Şimdi Ara

Gskill 1333mhz cl9 4gb single 5.9 puan aldı bu normal mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Leroyy

Kardeşim sistemin muhtemelen 32 bit, 32 bitte alabileceğin en fazla puan 5,9 dur takılmayın siz o puanlamaya yahu ram sizin hızını kesmiyor nihayetinde 4 gb babalar gibi yeter birçokşeye. Hadi kolay gelsin polemiği sonlandırdığımı düşünüyorum

64 bit işletm sistemi.
  • benim ram hı-level 4gb 1333mhz cl9 tek modül 7.0 aldı 5.9 gerçekten düşük
  • Windows help'ten bir kesit:(derecelendirmenin hemen altında bu sayılar ne anlama gelir gibisinden bi sekme olacak)

What is the Windows Experience Index?

...
    ...
    ...

Note
    If your computer has a 64-bit central processing unit (CPU) and 4 gigabytes (GB) or less random access memory (RAM), then the Memory (RAM) subscore for your computer will have a maximum of 5.9.

Yani 4 gb raminiz varsa ve 64bit işlemciniz varsa maximum 5.9 alırsınız diyor muhtemelen x64 işletim sisteminde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 13 Ekim 2011; 20:56:24 >
  • Esasen arkadaşta söyledi ama ramler anakartta aynı renk slotlarda değil mi. Dual chanel çalışması için bu şart çünkü. farklı renklerde slotlardaysa görece başarım düşüşü olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanistan

Esasen arkadaşta söyledi ama ramler anakartta aynı renk slotlarda değil mi. Dual chanel çalışması için bu şart çünkü. farklı renklerde slotlardaysa görece başarım düşüşü olur diye düşünüyorum.

Başlıkta single 4 gb yazıyor.
    Bu arada arkadaşım ramlerin çok kötü değiştir bence o işlemciye yakışmıyor en azından 1600mhz cl9 olsa daha iyi olurdu.
  • Anakartında ya da RAM'inde problem olabilir. Eğer 64-bit Windows 7 kullanıyorsan RAM'in slotunu değiştirip ardından Memtest ile tarama yaptır.

Benim sistemimde olan Kingston ValueRAM 8 GB (2x4) 1333 Mhz CL9 RAM'ler 7,6 puan aldı fakat pek sevgili HDD sayesinde genel puan 5,9.

Edit: Yazmayı unutmuşum, hemen ekleyeyim; Windows 7 Professional 64 bit kullanıyorum. İşlemci olarak i5 @3.0 Ghz, ekran kartı Zotac GTX 560ti, Seagate Barracuda HDD.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A415FEC-8 -- 19 Ekim 2011; 1:50:08 >
  • olayı çözdüm ,harici ekran kartı kullanmıyorum, bios ayarlarından ekran kartı hafızasına 32 mb değerini atadığım zaman ramlar 7.5 alıyor, fakat onu 480 mb yaptığım zaman 5.9 alıyor, sorun yok yani. Fakat ramin yerini değiştirdiğim zaman bilgisayar hata veriyor, başlatmıyor diğer slot arızalı sanırım :( Garanti kapsamına acaba bu ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.