Şimdi Ara

gt630 vs hd4650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://tr.msi.com/product/vga/N630GT-MD1GD3-.html#?div=Specification

http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=92#Specification

bu iki karttan hangisi daha iyi sayılır? aralarında ortalama % kaçlık fark vardır. ikisinden birini alacak olsanız hangisini alırsınız? ayrıntılı fikir verecek bir arkadaş çıkarsa memnun olurum. kullanılacak çözünürlük 1280*1024 kullanacak kullanıcı nadiren oyun oynayan biri.

• güncel...
  • gt630 daha yeni bir karttır kullanmadım ama oyun performansının iyi olduğunu zannetmiyorum entegre grafik birimi mevcutsa internet amaçlı kullanıyorsanız almanıza gerek bile yok
  • Tartışmasız gt630.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0725

quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

gt630 daha yeni bir karttır kullanmadım ama oyun performansının iyi olduğunu zannetmiyorum entegre grafik birimi mevcutsa internet amaçlı kullanıyorsanız almanıza gerek bile yok

gt 220le arkadaşım bf3 felen oynuyor gt 630le highde oynuyorlardı youtube izliye bilirsiniz. vatandaki pclerde ya gt 630 yada gt 640 var.

Gt 630 Bf3 high ayarlarda oynatacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furki06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

gt630 daha yeni bir karttır kullanmadım ama oyun performansının iyi olduğunu zannetmiyorum entegre grafik birimi mevcutsa internet amaçlı kullanıyorsanız almanıza gerek bile yok

gt 22r 0le arkadaşım bf3 felen oynuyogt 630le highde oynuyorlardı youtube izliye bilirsiniz. vatandaki pclerde ya gt 630 yada gt 640 var.

Gt 630 Bf3 high ayarlarda oynatacak

oynatıcak tabi git izle youtubede.

youtubede olanları gt630 ile kullanılarak oynandığına emin misinde bu kadar konuşuyorsun ? sana burda birsürü şey yazardım ama gerek yok. Gerçi sizin için 20 fps bile akıcı olduğu için problem olmuyor. Bf3 gt 630 kullanılarak high ayarlarda akıcı oynatıyormuş. 7950 filan alan adamlar salakmış[!] canım ne var demi 100 liralık kart bile high ayarlarda oynatıyormuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.