Şimdi Ara

GSTV (Rezalet) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Paladinn

quote:

Orjinalden alıntı: midgardxxx

quote:

Orjinalden alıntı: rapture

Klüp kanallarında FBTV öncüdür...
    Fenerbahçe TV takım neredeyse oradadır ve takımla ilgili herşeyi bulabilirsiniz.
    En büyük FB tv

En büyük Fb Tv olabilir fakat bu forumda da en büyük Galatasaray bölümü sanırım baksana Fb liler bile akın ediyor bu bölüme

+19080841865 sayfadaki uefa+super cupa resimlerine bakmak içinde geliyorlar...
    FB Tv ye gelince anca aktüel fln kazandıkları avrupa maçı yok ki yayınlasınlar

Ya gerçekten sinir olmaya başladım ben bu Gslilerin Uefa, Super Kupa muhabbetine tamam aldınız kupayı ne güzel ama abartmayın be artık gına geldi.

• @Jacqueline sen yenisin galiba bazı fanatik arkadaşlar bunu her zmn yapıyor
  • ya ben şeye sinir oldum o gün yaw gsnin maçını dsmartta diye izliyemedik maçtan sonra gs tvyi açtık ilginç ilginç yayınlar yapıyo elendi diye kardeşim elenebilirde yenilebilirde sen maç hakkında bilgi versene bi program yapsana yok gs- real madrid maçı var.deli oldum ama buna dikkat ettim bjk,fb tvde yapıyo,kazanıyosa saatlerce yayın kaybediyosa voleybol maçları.ilk steau maçından sonra maç hakkında program yapmışlardı ama o zaman bitmemişti ya.bu klüp kanallarının fanatiklikten kurtulması lazım mesela neden birbirlerinin haberlerinide vermiyolar spor haberlerinde tutup b genç takımını bile haber yapıyo 3 büyükler birbiriyle ilgili haber yapmıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

ya ben şeye sinir oldum o gün yaw gsnin maçını dsmartta diye izliyemedik maçtan sonra gs tvyi açtık ilginç ilginç yayınlar yapıyo elendi diye kardeşim elenebilirde yenilebilirde sen maç hakkında bilgi versene bi program yapsana yok gs- real madrid maçı var.deli oldum ama buna dikkat ettim bjk,fb tvde yapıyo,kazanıyosa saatlerce yayın kaybediyosa voleybol maçları.ilk steau maçından sonra maç hakkında program yapmışlardı ama o zaman bitmemişti ya.bu klüp kanallarının fanatiklikten kurtulması lazım mesela neden birbirlerinin haberlerinide vermiyolar spor haberlerinde tutup b genç takımını bile haber yapıyo 3 büyükler birbiriyle ilgili haber yapmıyo.

Maalesef bu tabuyu yıkamıyoruz hocam. Ver rakibinin haberlerini de, ne küçülürsün ne aşağılanırsın. Kazandıysa Avrupa'da tebrik et. Sokakta ki taraftar yapmıyor bunu ama sen yap, bazı şeylerin öncüsü ol. Ama nerde? O kanalların çalışanları, sahipleri hepimizden fanatik

• quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

quote:

ya ben şeye sinir oldum o gün yaw gsnin maçını dsmartta diye izliyemedik maçtan sonra gs tvyi açtık ilginç ilginç yayınlar yapıyo elendi diye kardeşim elenebilirde yenilebilirde sen maç hakkında bilgi versene bi program yapsana yok gs- real madrid maçı var.deli oldum ama buna dikkat ettim bjk,fb tvde yapıyo,kazanıyosa saatlerce yayın kaybediyosa voleybol maçları.ilk steau maçından sonra maç hakkında program yapmışlardı ama o zaman bitmemişti ya.bu klüp kanallarının fanatiklikten kurtulması lazım mesela neden birbirlerinin haberlerinide vermiyolar spor haberlerinde tutup b genç takımını bile haber yapıyo 3 büyükler birbiriyle ilgili haber yapmıyo.

Maalesef bu tabuyu yıkamıyoruz hocam. Ver rakibinin haberlerini de, ne küçülürsün ne aşağılanırsın. Kazandıysa Avrupa'da tebrik et. Sokakta ki taraftar yapmıyor bunu ama sen yap, bazı şeylerin öncüsü ol. Ama nerde? O kanalların çalışanları, sahipleri hepimizden fanatik

bunun adı komplextir.sen mesela cscageonly kardeşim spor haberlerini açtığında gs haberini geçince(normal kanalda) hemen kapatıyomusun bjk ve fb haberlerini duymamak için?hayır e her taraftar spor haberlerinde izliyo rakibinin haberlerini niye kendi kanalında izliyemesin?yani sanıyolarki böyle yapınca taraftar takdir etcek yada rakip haberi verince taraftar kanalı taşliycak bunları yapan bide bir takım üst düzey yetkili insanlar.

• quote:

quote:

arkadas haklı sonuna kadar katılıorm bn de gs tw den sikayetciyim snn takımın super kupayı almıs we sen o macı izletmiosun yazık gs tw calısanlaarına

• gece gündüz nostalji maçlar klipler falan
  • evt yenilince de yayınını yorumunu yapmak lazım ama fazla da aşırıya kaçılmamalı. mesela fbtv'de antep maçından önce ropörtajlar vardı anteplilerle yapılmış. diolar feneri yencez fln. yani bu kadar da olmamalı ama yenilince maçla lgili bişey vermemek de saçma
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzersayz

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KeriaN

quote:

Fenerbahçe TV takım neredeyse oradadır ve takımla ilgili herşeyi bulabilirsiniz.
    En büyük FB tv

Josico mudur nedir o adamın gelişini göstermedi FB Tv.

Hocam fb tv dekiler bile bu transfere "nooluyoruz bu yönetim bu adamı nasıl alır" dediler yayın yapmaya bile tenezzül etmediler ama sizin oyuncu da Baros yani....

bizimkiLerde artık YıLdız transferine doydugu icin yayınLamadı.

ba ba ba ba bak sen gs liye bak :D

Kaç yıldız aldınızda konuşuyorsunuz yaw bu nasıl söz öyle

• quote:

İsmini aldığı kulübün tarihinde ki en büyük başarısı olan Uefa kupası'na giden yolda oynadığı o muhteşem maçları bile veremeyen kanaldan ne beklersin

Kanal Doğan yayın grubunun, D-Smart varken neden beleşe versinler.Direkt Galatasaray Klübünün kanalı değil ki sadece anlaşmalı...
  • Milan Barosun İstabula geldiği anki videosu varmı?Nasıl karşılama yaptık merak ediyorum da
  • Onu bırak digitürk GSTV'yi almamış kanal listesine
  • quote:

Orjinalden alıntı: shaigorn

quote:

İsmini aldığı kulübün tarihinde ki en büyük başarısı olan Uefa kupası'na giden yolda oynadığı o muhteşem maçları bile veremeyen kanaldan ne beklersin

Kanal Doğan yayın grubunun, D-Smart varken neden beleşe versinler.Direkt Galatasaray Klübünün kanalı değil ki sadece anlaşmalı...

Gs tv Galatasaray Spor kulübünün resmi yayın organıdır. Doğan grubu sadece işletmecidir. Hadi onu geçelim, siz şöyle zannediyorsunuz herhalde. Bu bahsettiğimiz maçların yayınlanıp yayınlanmamasına Gs kulübü karar veriyor? Öyle mi? Bu maçlar Digitürk'ün elinde olduğu için yayınlanamıyor. Koskoca Gs kulübü kendi lig maçını bile resmi kanalında özetini veremiyor kardeşim, sen neden bahsediyorsun? FB kendi cebinden ya da Doğan grubuyla yaptığı anlaşmaya bağlı olarak, bir şekilde maç özetlerini satın alıp yayınlıyor. Ama biz de yok, aç hafta arası izle bakalım ligde attığımız golleri izleyebiliyor musun Gs tv'de? 17. şampiyonluk öyküsü diye bir belgesel var Gs tv'de sürekli veriliyor bi ara denk gelirsen aç izle. 17 şampiyonlukta atılmış bir tane golü izleyebilecek misin?

• quote:

En büyük FB tv

Bencede fb tv iyi bir kanal. Baksanıza yayınlayacak bir başarı bulamadıkları için Galatasarayın şampiyonluk maçıını banttan tekrar veriyorlar. Kendilerine teşekkür ederiz.:)
  • Ya FBTV mi en iyi kanal güldürmeyin 24 saatin 20 sinde chelsea maçını gösteriyolar hani sonu matah olsa neyse de sanki şampionlar ligi finali ama mazur görmek lazım 100 yıllık tarihlerinde anca bu kadarını gördüler :D:D::D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalb

quote:

En büyük FB tv

Bencede fb tv iyi bir kanal. Baksanıza yayınlayacak bir başarı bulamadıkları için Galatasarayın şampiyonluk maçıını banttan tekrar veriyorlar. Kendilerine teşekkür ederiz.:)

• quote:

Orjinalden alıntı: kemalb

quote:

En büyük FB tv

basında özgürlük budur işte..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.