Şimdi Ara

GT 650M ile GTX660M Arasında ne kadar fark var ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fredos olan
    454 modeli win 8 li

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Senin dedigin model 459 olabilir
    Fredos olan
    454 modeli win 8 li

Yok yok usta 454 tr ama win8 limi bilmem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HTMForeign

Selamunaleykum arkadaslar. Dun bir bilgisayar gordum acayip hosuma gitti. normalde msi dusunuyordum. fakat bu samsungu gorunce tasarimi cok hosuma gitti. Acaba hangisi iyi. Dedigim ekran kartlari arasinda fazla bir fark var mi ?

samsung :www.gold.com.tr/samsung-ativ-book-np550p5c-s05tr_u

msi :www.sadecenotebook.com/Urun/MSI-GE60-0ND-454TR-Core-i5-3230-260-Ghz-8-GB-750-GB-156-Windows-8-Full-HD-pmu254146.html

benim icin şıklık onemli. ama gunluk 4 saat oyun oynayacagim icin ekran kartindanda gecemiyorum :)

vermıs oldugun 2 model arasındakı farklara goz atarsak arkdasım gtx660m ekran kartı olarak 650m den daha ıyı ıslemcı kısmına gelırsekte bana sorarsan oyun ıcın alcak ısen i5 yeterlı olur i7 ye gerek yok bırde marka kıyaslaması var tabıkı yanı ordada msi varken samsung a laf dusmez dıye dusunuyorum ben senın yerınde olsam yanı gtx660m lık olan msi alırdım o modelde bızzat oyun oynama sansı buldum gercekten yuksek goruntu kalıtesınde super performans verıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: baytarcombo

quote:

Selamunaleykum arkadaslar. Dun bir bilgisayar gordum acayip hosuma gitti. normalde msi dusunuyordum. fakat bu samsungu gorunce tasarimi cok hosuma gitti. Acaba hangisi iyi. Dedigim ekran kartlari arasinda fazla bir fark var mi ?

samsung :www.gold.com.tr/samsung-ativ-book-np550p5c-s05tr_u

msi :www.sadecenotebook.com/Urun/MSI-GE60-0ND-454TR-Core-i5-3230-260-Ghz-8-GB-750-GB-156-Windows-8-Full-HD-pmu254146.html

benim icin şıklık onemli. ama gunluk 4 saat oyun oynayacagim icin ekran kartindanda gecemiyorum :)

vermıs oldugun 2 model arasındakı farklara goz atarsak arkdasım gtx660m ekran kartı olarak 650m den daha ıyı ıslemcı kısmına gelırsekte bana sorarsan oyun ıcın alcak ısen i5 yeterlı olur i7 ye gerek yok bırde marka kıyaslaması var tabıkı yanı ordada msi varken samsung a laf dusmez dıye dusunuyorum ben senın yerınde olsam yanı gtx660m lık olan msi alırdım o modelde bızzat oyun oynama sansı buldum gercekten yuksek goruntu kalıtesınde super performans verıyor...

Eyvallah usta . Bende msi alacam İnşallah :)

• bendeki laptop gt650m
    gtx660m de de ufak bir fark var.
    bence oyun için artık ikisi de yetersiz kalıyor.
    gta 5 de kasma olacak diye korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

bendeki laptop gt650m

Yok kardeşim gtx660 ekran kartı sağlamdır . En azından medium oynatır bence.
  • quote:

quote:

bendeki laptop gt650m

bendekı pc de gt645m var ben bu kartla crysis3 gıbı oyunu medıum da oynadıysam sen daha ust sevıyede rahatlıkla oynarsın
  • quote:

quote:

bendeki laptop gt650m

oynatır oynatmasına da bakalım ne olacak,
    o kadar para veriyoruz alıyoruz 1-2 senede ekran kartı işlevsizleşiyor.
    teknoloji para tuzağı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.