Şimdi Ara

Gta 4 - Minecraft Videoları Youtube Channel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yeni bir youtube kanalı oluşturdum. Kanalımda GTA - Minecraft videoları var. Şimdilik 2 seri var. Başka oyunlar çekmeyi düşünüyorum neyse lafı fazla uzatmadan video linklerini atayım.

Kanal Linkim :http://www.youtube.com/channel/UCU-LpUD0Oh4ftTADQ5dCUlA

Videolarımı beğendiyseniz abone olmayı yorum yapmayı ve videolarımı beğenmeyi unutmayın lütfen..

• Batin simdilik pek ragbet yok diye umutsuzluga kapilma, video cekmeye ve olabildigince fazla yere yaymaya devam et abicim. Olmazsa da cok uzulme bulundugum yerde pc yok yarin nasipse isyerimden bakicam videolarina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

Batin simdilik pek ragbet yok diye umutsuzluga kapilma, video cekmeye ve olabildigince fazla yere yaymaya devam et abicim. Olmazsa da cok uzulme bulundugum yerde pc yok yarin nasipse isyerimden bakicam videolarina

Teşekkür ederim yorumun için bugün video yükleyemedim çünkü Ankaranın bazı bölgelerinde 9.5 saatlik elektrik kesintisi olduğu için bilgisayara daha yeni geçiyorum. Umarım yükleyebilirim. Tavsiyen için teşekkür ederim. Yayıyorum ama bildiğim 2-3 forum sitesi var önerebileceğin forum siteleri varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batinevirgen123

quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

Batin simdilik pek ragbet yok diye umutsuzluga kapilma, video cekmeye ve olabildigince fazla yere yaymaya devam et abicim. Olmazsa da cok uzulme bulundugum yerde pc yok yarin nasipse isyerimden bakicam videolarina

Teşekkür ederim yorumun için bugün video yükleyemedim çünkü Ankaranın bazı bölgelerinde 9.5 saatlik elektrik kesintisi olduğu için bilgisayara daha yeni geçiyorum. Umarım yükleyebilirim. Tavsiyen için teşekkür ederim. Yayıyorum ama bildiğim 2-3 forum sitesi var önerebileceğin forum siteleri varmı ?

Turuncu levye var batin orada da guzel bir kitle var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.