Şimdi Ara

GSM Hattını Fax Cihazı Olarak Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben gsm hatlarımdan birini fax olarak kullanmak istiyorum.

önceliğim gelen faxları almak. yani ilk etapta göndermesemde olur.

şu an elimde gsm destekleyen bir fax cihazı yok(daha sonra alabilirim) bu nedenle fax'ı mail adresine alsam daha iyi olur. daha sonra yazıcıdan çıktısını alabilirim. 3 operatörde olabilir. ilk tercihim faturasız hat, ama faturalı hatlarıda değerlendirebilirim.

ufak bir araştırma yaptım ama yeterli cevap alamadım.

bir diğer husus ise gsm hattımı fax olarak kullandığımda bana fax yollayacaklar fax numarası olarak ne girecekler. sadece +905** ile başlayan mumarayı mı ,yoksa ayrı bir kod girmeleri gerekiyor mu.

bu soruların cevabı benim için gerçekten önemli. bildiğiniz kadar yanıtlarsanız sevinirim. yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

• merhaba,

operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayarak Hattınızın fax/data özelliğini aktif etmek istediğinizi söylemeniz gerekiyor.
    hattınıza yapılacak tanımlamalardan sonra bu özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz.
    Bu işlem tamamlandığında size 1 adet fax 1 adette data numarası (sim kart değil, sadece sanal numara) verilecektir.
    size gönderim yapılmak istendiğinde bu fax numaranız normal bir gönderim gibi aranacak ve uyumlu cihazınız gelen faxı alacak.

Not: yukarı anlatmış olduğum işlemler operatörler arasında farklılık gösterebilir (ayrı numara vermek yerine aynı numaradan hizmet vermek vb) bu nedenle müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • cevabınız için teşekkürler.

acaba avea da fax kullanan var mı? (faturasız hat ile)
  • Data hattina, fax makinasina gerek yok aslinda.

Avea'da TekNumara vardi, simdi sanirim bu hizmet verilmiyor.

Turkcell'de ise UniMesajCell var.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/mesajlasin/unimesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trineux -- 3 Haziran 2011; 23:43:37 >
  • turkcell de sabit ücret var. acaba vodafone ve avea 'da durum nedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.