Şimdi Ara

GSSTORE Ana Konusu (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.686
Cevap
17
Favori
66.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akonay

Gsstore mağazalarda taksit yapıyorlarmı arkadaşlar Gs Bonusa,websitesinde değil..

Mağazalarda taksit sıkıntısı yok. Özelilkle GS Bonus varsa sıkıntı olmaz...
  • Galatasaray Sportif A.Ş., borsaya yaptığı açıklama ile 2012-2013 mali yıl raporunu bildirdi. Raporda bir yıl boyunca yapılan gelir ve giderler yer alırken, en dikkat geçen husus mağazacılıkta oldu.

Galatasaray Store, yurtiçi mağaza gelirleri 2012 senesinde 32 milyon TL iken, bu yıl 31 Mayıs itibari ile bu rakam 72.7 milyon TL’yi buldu. Yurtdışı mağaza gelirlerinde ise 2012 yılında 800 bin TL civarında iken, 2013 yılında 1,7 milyon TL’yi buldu. Buna göre yurtiçi ve yurtdışı mağazacılık (GSStore) gelirleri 2012 senesinde 33 milyon TL’yi bulurken 2013 senesinde 74.4 milyon TL oldu. Aradaki fark 40 milyon TL’yi geçik.

Geçen yıl 2,625,000 adet ürün satıldı.Toplam forma satışı 425,000...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Gsstore mağazalarda taksit yapıyorlarmı arkadaşlar Gs Bonusa,websitesinde değil..

Mağazalarda taksit sıkıntısı yok. Özelilkle GS Bonus varsa sıkıntı olmaz...

Yeni çift taraflı mont,forma ve bir kaç parça hediyelikle beraber 400-500 TL civarı bir alışveriş yapacağım,mağazada 3 taksit varsa sorun yok.Webde taksit var ama ben deneyerek almak istediğim için mağazadan almayı tercih edeceğim.Tşkler bilgi için..

•  GSSTORE Ana Konusu
    Bu kolyeyi aradım bulamadım , kolyeden alan falan var mı nasıldır ?
  • Allah analı babalı büyütsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

Allah analı babalı büyütsün

amin
  • Beyler şu Riera'nın giydiği sweatshirtten ve atkıdan bulamıyorum, yardımcı olabilir misiniz? Göğüs kısmında bir çizgi var gibi, ipleri ve fermuarı da sarı renkli.

GSSTORE Ana Konusu
  • Bizim cl fontları store'larda var mı şu an acaba ? Ben nike'tan füme forma almıştım ama fontları beğenmediğim için bekledim şimdi store'a götürsem basarlar değil mi ? Birde ne kadar sürüyor o işlem ?

Bilen biri cevapplarsa çok sevinirim.
  • Sıra falan yoksa 20-25 dk ya alırsın formayı. 16 tl ücreti var
  • beyler arkadaşlar bana doğum günü hediyesi sağolsunlar füme forma almış taraftar forması ve small beden ama giydim baya bol durdu üzerimde internetten baktım şimdi xsmall var gözüküyor ama sanırım store da en küçük bu demişler ne yapayım şimdi gitsem değiştirsem mi yoksa terzi daraltabilir mi formayı ?
  • Değişim kartı varsa herhangi bir GSStore dan değiştirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

Değişim kartı varsa herhangi bir GSStore dan değiştirebilirsin

değişim kartı yok hocam da etiketi üstünde onun üstünde bi barkod var ona bişey olmadıysa değiştirebiliriz demişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

beyler arkadaşlar bana doğum günü hediyesi sağolsunlar füme forma almış taraftar forması ve small beden ama giydim baya bol durdu üzerimde internetten baktım şimdi xsmall var gözüküyor ama sanırım store da en küçük bu demişler ne yapayım şimdi gitsem değiştirsem mi yoksa terzi daraltabilir mi formayı ?

Ayni formayi kardesime aldim en kucuk small var heralde ama slim fit olmadigi icin bol durdu ondada,bende terziye vermeyi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

Değişim kartı varsa herhangi bir GSStore dan değiştirebilirsin

değişim kartı yok hocam da etiketi üstünde onun üstünde bi barkod var ona bişey olmadıysa değiştirebiliriz demişler.

XS beden varmıdır ki formalarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: IJessicaAlbaI

quote:

beyler arkadaşlar bana doğum günü hediyesi sağolsunlar füme forma almış taraftar forması ve small beden ama giydim baya bol durdu üzerimde internetten baktım şimdi xsmall var gözüküyor ama sanırım store da en küçük bu demişler ne yapayım şimdi gitsem değiştirsem mi yoksa terzi daraltabilir mi formayı ?

Ayni formayi kardesime aldim en kucuk small var heralde ama slim fit olmadigi icin bol durdu ondada,bende terziye vermeyi dusunuyorum.

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=24826

bu linkteki formada bedenler kısmına tıkladığımda XS gözüküyor ama bilmiyorum bende daha hiç görmedim XS forma. zaten seçenekler arasında yok burda. neden bu kadar bol yapmışlar anlamadım bende bu sene daha dar kalıp diye seviniyordum futbolcuların üstünde falan. acayip büyük durdu üstümde. olmazsa 13-15 yaş çocuk forması falan mı alsam bilemedim

•  GSSTORE Ana Konusu

arkadaşlar bu çantayı nerde bulabiliriz acaba ?
  • 11-12 sezonunun ürünü o. Çok zor bulman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Beyler şu Riera'nın giydiği sweatshirtten ve atkıdan bulamıyorum, yardımcı olabilir misiniz? Göğüs kısmında bir çizgi var gibi, ipleri ve fermuarı da sarı renkli.

GSSTORE Ana Konusu

Atkıdan varda sweti bende bulamadım
  • Şu takım için adam akıllı fermuarlı sweatshirt üretemediler gitti. Şu an satıştakiler hiçbir şeye benzemiyor
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.