Şimdi Ara

GTA 4 Mega Trainer - Simple Trainer( Aklınıza ne geliyorsa hepsi var .. buyrun bi göz atın ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
122.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhteşem birşeye benziyor birazdan deneyeceğim inşallah car spawneri çalıştırabilirim.

Edit : Link çalışmıyor.Ra pid silmiş sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 28 Haziran 2010; 19:18:22 >
  • kardeş linkleri yenilermisin lütfen yada msnime mail olarak at lütfen nuhoglu_736@hotmail.com
  • Download

Buyurun Arkadaşlar Ben Bir Tane Buldum Ama İşe Yararmı Yaramazmı Bilmiyorum
  • Birde İndiren Arkadaşlardan Rica Ediyorum Pm Atsın.Ordan Msn Veririm
  • Çok Sağol Teşekkürler
  • biri buraya 1 milyon paralı bir %100 save koyabilirmi pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ToxiCity_

RCTRL+Q Change Model to Dimitri, Faustin, Francis, French Tom,
    RCTRL + Q Değişim Modeli Dimitri, Faustin, Francis, Fransızca Tom için

FAIL
  • Arkadaşlar Link Yenilenmiştir...
  • Arkadaşlar benim GTAIV.exe 1.0.0.0 ama çalışmayı durdurdu diyor kafayı yicem yardım.
  • MRB - Ben gurbetteyim orginal cd aldim yukledim oyuna sag tiklayip ozellikler bölümünden baktim GTA Liberty city 1.0.0.0 version yaziyor.
    verilen linkten dosyayi indirdim aradan cikardim ve C: / Poramgram / Rockstar games / GTA IV dosyasinin icine attim
    Telefon menusune fransizcasi ( triche) olan hileler menusu geldi ama bi turlu araba silah cikaramiyorum yukarida arkadas num lock acik olsun yazmis oda olmuyor !!!
    Not bir aydir bu arabalar ve silahlar hilesini yuklemeye calisiyorum annam agladi yok amk hic biyerde simdi yukledim var ama cikaramiyorum.. ACiL YARDIM LüTFEN..!!
  • MRB - Ben gurbetteyim orginal cd aldim yukledim oyuna sag tiklayip ozellikler bölümünden baktim GTA Liberty city 1.0.0.0 version yaziyor.
    verilen linkten dosyayi indirdim aradan cikardim ve C: / Poramgram / Rockstar games / GTA IV dosyasinin icine attim
    Telefon menusune fransizcasi ( triche) olan hileler menusu geldi ama bi turlu araba silah cikaramiyorum yukarida arkadas num lock acik olsun yazmis oda olmuyor !!!
    Not bir aydir bu arabalar ve silahlar hilesini yuklemeye calisiyorum annam agladi yok amk hic biyerde simdi yukledim var ama cikaramiyorum.. ACiL YARDIM LüTFEN..!!
  • quote:

Arkadaşlar Link Yenilenmiştir...

ToxiCity benim orginal CD var GTA Liberty City bu mega trainir i indirdim attim icina ama bisi olmadi bide bu hile menu'su F3 ilemi cikiyor ben butun tuslara bastim acilmiyor bi yardim et gözünü sevim ömrüm gecti bunu bi turlu yapmadim EsReFFrap@hotmail.com bu benim msn im baglantiya gecelim yada kolay bicimde anlat ve update yapamiyorum bilmiyorum nasil oluyor galiba benimki 1.0.0.0'dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsReFF_A

quote:

ToxiCity benim orginal CD var GTA Liberty City bu mega trainir i indirdim attim icina ama bisi olmadi bide bu hile menu'su F3 ilemi cikiyor ben butun tuslara bastim acilmiyor bi yardim et gözünü sevim ömrüm gecti bunu bi turlu yapmadim EsReFFrap@hotmail.com bu benim msn im baglantiya gecelim yada kolay bicimde anlat ve update yapamiyorum bilmiyorum nasil oluyor galiba benimki 1.0.0.0'dir

selam

sadece F3 yeterli değil kısa yolları dikkatli oku anlarsın arkadaşım..

mesela aynı anda klavyedeki Sağ ctrl+F3 e basıcaksın örnek olarak..

