Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elinde formula 1 yada su sebestianın arabasından odunc verebilecek olan varmı oyunda bir bölüme geldim kitlendi kaldı oyun PSN GoRKeM41 şimdiden cok teşekkurler
  • Uzman Serisi Historic Race Car-Cup'ta kullanılabilecek aracı olan var mı?
    Takas işlemi nasıl oluyor bilmiyorum 1 günlük olsa (uygun zamanda 1 saat) bile yeter..
  • 300 km üstü yapıcak bir araç gerekli.Yardım edebilicek olan varsa sevinirim.Teşekkürler.
  • arkadaşlar bende oyunda yeniyim..
    Benide eklerseniz elinizde kullanmadığınız araç varsa alabilirim Golf,Scirocco vs..
  • arkadaşlar oyuna yeni katıldım ps network e üye oldum
    ps internete bağlı değil cünkü wınn var evde araç takas işlemleri yapamıyorum
    wınn ı ps ye bağlamak mümkünmüdür ?
    alıntı yaparak cevaplarsanız makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthdrncCc

arkadaşlar oyuna yeni katıldım ps network e üye oldum
    ps internete bağlı değil cünkü wınn var evde araç takas işlemleri yapamıyorum
    wınn ı ps ye bağlamak mümkünmüdür ?
    alıntı yaparak cevaplarsanız makbule geçer

Cep telefonunda mobil ap varsa PS'yi bağlayabilirsin veya 3g modem destekli routerler var sanırım
  • Elinde R390 normal modifiyesiz olan var mı ?
    Yada 91 model NSX lazım.

Karşılığını fazlasıyla veririm çifter çifter.
  • Var kürşat ekle TURKI5HMO
  • Arkadaşlar elinde f1 aracı olan var mı 1 günlüğüne ihtiyacım var.PSN : Kokesta
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicMerth

merhabalar.
    mercedes benz 190e lazım.
    görüşelim

Cumartesi yollayabilirim,psn ekleyip mesaj gönderin
  • fazla arabası olan bana gönderebilirmi mini cooper olursa iyi olur
    psn:cyk82

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyk -- 20 Mayıs 2012; 13:19:22 >
  • dostum sana göndereyim mini cooper ekle psn altta var..
  • Benim bin araç trophy si için 500 araca ihtiyacım var herkez gönlünden ne koparsa gonderebilir hiç fark etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcelil42

Benim bin araç trophy si için 500 araca ihtiyacım var herkez gönlünden ne koparsa gonderebilir hiç fark etmez

hocam benim garajda 2 tane olan araç çok var ama ne yazık ki kısıtlama var yollıyamıyorsun kısıtlama olmasa yollarım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: HGÜLOĞLU

quote:

Benim bin araç trophy si için 500 araca ihtiyacım var herkez gönlünden ne koparsa gonderebilir hiç fark etmez

hocam benim garajda 2 tane olan araç çok var ama ne yazık ki kısıtlama var yollıyamıyorsun kısıtlama olmasa yollarım sana

Günde bı tane yollanıyor galiba her girdiğinde bitane yollarsın böyle on kisi ayarlasam bir ayda tamamlanır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HGÜLOĞLU

quote:

Günde bı tane yollanıyor galiba her girdiğinde bitane yollarsın böyle on kisi ayarlasam bir ayda tamamlanır

günde bir yollanıyorsa eğer açınca denerim hocam ama sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HGÜLOĞLU -- 21 Mayıs 2012; 23:04:12 >

• lamborghini miura elinde olan var mı acaba? yollandığını sanmıyorum ama karşılığında çok fazla araç verebilirim. en azından paylaşıma açabilecek arkadaşlar var mı? şu aracı kullanmak istiyorum bir kere kullanmıştım acayip keyifliydi..
  • dostum yollanmıyor ama o araç 67 model galiba yanlış hatırlamıyorsam bende 67 model kupon var istersen verebilirim save yapıp denemen lazım o araç çıkana kadar zaten 3.4 denemede kesin gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiftdriver

dostum yollanmıyor ama o araç 67 model galiba yanlış hatırlamıyorsam bende 67 model kupon var istersen verebilirim save yapıp denemen lazım o araç çıkana kadar zaten 3.4 denemede kesin gelir

hocam şu an modelini hatırlamıyorum ama dediğin gibi bi şeydi. valla o aracı yakalarsam istediğin her türlü aracı yollayabilirim sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

Orijinalden alıntı: shiftdriver

dostum yollanmıyor ama o araç 67 model galiba yanlış hatırlamıyorsam bende 67 model kupon var istersen verebilirim save yapıp denemen lazım o araç çıkana kadar zaten 3.4 denemede kesin gelir

hocam şu an modelini hatırlamıyorum ama dediğin gibi bi şeydi. valla o aracı yakalarsam istediğin her türlü aracı yollayabilirim sana.

hocam şimdi denedim verilmiyo verilse idi verirdim sana bende 2 tane var paylaşıma açtım kullan istersen
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.