Amerika'da bulunan bir arkadaşımdan GSM özellikli PDA istetebilirim. Böyle bir PDA'in IMEI numarası Telekomunikasyon Kurumu'na kaydettirilebilir mi? Kaydettirilebiliyorsa ne yapmak gerekir?
Türkiye'de de satılan bir model olması aksesuarları (yedek pil ve kılıf gibi) için işime gelir. Bu modellere ne eklersiniz? Konuşma süresi ve stand-by süreleri açısından tavsiye ettiğiniz var mı?
Forumda şöyle bir yazı buldum:
Yurtdışından Yolcu Beraberinde Getirilen Cihazlar: -Sözkonusu cihazların bedeli (kıymeti) 300 Euro'dan az ise; 1- Arkası Gümrük Muayene Memuru'nca onaylanmış cihaz faturası veya Gümrük Muayene Memuru'nca düzenlenen tutanak. -Sözkonusu cihazların bedeli (kıymeti) 300 Euro'dan fazla ise; 1-Cihazın faturası, 2-İlgili Gümrük Müdürlüğü'nce düzenlenmiş Sözlü Beyan Formu Not: Yolcu beraberinde hediye amaçlı getirilen ve ülkeye kesin dönüş yapan vatandaşlara ait cihazların kayıtları da aynı belgelerle yapılacaktır.
PDA elden yolcu beraberinde gelecek. Yukarıda yazılanlar yapılınca Telekomunikasyon Kurumu'na kayıt yapılıyor mu? Gümrükte ücret ödeniyor mu?
Dostum ben dediğin hp 6515'i yaklaşık 450 milyona buldum,Türkiyedeki fiyat ile arasında uçurum var.Kız arkadaşım var,gelirken getirecek,ayda bir Türkiye'ye geliyor,ama şu kayıt altına aldırma muhabbeti kafamı karıştırdı,olayı anlasam 1'den fazla getirip burda satmayı planlıyorum!!!
Not:Fiyat çok ucuz,çünkü hat'la beraber kampanyalı veriyolar pda'yı!!!Sıfır makine,belki burda çalışmayabilir sim locklu ise,ama onuda yaklaşık 50 milyona telefoncular yapıyor sanırsam...
casperın bi ürünü var o nasıl acaba??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme