HEM NORMAL DIGITURK TE HEMDE PLUS TA YOK İKİSİNDE DE YOK YENİDEN KURULUM YAPMAMA RAĞMEN
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
İşte bu mükemmel haber. Hele şükür be. Şöyle arada bir eski maçları izleyip 'haccccccciiiiiiiii' sesleri duyalım
Şaka maka harbi çok sevindim bu habere.
TRANSFER OLMADI BI SEY DICEKTIN HATIRLADIN MI?
Kolay kurulum yaptım dün olmadı bu gün yine yaptım hala nba tv var.sizde durum nedir arkadaşlar?
Bende de hala yok Kanalların yerlerini oynuyorlar, belki de yeni ayar çekiyorlar ...
kahretsin hala yok
TRT6 falan geldi hala gstv yok.
Patladi sanirim
Kanal listesi güncellendi ama GSTV hala yok, şimdi Digitürk ün sitesinde kanal listesine baktım orda da GSTV gözükmüyor
kurulum yapılmasına gerek yok. 2 gün önce trt nin 4 kanalı daha eklendi ama Gs tv yok.
Bugün bende baktım. Yok... Bir sorun mu çıktı acaba ?
Bendede hala yok. Resmi siteden veya digitürkten böyle bir açıklama oldumu?
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
kurulum yapılmasına gerek yok. 2 gün önce trt nin 4 kanalı daha eklendi ama Gs tv yok.
trt nin 4 kanalı mıı? bizde sadece trt çocuk eklendi galiba o yoktu yeni geldi herhalde. başka da trt nin kanalı gelmedi. bu arada gs tv de yok. sabah bende kurulum yaptım ama hala aynı. bu arada dün akşam bende digiturk ün kanal listesine baktım orada da gstv yok. bekleyeceğiz artık ne yapalım.
quote:
Orjinalden alıntı: SpeedstaR
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
trt nin 4 kanalı mıı? bizde sadece trt çocuk eklendi galiba o yoktu yeni geldi herhalde. başka da trt nin kanalı gelmedi. bu arada gs tv de yok. sabah bende kurulum yaptım ama hala aynı. bu arada dün akşam bende digiturk ün kanal listesine baktım orada da gstv yok. bekleyeceğiz artık ne yapalım.
Şu anda;
55- trt2 56- trt3 57- trt türk 58- trt 6 59- trt int 60- trt çocuk (daha önce vardı)
e bende var nasıl iş lan bu
belki güncellemek falan gerekiyordur bilmiyorum servisten gelip taktılar ve kanal kurulumu yaptılar bize..
quote:
Orjinalden alıntı: Curly
belki güncellemek falan gerekiyordur bilmiyorum servisten gelip taktılar ve kanal kurulumu yaptılar bize..
taktıkları dekoder ile ilgili olabilirmi değişik ufak olanlardan takmışlarsa veyahut digiturk plus aklıma başka açıklaması gelmiyor çünkü
quote:
Orjinalden alıntı: Méxes
quote:
taktıkları dekoder ile ilgili olabilirmi değişik ufak olanlardan takmışlarsa veyahut digiturk plus aklıma başka açıklaması gelmiyor çünkü
vaşşahi ya bildiğin küçük gri digiturk amblemi olan bi decoder taktılar..
çanaktandır çanaktan
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Méxes
quote:
vaşşahi ya bildiğin küçük gri digiturk amblemi olan bi decoder taktılar..
çanaktandır çanaktan
vaşşahi ne ya vallahi olcak o
@Curly kurulum yaparken eutelsat turksattan hangisini seçtiler?
Eutelsatta yok.
En kısa zamanda gelir umarım. Uefa maç tekrarlarını, yorumlarını izleriz en azından. Ama direkt dsmart logosu koyuluyor o maçlara bu yüzden bu iş olmaz gibi geliyor bana...
hasan tankaya gstv de açıklamış bugün çok yakında gircek demiş ama kesin bi tarih vermemiş.gscimbom.com da yazıoyo.
8 gün geçti yok , sanırım olmayacakta
aslında mantıklı olarak düşünülürse doğan tv ye bağlı gstv onlarında digiturk e geçireceklerini hiç sanmam izin çıkmaz