Beyler acemi serisinde takılıp kaldım, ilerleyemiyorum. Bana 1979 model ve öncesi japon arabası gerekiyor. Verebilecek olan varmı? Kullandıktan sonra iade edeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: hdblack35 Beyler acemi serisinde takılıp kaldım, ilerleyemiyorum. Bana 1979 model ve öncesi japon arabası gerekiyor. Verebilecek olan varmı? Kullandıktan sonra iade edeceğim.
Ben verim ama ben de daha kullanmadim geri verirsin isin bitince
beyler banada lazım 1979 japon.tüm modifiyelerini yapıcam alınca öyle geri vericem size.80 milyar felan gidicek ama olsun para var araba yok
psn:ulas_ulas
quote:
Orijinalden alıntı: Urthas
quote:
Orijinalden alıntı: hdblack35 Beyler acemi serisinde takılıp kaldım, ilerleyemiyorum. Bana 1979 model ve öncesi japon arabası gerekiyor. Verebilecek olan varmı? Kullandıktan sonra iade edeceğim.
Ben verim ama ben de daha kullanmadim geri verirsin isin bitince
Tabiki geri veririm. Yeter ki şu yarışı geçip oyunu açayım. PSN: cgdskr
Teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Bugün bende 70 küsür model japon arabası buldum 2. el bölümünde ve eksik yarışları tamamladım ama daha işim bitmedi bu araçla.
İşin ne zaman biter?
yakında araba alıcam güzel bir şey takaslarız oazaman
quote:
Orijinalden alıntı: JusticeBooster
quote:
Orijinalden alıntı: Urthas
quote:
Orijinalden alıntı: JusticeBooster
Benimde 400 Beygir üstü güçlü bir amerikan arabasına ihtiyacım var. Maseratti Gran Turismo '08 ile takaslayabilirim. Mesaj atabilirsiniz.
Amerikan derken kaç model olması gerekiyor. Ben de eski bir tane olması lazımdı. Yollarım akşam gidince bakım.
Sağol hocam, oldukça işime yaradı. Araç güçlüymüş. :)
quote:
Orijinalden alıntı: bathus14
Arkadaşlar profesyonel serisinde super car turlarında bir türlü 1. lik elde edemedim BMW Z4 M Coupe ile anca 2. olabildim.Elinde İtalia veya bu güçte araba bulunan varsa yarışları kazanıp geri göndersem çok sevineceğim çünkü tıkalı kaldım parada yapamıyorum
Ferrari 458 Italia var bende, mesaj attım.
İşini görmesine sevindim. Yalnız 1 günde sadece 1 araba yollayabiliyoruz galiba. Başka bir arkadaşa 79 modelden önce japon arabası yollıyım dedim yollatmadı.
FORMULA aracı olan var mı ödünç olarak alsam, karşılığında full modifiyeli bugatti , toyota race car , ford gt lm race car gibi oldukça hızlı arabalar verebilirim.
arkadaşlar oyuna yeni başladım ilk aldığımız araçlardan biraz daha hızlı arabası olan (fazlalıklardan) bana verebilir mi? kafayı yiyicem düz yolda normal giderken adamlar arkadan gelip hep geçiyor beni
79 öncesi japon araç lazım :) arkadaşlar bi yardımcı olursanız psn:makusla06
Bana da mini cooper lazım.
Modlu Mini Cooper olan varsa 5 dakikalığına ödünç verebilir mi acaba ? Tek bir yarış geçip geri iade edicem . .
Beyler acemi serisinde takılıp kaldım, ilerleyemiyorum. Bana 1979 model ve öncesi japon arabası gerekiyor. Verebilecek olan varmı? Kullandıktan sonra iade edeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: hdblack35
Ben yardımcı olabilirim hocam.. Ben de var iyisinden klasik bir japon arabası . .
psn: Skylife1905
Toyota Vitz ve kamyon yarışı için araç lazım.Yarıştıktan hemen sonra geri iade ederim...
PSn:Sozar35
bende araç takasında yardımcı olabilirim,
psn: Westerly86
Bende oyuna yeni başladım bakalım zamanla bizimde işimize yarayacaktır bu konu :)
Profesyonel serisinde ve Kıdemli serisindeki bazı yarışlar için araç lazım arkadaşlar ?
Lamborghini ve Ferrari ödünç verebilecek var mı ? Yardımcı olucak arkadaşa güçlü bir Corvette verebilirim ..
kullanmadığınız araçlar varsa verebilir misiniz arkadaşlar. daha başlardayım ve arabaya ihtiyacım var param da hemen bitmesin istiyorum. teşekkürler psn: trarveladzets
quote:
Orijinalden alıntı: ControlYourDream
quote:
Orijinalden alıntı: hdblack35
Ben yardımcı olabilirim hocam.. Ben de var iyisinden klasik bir japon arabası . .
PSN: cgdskr
Seni ekledim dostum. Çok teşekkür ederim şimdiden...