Şimdi Ara

gt5 türkçe arcade problemi yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. dün gt5 türkçe aldım. ama arcade modunda professional ve orta seviye açık. açıkçası hayalkırıklığına uğradım. daha önce bir arkadaşımda oynamıştım beginner seviyesinden başlayıp yarışlarda birinci geldikçe ilerliyorduk. ben böyle aşamalı hikayeleri seven biriyim. hangi versiyonunu almalıydım oyunun? bu aldığımda hepsi açık ve istediğim parkurda istediğimle yarışabiliyorum. bir diğer sorum da şu hdmi kablom ve hd televizyonum var gözlüğüm de mevcut. aldığım bu oyunu 3d oynama imkanım var mı? sanırım oyunu kurarken hdd ye kurdum blue ray seçeneğini seçmedim. bir sorun olur mu? yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Arcade modunda ilerleme olayı yokki kariyer için GT modunu oynaman gerek, 3D ayarını yapınca oynayabilirsin kurulum ile ilgisi yok
  • arkadaşımda beginner dan başlamıştık.10 tane yarış var.her yarışta birinci olursan ondan sonra orta seviye açılıyordu.beginner da bir iki yarışta birinci olamamıştık. dün aldığım oyunda ise yükledikten sonra bir baktım bütün seviyeler açık profesyoneli de seçebiliyorum orta seviyeyi de.birinci oldukça açılan birşey kalmamış.bunun sebebini soruyorum ben.acaba yanlış turismo mu aldım.ama daha önce oynadığımda gt5 ti.iyi hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_syd

arkadaşımda beginner dan başlamıştık.10 tane yarış var.her yarışta birinci olursan ondan sonra orta seviye açılıyordu.beginner da bir iki yarışta birinci olamamıştık. dün aldığım oyunda ise yükledikten sonra bir baktım bütün seviyeler açık profesyoneli de seçebiliyorum orta seviyeyi de.birinci oldukça açılan birşey kalmamış.bunun sebebini soruyorum ben.acaba yanlış turismo mu aldım.ama daha önce oynadığımda gt5 ti.iyi hatırlıyorum.

Arcade de ilerleme yok dostum, Hızlı oyun moduna girmişsin sen, GT hayatı var oraya gir orada level sistemi var,araba alımlarında da level geçerli yarışlarda da level istiyor,sen gir GT hayatıma beklentinin fazlasını bulacaksın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.