Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bywant

quote:

Orijinalden alıntı: G0THIC

arkadaşlar wolkswagen schimmmagen midir nedır sezon yarışlarındaki araçtan lazım yollayabilcek arkadaş varmı ?

psn: bysayk0 bu arada arkadaşlar x2010 atsa bı arkadaş save yedekleyerek o aractan 2 tane yapabılrmıyım .d

Dün birine gönderdim, bugun de birine gönderdim, yarinada sana gönderirim.

PSN: bywant

Hocam ekledin mi beni PSN e?
  • Acil Toyota 7 race car gerekiyor arkadaşlar çıldırıcam gönderene duacı olurum

PSN: Thathurts , ekleyin lütfen
  • Ya 1969 model araca ihtiyacim varr lutfen biriniz yollayin
    Psn:nightguardian_96
  • schimwaggen isteyene bende gönderebilirim işim bitti onunla dahada kullanmam :) führerin savaşı neden kaybettiği belli oldu bu kadar dengesiz arabamı olur
  • arkadaşlar elinde chappral 2d olan varsa rica etsem bana yollayabilirmi?

psn:darkman034
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihmurat

schimwaggen isteyene bende gönderebilirim işim bitti onunla dahada kullanmam :) führerin savaşı neden kaybettiği belli oldu bu kadar dengesiz arabamı olur

Hocam bana yollayabilir misin acaba? PSN: Salleen87
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salleen

quote:

Orijinalden alıntı: semihmurat

schimwaggen isteyene bende gönderebilirim işim bitti onunla dahada kullanmam :) führerin savaşı neden kaybettiği belli oldu bu kadar dengesiz arabamı olur

Hocam bana yollayabilir misin acaba? PSN: Salleen87

dostum bir arkadaş pm ile ulaşmış ona yollayacam o yarışını bitirip sana yollasın
  • arkadaşlar ben de x1 alabilir miyim bir tane? psn: ardakk aldıktan sonra ben de isteyen arkadaşlara yollayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskiner

arkadaşlar ben de x1 alabilir miyim bir tane? psn: ardakk aldıktan sonra ben de isteyen arkadaşlara yollayabilirim

Geliyor hocam hemen. PSN ney?

@angelmst

hocam yokmus maalesef, kusura bakma olsa hemen atacaktim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bywant -- 3 Şubat 2011; 1:11:56 >
  • meshar ve bywant arkadaşlara araçları gönderdikleri için teşekkürler.
    fakat ne yazık ki 15 tatil nedeniyle evimde değilim. 15 tatil dönüşünde x1 gönderebilirim. vosvosun taka arabasını da gönderebilirim fakat tatil dönüşü sezon yarışı biteceğinden kimsenin işine yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bywant

quote:

Orijinalden alıntı: keskiner

arkadaşlar ben de x1 alabilir miyim bir tane? psn: ardakk aldıktan sonra ben de isteyen arkadaşlara yollayabilirim

Geliyor hocam hemen. PSN ney?

@angelmst

hocam yokmus maalesef, kusura bakma olsa hemen atacaktim

pardon hocam psn i belirtmeyi unuttum... psn: ardakk

herhangi biri x1 yollarsa sevinirim... Bundan sonra ben de dağıtıma başlayabilirim
  • tarihi araç yarışları için ödünç araç alabilirmiyim yarışları geçince geri yollarım saygılar

Psn:darkman034
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Acil Toyota 7 race car gerekiyor arkadaşlar çıldırıcam gönderene duacı olurum

PSN: Thathurts , ekleyin lütfen

• ben toyota7 gönderebilirim isteyene ama bu kopyalama işlemi nereden yapılıyor bilmiyorum. Biri yazabilir mi?
  • selam arkadaşlar bende yeni üye oldum gt yi ilk serisinden beri oynuyorum ps3 ü de bu oyun için aldım seviyem 26 banada bi arkadaş x1 gönderbilir mi bende kaydedip başka arkadaşlara göndericem almanyada böyle güzel forumlar yok malesef
  • bu arada psn im hsuvar84

eğer izniniz olursa bende sizin gruba katılmak isterim
  • Hocam benim psn bywant, ekle sana yollayayim
  • bırde arkadaşlar save olaayı vardı bır arabadan 2 tane yapabılıyorudk sımdı bırısı bana burdan x1 aracı atsa ben ondan nasıl 2 tane yapabılırım allah askına anlatabılırmı bırısı .d
  • schwimwagen ve toyota 7 duruyor lazım olan varsa bende x1 arıyorum
  • Arkadaşlar Historic Car için

Araba lazım sanırım toyota 7 en iyisiyimiş biri yollayabilir mi ?

veya bu arabayı nasıl kazanırım hangi yarışla ?

Psn :gurur31
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.