Şimdi Ara

GT 650M YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • monster notebook'un bana göre en uygun olan notebook'u W150ER modeliydi ancak modelin ekran kartı ileriye dönük olarak işe yararyabilir mi yani 3-4 sene sonra o zamanki oyunları tahmin etmek tabikide zor sadece fikir olarak 3-4 sene sonraki oyunları en az low grafik ayarlarında kaldırabilecek kadar iyi mi ? tabiki çok iyi bi ürün tam bir F/P ürünü bence ama ekran kartı ileriye dönük olarak sizce iyi mi ?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanAdam55

monster notebook'un bana göre en uygun olan notebook'u W150ER modeliydi ancak modelin ekran kartı ileriye dönük olarak işe yararyabilir mi yani 3-4 sene sonra o zamanki oyunları tahmin etmek tabikide zor sadece fikir olarak 3-4 sene sonraki oyunları en az low grafik ayarlarında kaldırabilecek kadar iyi mi ? tabiki çok iyi bi ürün tam bir F/P ürünü bence ama ekran kartı ileriye dönük olarak sizce iyi mi ?

Teşekkürler

usta 650m le suanda battlefield 3 ve batman arkham city gibi performasn zorlayıcı oyunları ultrada oynatamazsın . high ayarlarda 720p yada medıum ayarlarda 1080 p oynatırsın rahat, dıger oyunları fullde oynatırsın sıkıntı olmaz . fakat gerek oyunların grafık motorlarının yenılenmesı gerek bu teknolojiyle devam etmelerı acısından seneye engec obur seneye sıkıntı bas gostermeye baslıyacaktır ama dedıgın gıbı low ayarlarda asla sıkıntı yasamazsın eger low senın ıcın tatmınkarsa , al derim . ama ben hjersey ful ıstıyorum dıyorsan en azında 670m f/p acısından en tatmın edıcı kart su anda .

• evet ama parayı vericek olan olmadıgım için :) eger elimde olsa ztn 700 tl indirimle MS-16F32 modelini almak çok isterdim ama W150ER siparişi verdim 17 eylüle beklicez artık benim için önemli olan oyunu oynamak yani illa yüksek ayar oynuyacagım demiyorum ama laptop almanında bi dez avantajı oluyor işte iyiki monster var yoksa işimiz zor 4000 tl ye asus alıcagıma 1424 tl ye monster aldım mutluyum bekliyorum :)
  • quote:

evet ama parayı vericek olan olmadıgım için :) eger elimde olsa ztn 700 tl indirimle MS-16F32 modelini almak çok isterdim ama W150ER siparişi verdim 17 eylüle beklicez artık benim için önemli olan oyunu oynamak yani illa yüksek ayar oynuyacagım demiyorum ama laptop almanında bi dez avantajı oluyor işte iyiki monster var yoksa işimiz zor 4000 tl ye asus alıcagıma 1424 tl ye monster aldım mutluyum bekliyorum :)

ileride upgrade yapamazsın şimdiden bil

gt650m anakartla tümleşik
  • gönül ister gtx 660m alıp upgrade de yapayım ama dedigim gibi parayı ben vermiyorum :)
  • ya bi bu ay aldıgın makinayla biay sonraki oyunlara yetişemiyoken 4-5 sene ye nasıl yetişebilrisin ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BEDIRHAN_

quote:

evet ama parayı vericek olan olmadıgım için :) eger elimde olsa ztn 700 tl indirimle MS-16F32 modelini almak çok isterdim ama W150ER siparişi verdim 17 eylüle beklicez artık benim için önemli olan oyunu oynamak yani illa yüksek ayar oynuyacagım demiyorum ama laptop almanında bi dez avantajı oluyor işte iyiki monster var yoksa işimiz zor 4000 tl ye asus alıcagıma 1424 tl ye monster aldım mutluyum bekliyorum :)

ileride upgrade yapamazsın şimdiden bil

gt650m anakartla tümleşik

anakarta tümleşikmi bunu nerden öğrendin acaba bende upgrade etmeyi düşünüyordum 675'e

• ince kasalarda üreticiler yer kaplamaması açısından harici kart çipini anakarta tümleşik yaparlar yer kaplamaz,değişelibir mxm denilen slota sahip ekran kartları genelde oyun leptoplarındadır kasaları geniştir masaüstü gibi donanımlarında yükseltme şansın var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

ince kasalarda üreticiler yer kaplamaması açısından harici kart çipini anakarta tümleşik yaparlar yer kaplamaz,değişelibir mxm denilen slota sahip ekran kartları genelde oyun leptoplarındadır kasaları geniştir masaüstü gibi donanımlarında yükseltme şansın var.

inşallah işlemcide anakarta tümleşik değildir
  • işlemci,ram,hdd gibi elemanlar değişebilir sıkıntı yok onlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

quote:

monster notebook'un bana göre en uygun olan notebook'u W150ER modeliydi ancak modelin ekran kartı ileriye dönük olarak işe yararyabilir mi yani 3-4 sene sonra o zamanki oyunları tahmin etmek tabikide zor sadece fikir olarak 3-4 sene sonraki oyunları en az low grafik ayarlarında kaldırabilecek kadar iyi mi ? tabiki çok iyi bi ürün tam bir F/P ürünü bence ama ekran kartı ileriye dönük olarak sizce iyi mi ?

Teşekkürler

usta 650m le suanda battlefield 3 ve batman arkham city gibi performasn zorlayıcı oyunları ultrada oynatamazsın . high ayarlarda 720p yada medıum ayarlarda 1080 p oynatırsın rahat, dıger oyunları fullde oynatırsın sıkıntı olmaz . fakat gerek oyunların grafık motorlarının yenılenmesı gerek bu teknolojiyle devam etmelerı acısından seneye engec obur seneye sıkıntı bas gostermeye baslıyacaktır ama dedıgın gıbı low ayarlarda asla sıkıntı yasamazsın eger low senın ıcın tatmınkarsa , al derim . ama ben hjersey ful ıstıyorum dıyorsan en azında 670m f/p acısından en tatmın edıcı kart su anda .

bf3 ultrada takılmadan oynatıyor gt650m ayrıca yapılan oc ılede performansı dahada artıyor belırtmek ısterım

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel
    bf3 ultrada takılmadan oynatıyor gt650m

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihh5

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel
    bf3 ultrada takılmadan oynatıyor gt650m

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html

oradakı acıklamayı yersız buluyorum buyrun msı ge60 gt650m konusuna orada ayrıca youtubedada ultra ayarlı oynamalar var
  • 7gHz hızda çalışan sıvı hidrojen soğutmalı işlemciler de var. Orası default fps kıyaslıyor.
  • Arkadaşlar bu ekran kartını (GT650m) Overclock yapamaz mıyız. Ben bundan bıraz daha fazla yararlanmak ıstıyorum tecrubelı olanlar bı adım one cıkabılır mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.