Ürünlerin içinde garanti belgesi var ve 3 yıl garantili olduğu yazıyor. Ben de yaklaşık 5 ay kullandığıma göre 2.5 yıla yakın garantisi olmuş oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grknasma -- 23 Ağustos 2023; 23:2:22 > |
sıfır fiyatı 4200 lira |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
www.vatanbilgisayar.com Gskill 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SILVER DDR5 6400MHz CL32 1.4V RGB Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Gskill 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SILVER DDR5 6400MHz CL32 1.4V RGB Dual Kit Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-2x16gb-trident-z5-silver-ddr5-6400mhz-cl32-1-4v-rgb-dual-kit-ram.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber |
2x16 şeklinde takılırsa çalışıyor hocam denedim. Fakat bana 64gb lazım olduğu için 4x16 şeklinde çalıştıramadım ben expo da dolayısıyla 2x32 lik ramlerden aldım bunlar boşa çıktı. |
Hocam ben de msi x670e var, onda biosa girince xmp profili görünüyor tıklayıp aktif edebiliyorum. Asrock konusunda maalesef fikrim yok, youtube a bakmak gerekir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grknasma -- 27 Ağustos 2023; 14:39:17 > |