RCTRL + F1 Özel Tanrı Modu Açık / Kapalı
    RCTRL+F3 Gravity Off/On
    RCTRL + F3 Yerçekimi Kapalı / Açık
    RCTRL+F4 Police Ignore/Engage Player
    RCTRL + F4 Polis Yoksay / bağlanın Oyuncu
    F5 Add Money (100.000) F5 Para (100,000) ekle
    F6 Enable/Disable Airbreak F6 Etkinleştir / dEvre dışı bırak Airbreak
    RCTRL+F6 Never Tired On/Off RCTRL + F6 Asla Tired Açık / Kapalı
    RCTRL+F7 Change Model to Brucie, Roman, Litte Jacob, Mallorie
    RCTRL + F7 Değişim Modeli Brucie, Roma, Litte Jacob, Mallorie için
    Bernie, Dwayne, Michelle, Packie, Kate, Badman Bernie, Dwayne Michelle, Packie, Kate, Badman
    Manny, Phil, Playboy X, Ricky, Jimmy, Ray Manny, Phil, Playboy X, Ricky Jimmy Ray
    RCTRL+F9 Nico, different models.
    RCTRL + F9 Nico, farklı modeller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ToxiCity_ -- 27 Haziran 2012; 21:47:56 >

• quote:

quote:

quote:

selam

sadece F3 yeterli değil kısa yolları dikkatli oku anlarsın arkadaşım..

mesela aynı anda klavyedeki Sağ ctrl+F3 e basıcaksın örnek olarak..

RCTRL + F1 Özel Tanrı Modu Açık / Kapalı
    RCTRL+F3 Gravity Off/On
    RCTRL + F3 Yerçekimi Kapalı / Açık
    RCTRL+F4 Police Ignore/Engage Player
    RCTRL + F4 Polis Yoksay / bağlanın Oyuncu
    F5 Add Money (100.000) F5 Para (100,000) ekle
    F6 Enable/Disable Airbreak F6 Etkinleştir / dEvre dışı bırak Airbreak
    RCTRL+F6 Never Tired On/Off RCTRL + F6 Asla Tired Açık / Kapalı
    RCTRL+F7 Change Model to Brucie, Roman, Litte Jacob, Mallorie
    RCTRL + F7 Değişim Modeli Brucie, Roma, Litte Jacob, Mallorie için
    Bernie, Dwayne, Michelle, Packie, Kate, Badman Bernie, Dwayne Michelle, Packie, Kate, Badman
    Manny, Phil, Playboy X, Ricky, Jimmy, Ray Manny, Phil, Playboy X, Ricky Jimmy Ray
    RCTRL+F9 Nico, different models.
    RCTRL + F9 Nico, farklı modeller.

iste olmuyor bir turlu sag ctrl+F3 veya sol yani basmadigim sekil kalmadi..

• Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poros

Teşekkürler.

Poros nasil yaptin bana anlata bilirmisin ve ben sag ctrl+F3 yaptigimda menu cikmiyor bide senin update - sürüm ka..?
    Han dosyaya attin verilen mega tranair'i..? interneti kapatiyormusun bana acil lazim..!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Poros

Teşekkürler.

Poros nasil yaptin bana anlata bilirmisin ve ben sag ctrl+F3 yaptigimda menu cikmiyor bide senin update - sürüm ka..?
    Han dosyaya attin verilen mega tranair'i..? interneti kapatiyormusun bana acil lazim..!

Neden kimse bana yardimci olmuyor...?
  • trainer oyunu bozdu bunu indirmeyin
  • bazıları çalışmıyor
  • Beyler bende gta 4 1.0.0.0 var ama gta 4 'ün oldugu yere attım dosyaları olmuyor ya nabıcam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.