Şimdi Ara

GSS Borçlarının silinmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kusra bakma direk üste çıkınca tarihe bakmadım yeni konu yazdım fakat dediğimde haklı oluyorum geçmiş tarihli olsada borcunuzun silindiğine sevindim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

Kusra bakma direk üste çıkınca tarihe bakmadım yeni konu yazdım fakat dediğimde haklı oluyorum geçmiş tarihli olsada borcunuzun silindiğine sevindim

evet ilk posttaki durumda silinen bir borç var bende sevindim. Kalan rakam içinde yapılandırma bekliyordum. 10 a falan bölünürse ayda 40 lira zorlanmadan öderim diye. Şimdi yapılandırma haberi duyunca girdim baktım hiç rakam geçmiyor. Bu ne olabilir peki bir bilginiz var mı ? Komplemi kaldırdılar acaba borçları.
  • Versace precious kullanıcısına yanıt
    Hocam borçlar yapılandırma falan değil 25 24 yaşından küçükseniz borçlarınız tamamen siliniyor hiçbirini ödemiyorsunuz borcunuz yok artık hayırlı olsun

• Boragungoren kullanıcısına yanıt
    1 mayıs 1990 doğumluyum. 25 yaş mayısta doldu yani. Bu af olayı mayıstan sonra geçmişti. Ama geriye dönük bir şeylerde yaptılar heralde.

Genede orada "ödenecek tutar : 0 TL" gibi bir şey yazmadığı için içim rahat etmiyor işte.
  • Versace precious kullanıcısına yanıt
    İyice bir araştır sgkya gidip sor derim hocam bence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.