Şimdi Ara

GTA 4 %100 Türkçe Yama Hakkında !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilindiği gibi kuzeniko yama işini bıraktıktan sonra bu işi dewam ettirmek için çeşitli forumlarda ve burada bir çok arkadaş çıktı ama onlarından çoğu ya bıraktı yada hala dewam etmeye çalışıyorlar bu konuyu GTA 4 türkçe yamasıyla ilgilenen bir kaç forumada açtım şöyle bir ricam olucak eğer bu işi tamamlamak isteyen varsa kendine özel bir sayfa açsın ve oradan haftalık periyotlarla ne kadar ilerlediğini ve oyundan SS ler atsın ki buradaki üyelerinde aklındaki soru işaretleri ve meraklarıda kalksın sadece ben dewraldım bitricem demekle olmaz , eğer cidden bu işi bitirecek varsa ilk önce kendine güvenmesi ve ingilizcesi üst düzey olmalı yoksa yine bu iş yalan olur .

Bunu yazmamım sebebi bilgisayarım GTA 4 dü kaldırmayıp oynamama rağmen, artık tüm forumlarda bi yılan hikayesine dönen GTA 4 TÜKÇE YAMA işinin mutlu bir sonla bitmesi ve GTA fanatiklerinin yüzünün gülmesi ve artık bu konuların kapanması isteğimdendir..Umarım yamayı dewam ettirecek arkadaşlar bu yazdıklarımı dikkaete alırlar , artık bu iş FACE BOKKTA bile GTA 4 % 100 YAMASI ÇIKMASINI İSTEYEN 1.000.000 KİŞİ BULURUM diye gruplar açılmasına kadar vardı :D Buralara kadar geldi boyutları .

Vede bu yamayı yapan kişi bir ilki gerçekleştirmiş olacak ve adından tüm forunlarda uzunca bahsettireceğinden emimin ..

Bunlar herkezin düşündüleriydi kişisel görüşüm ise GTA fanatikleri kızacaka ama GTA 4 ün % 100 yamasının çıkması imkansız bunu başarabilende çıkmaz daha doğrusu uğraşmak istemez bugune kadar çıkmış oyunlar içinde en uzun çeviri bu oyunda ve çokkkkkk zaman alıyor ( hiç pc başından ayrılmadan bile en az 2 ay gibi uçuk bir süre ) yani % 80 civarı çıkarsa bile öpüp başınıza koyun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scuf -- 24 Eylül 2009; 23:54:37 >

• Zor ıs oldugunu bılıyoruz.Ama bırısı cıkıp adam gıbı bıtırsın su yamayı.
  • Arkadaşlar ben yeni başladım oguz gürselin yamasını devam ettiriyorum yenı konuda acmıstım konumda belirttigim 0.6 beta sürümünden sonra %100olana kadar yayınlanmayacak demiştim fikrimi değiştiriyorum çünkü oguz gürselin getirdigi bölüme kadar oynayıp orda yarım bırakanlar var gta4'ü sırf Türkçe yamayı bekliyorlar ... Bende birdaha yayınlanmayacak demiştim ama kısa zamanda 0.7 betayı cıkartmayı düşünüyorum oyunu yarım bıraknalar kaldıgı yerden devam edebilmesi için fazla bekletmemek için...
    Teşekkürler
  • bıtmez bu yama yapanlara kolay gelsın walla
  • bu işi kuzeniko iyi yapıyordu ekibide vardı ama niye bıraktı muamma , kardeş seninde hevesini kırmk gibi olmasın ama tek başına çok zor tam kapasite çalışsan bile 2 ayı bulur yani bence yanına ingilizce bilen 3-4 kişi daha bul anca biter tek kişinn yapacağı bi iş değil bu .
  • şimdi 3-4 kişi bulucam bırakıp gidicekler sonra sizlere yazıcam bırakıp gittiler ondan sonra başlıcanız bu yama bitmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    4 yıl önce açıldı
    Gta 1 Türkçe Yama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.