Şimdi Ara

gta 4 açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna çift tıklıyorum socialclub çıkıyor giriyorum play'e tıklıyorum hiç birşey olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Poros

oyuna çift tıklıyorum socialclub çıkıyor giriyorum play'e tıklıyorum hiç birşey olmuyor.

1.7 paketi yükle sorun çözülür
  • Crack değiştir.Olmadı sil tekrar yükle ondan sonra patch ile birlikte crack yap.
  • oyun orjinal ve 1.7 patch yükleyince bozuluor iyice
  • quote:

oyun orjinal ve 1.7 patch yükleyince bozuluor iyice

NET Framwork ve directx falan yüklümü. oyunu yeni yüklemişsin galiba
  • doğru yeni yükledim directx kendi yukledi saten ama net framework'dan emin değilim
  • 1.7 patch'ının üstüne 1.4 yükledim herşeyin yeri değiştii :) lunapark evin içine girdi ya :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 5 Açılmıyor
    2 ay önce açıldı
    Max payne 1 ve 2 açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1.7 patch'ının üstüne 1.4 yükledim herşeyin yeri değiştii :) lunapark evin içine girdi ya :D

SS alırmısın???Çok merak ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.A Noire

quote:

oyuna çift tıklıyorum socialclub çıkıyor giriyorum play'e tıklıyorum hiç birşey olmuyor.

1.7 paketi yükle sorun çözülür

bnn aslında 1 aydır normal oynuodum araba yamaları flln sonra bmw yaması yaptım araba takla atıyordu dönerken sonra bide hata çıktı başıma oyundan atmaya başladı lütfen bir el atın :(
  • birde arkadaşlar cahilliğimi affedin ama 1,4 veya 1,7 olduğunu nerden anlıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanım.haber.com

birde arkadaşlar cahilliğimi affedin ama 1,4 veya 1,7 olduğunu nerden anlıcaz

Ne demek, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler. Oyunun kurulu olduğu dizinde GTAIV.exe dosyası var. Sağa tıklayıp özellikler deyince üst taraftan "ayrıntılar" bölümüne gelin. Orada 1.0.0.0, 1.0.7.0... gibisinden rakamlar yazar.
  • valla sağol ama ayrıntılara geldim orda:ad , tür,klasör adı, boyut,o.tarihi,d.tarihi,öznitelikler,bilgisayar ,sahibi gibi şeyler yazıyor yani bulamadım
  • quote:

valla sağol ama ayrıntılara geldim orda:ad , tür,klasör adı, boyut,o.tarihi,d.tarihi,öznitelikler,bilgisayar ,sahibi gibi şeyler yazıyor yani bulamadım

Dosya sürümü, ürün sürümü falan yazması lazım. Bir de işletim sistemi Vista ve 7 ise geçerli bu. Xp ise üst tarafta "sürüm" yazan bir yerde vardı ordaydı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

valla sağol ama ayrıntılara geldim orda:ad , tür,klasör adı, boyut,o.tarihi,d.tarihi,öznitelikler,bilgisayar ,sahibi gibi şeyler yazıyor yani bulamadım

Dosya sürümü, ürün sürümü falan yazması lazım. Bir de işletim sistemi Vista ve 7 ise geçerli bu. Xp ise üst tarafta "sürüm" yazan bir yerde vardı ordaydı galiba.

Hocam windows 7 ise oyunlara girin başlattan oyunun üstüne 1 kere tıklayın orda sürüm yazar misal resimle göstereyim.

gta 4 açılmıyor

• windows 7 işletim sistemi
  • valla resimdeki gibi aynı yapıyom sürüm yerine oluşturma tarihi ve değiştirme tarihi yazıyor valla bir yardım edip el atarsanız sevinirim canınız sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

quote:

quote:

Hocam windows 7 ise oyunlara girin başlattan oyunun üstüne 1 kere tıklayın orda sürüm yazar misal resimle göstereyim.

gta 4 açılmıyor

aynen böle yaptim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

quote:

quote:

gta 4 açılmıyor

aynen böle yaptim

SS alır mısın?

• özür dilerim ama böyle seninki gibi nasıl foto alcaz?
  • quote:

özür dilerim ama böyle seninki gibi nasıl foto alcaz?

PrintScreen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.