Şimdi Ara

GTA 4 hakkında düşünceleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ama bu seferki abimiz baya bi karizmaymış bi de kardeşi roman denen herif yüzünden liberty city'de mafyaya bulaşmış yani kendisinin pek bi suçu yok kardeşinin başını beladan kurtarmak için
  • eski türk filmlerindeki gibi
  • GTA nın japon versiyonu fln olsa güzel olur aslında Tokyoda geçse. Belki expansionlarda yaparlar...
  • Valla gta türkiyede geçse süper olur türkiyenin her yeri şehirler arası şöförlük yaparız dolmuşçuluk filan taksim beşiktaş yaz ayında antalyaya gideriz niko ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

yüz hatları köşeli olmuş hiç iyi grafikler değil bumu next gen diyorum çünkü bunlar konsol sattıracak oyunlar daha sağlam olmalı grafik konusunda, artık son güç kullanılmaya başlanmalı yoksa konsoldan soğuyacak millet bekle bekle nereye kadar

plantamax yanlış düşünüyorsun bu kadar geniş bir oyun için bu grafikler fazla bile bence süper sen nerde gördün gta da böyle grafik dimi yani
  • Harika bir oyun olacak. GTA'nın klasik espirili tarzı bu oyunda yeni oluşturulmuş bir konsept olan ciddiyet ile birleşince tam istediğim kıvama gelecektir oyun. Grafikler hayli yeterli gözüküyor, unutmayın ki bu bir free-roaming oyunu ve tek bir Loading ekranıyla karşılaşacağız. Grafiklerden ziyade gelecek detaylar da önemli. Bilirsiniz ki GTA detay yuvası bir oyundur, bakalım bu oyun ne gibi süprizler getirecek bize.
  • Bence en önemli sorun frame sorunları grafikler o kadar da onemli diil onemli olan bizlere smooth görüntüler sunması. Sonuçta konsolda en önemli olan özelliğin bu olması lazım. Stable görüntüyü sağlasınlar başaka bişey istemiyorum. Grafikleri kascaz diye yapıyorlar soora makina kaldırmıyor bizimde gözler bozuluyor!...
  • pc'ye çıksa tam süper olur
  • Pc ye eminim çıkacaktır. Ama konsollara çıktıktan takriban 6 ay sonra... çünkü bu oyunlar konsol aldıran oyunlar. Ki ben bu oyun için aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi margornn -- 18 Mayıs 2007; 16:20:27 >
  • herkes grafikler kötü demişte ps 2 ilk çıktığımda nasıldı grafikler hatırlarmısınız bnde Official UK playstation magazine var 08/2000 tarihli sayısı var (PS2 ye ozmnlar sayfa bile ayrılmıodu nerdeyse) Fifa 2001 için şu yazılmış ''Gerçek bir adım oyuncular şimdi iyi gözüküyor hızlı hareket ediyor ve gerçekten tanınabiliyorlar '' yazmış bide Fifa 2007 nin grafiklerine bakın arada dağlar kadar fark var PS3 den ilk yılında çok şey bekliosunuz PS3 ün gücü 2-3 yıl sonra anlaşılcak
  • Grafiklerin iyi olacağını zannetmiyorum ama oyunun kendisi mutlaka güzel olacaktır..
  • gta 3 de kral mafyalardan yakuza mı ne diye bitane mafya vardı arabaları hep banshee ydi :D liberty city de Ona mı bulaşmış acaba gta 3 de cok mafya vardı hepsini hatırlamıyorum ama içlerinden en zevksizi bence gta vice city di
  • valla bi gta4'ün grafiklerine bakıyorum bi de san andreas'ın grafiklerine gerçekten grafikler olağanüstü gelişmiş bi de bu oyunun haritasının san andreas'tan küçük olmasına sevindim o neydi öyle bi şehirden diğerine gitmek yarım saat sürüyoduşaka bir yana bu defa rockstar games öyle bi gta çıkaracakki herkesin ağzı açık kalacak oyunun eleştirilecek tek bir yanı bile olmayacak
  • puanıda verelim tam olsun 9.7
  • oyunu bize adam gibi tanıtmadılar ki nasıl yorum yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sametK

oyunu bize adam gibi tanıtmadılar ki nasıl yorum yapalım

rockstar games bence önceden açıklamak yerine bütün oyuncuların her detayı oyunu oynarken keşfetmesini istiyor
  • ben oyunun baş karekterini sahsen beyenmedim adam eşofman ile görev yapicaksa hiç yapmasin daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.