UEFA Finalindeki ilk onbir ve son schalke maçındaki ilk onbir. Bence aradaki en önemli fark takım uyumu. Milenyumdaki takım 4 sene de o hale geldi, yeni takımımız ise daha 2.senesi diyebiliriz. Dizilime dikkat! Neredeyse aynı diyebiliriz. Sizin görüşleriniz?
Yedeklere gelince
Kerem İnan vs Eray İşcan Mehmet Yozgatlı vs Yekta Kurtuluş Marcio vs Umut Bulut Ahmet Yıldırım vs Gökhan Zan Hasan Şaş vs Amrabat Fatih Akyel vs Sabri Hakan Ünsal vs Hakan Balta
2000 defansı cok üstün suankinden.orta saha ilerisi nispeten iyi
Dizilim aynı. Kalede fark yok, Muslera büyük maçları Taffarel seviyesinde oynuyor. Sağ bekimiz daha kaliteli o döneme göre. Savunma göbeğindeki ikili ve sol bek o döneme göre daha kötü. Orta sahanın ortasındaki üçlü o dönemden daha üstün. Ancak onların önündeki oyuncu Sneijder Hagi'nin tırnağı olamaz şu anki form durumuyla. Forvette ise o dönemle eşit düzeyde sayıyorum.
Hakan ve drogba hakan şükür gibi bir forvetimiz olsa daha ne istemem ki. Ben evimizdeki maçı kanacağımızı düşünüyorum. Yenilsekte büyük denizde boğulacağız en azından. Malaga çıksaydı yenilseydik iyi dalga konusu olurduk ama sonuçta real bu boru değil elensekte biri çıkıp dalga bile geçemez çünkü hayatlarında resmi maçları bile yok dünya devine.
hemen hemen aynı fikirdeyiz.. fakat Dany yerine Ujfa olursa ozaman; ''harbiden popescu vari'' diye bilirim