Şimdi Ara

Gskill 3600 Ram OC Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ram tam modeli ve şuanki yapabildiğim oc değerleri için zentime resmi ekledim, ram değerlerini 3733 mhz cl16 stabil çalıştı fakat ben daha iyi değerlere çekebilirmiyiz için yardım bekliyorum.

Ramler pc de 4x8gb (32GB) olarak kullanılıyor:) Yapmış olduğum oc ye göre aida64 resmide ekledim değerleri görmeniz açısından...Teşekkürler

• Herhangi bir şey değiştirmeden, sadece Ram frekansını arttırmayı deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fettah7ve7 kullanıcısına yanıt

O şeçeneği denedim:) Teşekkürler ilginiz için..

• @WinKy Selamlar yedek pc deki 2x16 gb Corsair ramler için yorum ve destek rica deyim sizden birde:) Teşekkürler

Not: Aida64 sonuçları aynı ayarları için farklı zamanlarda alındı.

• upGskill 3600 Ram OC Yardım 

• ego_1981 kullanıcısına yanıt

şu ramlerden aldım anakart zaten 3600 destekliyor ben stabil olarak ryzen 5600 işlemci ile bunu cl16 olarak ya da daha düşük hangi gecikmede çalıştırabilirim. size zahmet yardımcı olur musunuz ?

Gskill 3600 Ram OC Yardımwww.hepsiburada.com
    GSKILL RipjawsV Siyah DDR4-3600Mhz CL18 16GB (1X16GB) Single Fiyatı
    https://app.hb.biz/Cmf4mn4wztrr
  • crashris kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biraz bakındım sizin ram ler ile ilgili belki daha önce birileri oc yapmıştır diye ama pek bir şey göremedim, genel anlamda verimsiz oc ye çok müsait olmadığı paylaşılmış, Daha net bir şey için ram oc konusunda guide lar var ordaki araçları indirip önce ramin çipini sonra ise yapılacak bir şey varsa ordaki araçlar üzerinden devam edilmesi gerekiyor. Eğer ilgiliyseniz ram oc guide olarak google da aratın typhoon aracını indirip çipini bulun ve sonra ne yapabiliriz bakarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ego_1981 -- 26 Kasım 2024; 23:35:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ego_1981 kullanıcısına yanıt

3600de expo ile sorun çıkıyordu halo infinite oynarken 3466 ya indirdim 16-20-20-20-38 yaptım bakalım ne olacak

• crashris kullanıcısına yanıt
    Ram seçerken dikkat etmek gerekiyor yoksa uğraştırabiliyor maalesef bu şekilde, windows 10 kullanıyorsanız aşağıda verdiğim rehberden dosyayı çıkarıp bana ulaştırırsanız yardımcı olmaya çalışırım

https://forum.donanimhaber.com/ryzen-icin-dram-calculator-kullanimi--142868261

Taiphoon aracını rehberde nasıl kullanılacağı anlatılıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.