Şimdi Ara

GTA 4 grafikleri oynadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GTa 4 ü 2 haftadır oynuyorum sorunsuz bohamadaki elizabetle tanıştım oralara kadar rahat geldim.
    asıl konu şu bu olurken eset smart securtynin lisansı bitti. bitince güvenlik duvarı kendiliğinden açıldı kapatmama rağmen ve GTA 4 le ilgili izin istedi bende verdim sonra kaspersky ı yükledim ama girinc eoyunda saçma sapan grafik hataları oluştu. mesela bohamaya giderken köprünün bi kısmına gelince yol gri bi renkle kaplanıyor. bazı yerlerdede aynı oaly oluyor buda canımı sıkıyor sistemi geri aldım kaspri sildim eseti yükledim yook :D bunun çözümünü bilen arkadaşlar dan yardım istiyorum

• Gri olması demek işlemcinin veya ekran kartını yavaş çalışması demek. Büyük ihtimalle Kaspersky, işlemciyi zorluyor ve bu da oyunu yavaşlatıyor, yollar gri oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 19 Temmuz 2012; 21:25:36 >
  • yeniden kur,olmadı sil 1.0.4.0 patchle oyna son patchde öyle sorunlar olur.yada kaspersky kaplamaları engelliyordur oyuın klasöründeki.kaspersky i silsende o dosyalarına karantinada kalma ihtimali var sil başka bi sürücüye yükle.kesin düzelir.
  • hmm teşekkürler :) kasper o dosyalrı karantinaya almış diyorsunuz yani silmeden bi kurtuluşu yokmu bunun :) o kaplama dosyalarını çıkartamıyormuyuz yada kaplama dosyalarını en baştan yüklesem boşuna tüm oyunu yüklemeyelim osnuçta tüm grafiğin çöktüğüne inanmıyorum

edit: bu arada ak parti isimli bir trojanı karantiya aldım bugün direct x 9 un içerisindeydi virüs olarak saptadı eset acaba directx 9 la bi alakası varmı çıkarayım mı dosyayı karantinadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ageofpiratessanakrep -- 19 Temmuz 2012; 23:16:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.