Şimdi Ara

GT5 Direksiyon Ayarları (ince ayarlar ve daha fazlası) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
26.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ö1f1

quote:

Orijinalden alıntı: cycladol_2624

quote:

drivin force ex var bende direksiyon açıldığında otomatik düzelmesi gerekiyo ama yamuk düzeliyo düz düracağına yamuk duruyo ne yapmalıyım tamir edemedim bi tirlü

Loginin bütün setleri böyle maalesefff dostum bide benim gibi simetri hastasıysan tam bir çile vazgeçip bazen ds3 bile dönüyorum

hocam ne yaptınız üzerinden yıl geçti düzelttim yöntemi varmış

Yıl geçmesinin önemi yok herkesin ortak sorunu bi ben beceremedim o zaman anlatsana nasıl yaptığını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

drivin force ex var bende direksiyon açıldığında otomatik düzelmesi gerekiyo ama yamuk düzeliyo düz düracağına yamuk duruyo ne yapmalıyım tamir edemedim bi tirlü

Loginin bütün setleri böyle maalesefff dostum bide benim gibi simetri hastasıysan tam bir çile vazgeçip bazen ds3 bile dönüyorum

hocam ne yaptınız üzerinden yıl geçti düzelttim yöntemi varmış

Yıl geçmesinin önemi yok herkesin ortak sorunu bi ben beceremedim o zaman anlatsana nasıl yaptığını

zaten yukarıda yazıyordu ben şöyle yaptım ps3 ü açtım dirksyonu usb den bağladım (adaptörü bağladımmı tam hatırlamıyorum zaten olmassa adaptörü de takıp denersin) olağanca güçümle ilk sağa tam kırdım sonra sola kırdım (ilk nereye çevirdiğiniz çok önemli değil

• G27 GT5 de debriyaja bastıgımda ekranda N yazısı çıkıyor debriyaj ı çalıştırabilen varmı yoksa bir ayarmı yapılıyor normal gerçek araç taki kontroller olmuyor direksiyonda var mı yardımcı olacak bir arkadaş..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.