Şimdi Ara

GT5 ETKİNLİKLERİ.Time Trial , Drift 4.etkinlik açıldı !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mıstıkv

yeni etkinliklerde gelmiş yeni gördümfocus yarışı harab etti beni.2. oluyorum .sanki 1.sıradaki araç benim 2 .olmamı bekliyor.4 saniyeden aşağı çekemedim farkı.var mı 1. olan bunda?

Bende 2. oldum

RX-7'de 2. oldum.

İki yarıştada lider ile fark çok. Mutlaka vardır bir hilesi.

Diğer yarışlar kolaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 27 Aralık 2010; 0:59:33 >
  • Focus yarışı yine kolay sayılır RX-7 45 saniye geriden başlıyoruz ama çözümü buldum, focus yarışında aero ve şanzıman ayarlarmadan önce 15 saniye yaklaşabilmiştim ayar yapınca 5 saniye yaklaştım, baktım olmuyor gtplanete baktım millet patinaj önleme kuvvetini açarak geçiyormuş, normalde sürüş yardımı yavaşlatır ama bu hile gibi birşey resmen nos takmış gibi gidiyor, bu şekilde focus yarışında son turun ortasında arabayı yakaladım, RX-7 yarışını da bu şekilde deneyeceğim
  • Evet focusta skid recovery ile geçiliyormuş.

Rx-7 yarışında 800 kg üstü diyor.

Hangi rx7 800kg'ya inebiliyor ki?

Listedekilerin çoğu 1260dan başlıyor en az 1040'a indirebildim
  • 3. etkinliklerde geldi.bu seferkiler çok kolay olmuş.2.zordu en tatlısı 1.etkinlikti bence.
  • evet tuning kısıtlaması yok, bedava credit ve xp için yapmışlar
  • Bu sefer ne tür araçlar istiyor?
  • citroen WRC '08 , ford gt '06 ile ilgili olanları tek seferde yaptım altın almak çok basit, diğer üçüne bakacağım şimdi.
  • full modla giriliyor yarışlara tamam eyvallah çok kolay altın yapıoruz da heyecanı kaçmış bence
  • Millet para ve puan yarışlarına kasmayıp bayrağı göndere çekmekle daha fazla meşkul olsun diye yapmışlar bence 3. etkinlikleri
  • citroen ile ford gt yarışları 1.000.000 veriyor.diğerleri 300.000 veriyor.diğer araçlar lotus elise 111,toyota prius,audi tt.
  • driftlere bakip oynayan yokmu?
    Para kazanmak onemli tabi de ben en cok zevki drift yaparken aliorum.
    2. eventte ilk 100 e girebildim dirt tyres olan bolumde.
    3.de de girdim ama heralde gecmislerdir beni :)
    oynayan varsa yazsin skorlarini ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nic391 -- 7 Ocak 2011; 12:26:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nic391

driftlere bakip oynayan yokmu?
    Para kazanmak onemli tabi de ben en cok zevki drift yaparken aliorum.
    2. eventte ilk 100 e girebildim dirt tyres olan bolumde.
    3.de de girdim ama heralde gecmislerdir beni :)
    oynayan varsa yazsin skorlarini ..

aslında konuyu ödüllü yarışlar için değil.time trial ve drift için açmıştım.teknik bilgileri paylaşırız zamanlarımızı karşılaştırırız diye ama kimse kasmayınca bende bıraktım.çünkü ince ayar lazım ve o kadar teknik bilgim yok.başlığıda bu yüzden açtım ama işe yaramadı.
  • benim bildigim arda cok iyiymis driftte, zaten benden dahaa ust siralarda gordum onu.bide herkes buick special 62 ile oynuyo bende onu aldim ama daha degisik arabalsri ds denemek isterim.
    Onerebiliceginiz araba varsa cok iyi olur :)
  • sezonluk etkinlikler için arabalar lazım. özellikle ödül yarışı no 2 için modlu rx-7. 18000 kredim kalmış yardım eden olursa sevinirim.

psn: yerin7kat6

bu arada drift ve zamana karşı yarışları kazanınca tecrübe yada paramız artıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 7 Ocak 2011; 12:56:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nic391

benim bildigim arda cok iyiymis driftte, zaten benden dahaa ust siralarda gordum onu.bide herkes buick special 62 ile oynuyo bende onu aldim ama daha degisik arabalsri ds denemek isterim.
    Onerebiliceginiz araba varsa cok iyi olur :)

Buick dışında art morrison corvette tavsiye ederim, ikisiyle de eiger pistinde 24 bini geçmiştim yeni gelen capering pistinde 2 arabayla derecem var ama en iyi derecemi yapmadım piste alışıyorum, karlı bölümde impreza ile 15 bin lancia S4 ile 18 bini geçtim, karlı pistin ilk sektörü süper olmuş 12 bin yapılabiliyor
  • cok tesekkurler :)
    ozel tuning yapiyomusun peki drift icin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nic391 -- 7 Ocak 2011; 13:20:51 >
  • beyler bu etkinliklerdeki yarışlarda gerekli olan araç seçerken diger yarışan arabların lıstesındekı bı araba olsa olur mu yoksa bızden yarıs kosulu ıcın ıstedıgı arabamı olması lazım !??
  • yaw rx7 yarisi cok basit sadece para ve ayar yapmak lazim gidin en son kasa sifir rx7 alin bir tane kanat takip full modlifiye edin ayarlardan downforce yi full yapiptinizmi 6 turda 1. yi gecin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 120slim_fintr

beyler bu etkinliklerdeki yarışlarda gerekli olan araç seçerken diger yarışan arabların lıstesındekı bı araba olsa olur mu yoksa bızden yarıs kosulu ıcın ıstedıgı arabamı olması lazım !??

istediği arabayı almanız gerek
  • arkadaşlar sezonluklara gelen her drift etkinliğini oynayan varsa PSN imi ekleyebilir ve modladığı araçları paylaşırsa minnettar olurum :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.