde Shaktar küçümsenmedi. Hatta yeni oluşturulmuş bir takım olduğu için Avrupa ligi pek fazla yadırganmadı. Küçümsediğimizi düşünen hep siz oldunuz.

Dün akşam 32 takımın içinde 3 Türk takımı olsun istedim ben. Ama sizin bu triplerinizi gördükçe ve Shaktar maçlarında yapılan amansız trollemeler aklıma geldikçe....

Adama bak yahu. Antipatikmişiz de dalga geçilmesi normalmiş. E şimdi de antipatik olan sizsiniz o zaman. Bu ne yaman çelişki.

• Eksi butonu kalkmışken artı da kalksaymış keşke... Bloklu kim varsa trende çıkıyor orda görüyoruz. Adamlar sağlam düşman kesilmiş bize hayırlısı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.