Şimdi Ara

GSKİLL RİPJAWS-X 8 GB 1600 MHZ CL 9 RAM & SAMSUNG 840 EVO 250 GB ALINDI HERKESE TAVSİYE EDERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GSKİLL RİPJAWS-X 2x4GB KİT 1600 MHZ CL 9 RAM & SAMSUNG 840 EVO 250 GB ALINDI HERKESE TAVSİYE EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heimdal914 -- 18 Aralık 2014; 1:38:39 >

• tek modül iyi deildir.
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    2X4GB KİT ŞEKLİNDE ALINDI..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

tek modül iyi deildir.

Iyidir hatta anakartin 2 slot ram destegi varsa candir can..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolun Msi Z97 gaming 7 anakarttın 2. ve 4. slotuna taktım dual channel olarak çalışıyor gayette iyi ani fps düşmeleri yaşıyordum 4gb kingston ramm im ile onu ckartım gskill ripjaws X taktıgım zaman pc şahlandı ssd olarakta samsung 840 evo aldım 250 gb herkese tavsiye ederim bilgisayar 6 kat hızlandı diyebilirim
  • hayırlı olsun hocam güle güle kullanın bende ay sonu anakart alacağım ,olmazsa konu açıp fikir alış verişi yapacağım arkadaşlarla i7 4790k Koyun gibi yatıyor rafın üstünde
  • hayırl olsun bu ıkısını de kullanıyorum hıcbır sıkyetım yok. cok memnun kalacaksın cooook. gskıll ı me su bıle dokuldu calısıyordu:D taştan öte birşey bu ram bence :D
  • moriq M kullanıcısına yanıt
    msi z97 gaming 7 öneririm hocam..
  • ilker_mania kullanıcısına yanıt
    gerçekten çok saglam ürün çok kaliteli ve performansı çok yüksek Call of Duty Advanced Warfare msi gtx 760 ekran kartım ile 100 fps alıyordum fakat ani fps düşmeleri yaşardım 5 fps ye kadar düşerdi oyun şimdi 100 fps stabil çalıştırıyor ramm ilk başta korkmştum 760 ilemi alakalı diye sonra 4 gb ramm im oldugu için ondan yaptıgını çözdüm ripjaws x 2x 4gb 1600 mhz cl 9 ramm i aldıktan sonra pc şahlandı samsung 840 evo 250gb yıda alınca tadından yenmez oldu 45 snde açılan pc 15 sn yede açılıyor :D
  • Valla nazar degmesin kardes. Mutlulugun daim olsun. :) :) Evet aynen hdd den aslinda anlik dusmelerin ram dolunca hdd ye atmasindan. O da haliyle yavas kaliyor cunku. Iyi yapmissin valla bende gskill in en ucuz ram I var kirmizi var ya o iste. Aslinda 4 sene once g skill in 2*2 cl6 siyah ramlerini almistim. Ramler sebeke voltaji dusup yuksele yuksele yandi. Anakartim yandi onu da yakti. Degistirdiler sap gibi bir tane kirmizi 4gb verdilet. Halbuki benim ramin ariza anindaki de geeri 210 tl idi kirmizi 4 gb ise 45 tl idi. Ama aldik iste fakat buna ragmen cok memnunum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam gskill bu işi çok iyi yapıyor cl 9 yeterli bence şuanki oyun performanslarına göre 1600 mhz cl 9 8 gb yeterli ama 1-2 sene sonra 8 gb ramm ler yeterli olmucak neden Call of Duty Advanced Warfare ve Assassin's Creed Unity bu tarz oyunlarda full ayarlar ultrada ramm kullanımı 7gb 7.5gb arası geziniyior max ramm almadan önce forumlarda araştırmıştım bazı arkadaşlar 4 gb ramm kullanımını imkansız oldugunu fln anlatıyorlardı windows 8.1 de sistem boşta zaten 2 gb ramm kullanıyor gerçi şuan 2 slot dolu olmadı ilerde giderim 4gb 2 x aynı kitinden alırım piyasada var nasıl olsa güncell bi ramm bulurum takarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: heimdal914

hocam gskill bu işi çok iyi yapıyor cl 9 yeterli bence şuanki oyun performanslarına göre 1600 mhz cl 9 8 gb yeterli ama 1-2 sene sonra 8 gb ramm ler yeterli olmucak neden Call of Duty Advanced Warfare ve Assassin's Creed Unity bu tarz oyunlarda full ayarlar ultrada ramm kullanımı 7gb 7.5gb arası geziniyior max ramm almadan önce forumlarda araştırmıştım bazı arkadaşlar 4 gb ramm kullanımını imkansız oldugunu fln anlatıyorlardı windows 8.1 de sistem boşta zaten 2 gb ramm kullanıyor gerçi şuan 2 slot dolu olmadı ilerde giderim 4gb 2 x aynı kitinden alırım piyasada var nasıl olsa güncell bi ramm bulurum takarım

vallahı ddr 4 e geçmeyeceksen aynen yetmediği eyrde gidip aynı kitten alırsın işine devam edersin.

Bu arada assasins dedin ya black flag da falan mı 7 gb yi görüyor ramler. Yani 7 yi görüyorsa aslında sınıra ulaşası egrek çünkü sistem 8 gb ramin 8 ini de kullandırmıyor. hatırladıgım kadarıyla 7.25 den sonra hdd ye ayzıyor. tabi custom system kullanılmıyorsa. özel ayarlar yapılmamışsa.

okadarını bilemicem ama ben ramm kullanımı olarak 7gb 7.5 gb görüyorum dedigim oyunlarda ultra ayarlarda..her mapta degil tabi action anlarında fln ;)
    hocam şimdiden hayırlı olsun dikkat etmeniz gereken bir kaç şey sıralayacagım anakartın arkasındaki dipslay port ve hdm portlarındaki plastikleri cıkartmayı unutmayın ben unuttum :D 2. olarak anakart usb girişi biraz zor takılıyor baya ugrastım takmış degilim :D fazlada zorlamadım kırarım diye bilgin olsun
  • GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 244 tl ye almış bulunmaktayım şu an sadece Gaming 7 kaldı :)
    hayırlısı olsun güle güle kullan z97 gaming 7 alıcaksan ciddetle tavsiye ederim 2 ay oldu sistemimi toplayalı gayet memnunnum sistem stabil çalışıyor..i5 4690k gaming 7 4gb 2x ripjaws gskill ramm samsung evo 840 ssd ;)
  • 2 gün önce gaming 7 aldım güncel bios 1.6 ile geldi fakat sinir bozucu bir durum var killer ethernet yüzünden midir nedir download hızı 1,76 yı geçmiyor çakıldır kaldı, sürücü güncelledim vs.. hız aynı killer ethernet programını kurcalayınca hız daha beter düşüyor cep telefonundan daha hızlı giriyorum desem yeridir ya da ttnet ile alakalı önceden 450/550 kbs arası dosya indiriyordum şimdi 80/90 kbs birazdan ttnet'i arayıp hız'a baktırıcam inşallah ttnet alakalıdır yoksa hiç uğraşamam teknik servis ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.