Bildirim
GSM Onayı
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
16 temmuzda açılan konudaki bu soruya cevap verilmemesi ya yönetim deneyimsiz veya yetersiz ya da hakaret olarak algılamayında çok zor bir soru sorduk sanki bi forumda bu bölümde açılan konulara böyle ilgisiz olunması bana bunları düşündürüyor geniş bir ortamı olduğundan denetim fazladır diye düşünüyordum da site kontrolden çıkmış edasında sanki yanılmıyorsam zaten bu bölümde bir üyenin konusuna da cevap vermek zorunda değiliz tarzı bir cümle kullanılmıştı sanırım görüşlerim sizler için değersiz olabilir ama ilgilenmediğiniz üyelerden dolayı ilerde pişmanlık yaşayabilirsiniz daha da girmeyi düşünmüyorum bu foruma açıkçası buranın avantajının üye sayısından ibaret bence hadi iyi günler. -
İyi geceler,
Öncelikle bazen üst üste şikayet konuları açıldığında konular alt sayfalara kayabiliyor. Sizin açtığınız günde de, adminlerimiz girmemiş olabilir veya dikkatinden kaçmış olabilir.
Lütfen; Bir kullanıcıyı mesajımdan haberdar et: (isteğe bağlı)
ilgili seçenekte forum adminlerimizden veya bizlerden birinin ismini eklerseniz, bizlere bildirim gelir. Böylece sorunlarınız daha çabuk çözülür.
Gecikme için özür dileriz, ilgili birimde adminlerimiz sorununuz ile ilgilenecektir.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Stones
İyi geceler,
Öncelikle bazen üst üste şikayet konuları açıldığında konular alt sayfalara kayabiliyor. Sizin açtığınız günde de, adminlerimiz girmemiş olabilir veya dikkatinden kaçmış olabilir.
Lütfen; Bir kullanıcıyı mesajımdan haberdar et: (isteğe bağlı)
ilgili seçenekte forum adminlerimizden veya bizlerden birinin ismini eklerseniz, bizlere bildirim gelir. Böylece sorunlarınız daha çabuk çözülür.
Gecikme için özür dileriz, ilgili birimde adminlerimiz sorununuz ile ilgilenecektir..
Peki ilginiz için teşekkürler. -
bnmde sornum var kod basarıyla gonderilmiştir diyor dogru ama kodu kaybettim. bidaha nasıl alacagım -
Sizinkine de adminlerimiz müsait olduklarında bakarlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X