Bildirim
GT5i nasıl bir donanımla oynuyorsunuz ? Hedef 100 SS ! Herkes eklesin .. (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock
Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}
Bu arada gt5 için millet maymun olmuş yabancı forumlarda , bir kaç resim koyayım..
Koptum )))) -
-
-
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/evde-eglenmeyi-abartmak-bu-olsa-gerek
adam aşmış :) var mı üstüne -
-
Set aslında Playseat değil. Demirci işi sayılır . Koltuğa çok para vermezsen istediğin güzel bir seti 300-400 TL arasında bir fiyata yapabilirsin. Bendeki setin koltuğu biraz pahalı o kadar. -
Ds3e talım edıyoruz -
-
Valla elinde patlar mı bilmiyorum ama avrupa daki satıcıların çoğu bu fiyatlara satıyor cihazı. Nedense sadece amerikada ucuz . -
Mtkp sistem güzel olmuş güle güle eskit
Benimde istediğim bu ama normal playseatlerin doğru düzgün satışı yok Türkiye'de bu modelin hiç olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 12 Mart 2011; 17:21:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DXM06
Eyvallah . -
quote:
Orijinalden alıntı: Mtkp
quote:
Orijinalden alıntı: DXM06
Eyvallah .
Çöp ama neyse hayırlı olsun.. -
müthiş odalar var bende alıcam ps3 + momo :D eklerim o zaman -
-
-
cantosman
Buttkickerin birçok modeli var. Bunlar titreşim efekti veriyor. Yani bizim direksiyonlardaki sistemin biraz değişik versiyonu. Benim aldığım model daha çok oyunculara hitab ediyor. İstediği yere monte edebiliyorsun . Sandalye , masa , uçak veya yarış kokpitine. Müzik sistemine bağlanıyor ve basstan gelen titreşimleri iletiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mtkp
cantosman
Buttkickerin birçok modeli var. Bunlar titreşim efekti veriyor. Yani bizim direksiyonlardaki sistemin biraz değişik versiyonu. Benim aldığım model daha çok oyunculara hitab ediyor. İstediği yere monte edebiliyorsun . Sandalye , masa , uçak veya yarış kokpitine. Müzik sistemine bağlanıyor ve basstan gelen titreşimleri iletiyor.
oooo abisi sen aşmışsın valla helal olsun
tam hissediyim diyon yani yakışır valla gülle güle iyi günlerde iyi yarışlarda kullan arkadaşım
açıklaman içinde çok teşekkür ederim buttickiceride öğrendik ne işe yaradığını saolasın -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X