Şimdi Ara

GSM Onayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon numaramı giriyorum altta telefon no uygun diyor girdikten sonrada girilmiş veya kayıtlıdır diyor 1 tane daha üyeliğim vardı ama ondada gsm onayı yok zaten ne yapabilirim ?

• up
  • 16 temmuzda açılan konudaki bu soruya cevap verilmemesi ya yönetim deneyimsiz veya yetersiz ya da hakaret olarak algılamayında çok zor bir soru sorduk sanki bi forumda bu bölümde açılan konulara böyle ilgisiz olunması bana bunları düşündürüyor geniş bir ortamı olduğundan denetim fazladır diye düşünüyordum da site kontrolden çıkmış edasında sanki yanılmıyorsam zaten bu bölümde bir üyenin konusuna da cevap vermek zorunda değiliz tarzı bir cümle kullanılmıştı sanırım görüşlerim sizler için değersiz olabilir ama ilgilenmediğiniz üyelerden dolayı ilerde pişmanlık yaşayabilirsiniz daha da girmeyi düşünmüyorum bu foruma açıkçası buranın avantajının üye sayısından ibaret bence hadi iyi günler.
  • İyi geceler,

Öncelikle bazen üst üste şikayet konuları açıldığında konular alt sayfalara kayabiliyor. Sizin açtığınız günde de, adminlerimiz girmemiş olabilir veya dikkatinden kaçmış olabilir.

Lütfen; Bir kullanıcıyı mesajımdan haberdar et: (isteğe bağlı)

ilgili seçenekte forum adminlerimizden veya bizlerden birinin ismini eklerseniz, bizlere bildirim gelir. Böylece sorunlarınız daha çabuk çözülür.

Gecikme için özür dileriz, ilgili birimde adminlerimiz sorununuz ile ilgilenecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

İyi geceler,

Öncelikle bazen üst üste şikayet konuları açıldığında konular alt sayfalara kayabiliyor. Sizin açtığınız günde de, adminlerimiz girmemiş olabilir veya dikkatinden kaçmış olabilir.

Lütfen; Bir kullanıcıyı mesajımdan haberdar et: (isteğe bağlı)

ilgili seçenekte forum adminlerimizden veya bizlerden birinin ismini eklerseniz, bizlere bildirim gelir. Böylece sorunlarınız daha çabuk çözülür.

Gecikme için özür dileriz, ilgili birimde adminlerimiz sorununuz ile ilgilenecektir..

Peki ilginiz için teşekkürler.
  • bnmde sornum var kod basarıyla gonderilmiştir diyor dogru ama kodu kaybettim. bidaha nasıl alacagım
  • Sizinkine de adminlerimiz müsait olduklarında bakarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    donanım haber sms onayı
    11 yıl önce açıldı
    SMS onayı
    3 yıl önce açıldı
    GSM Onayı yapamadım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.