Şimdi Ara

GTA 4 multi bitti gitti :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

marfoglu
    Herkesi ekledimde katılım yok, oyun ölü doğdu. Çok şaplattım ama ses seda yok.

Betasi cok iyiydi AMA bu seen cok iyi oyunlar geldi Bende oynamak istemiyorum o yuzden yani normal halbuki multisiz cok iyiydi.

Evet hacı normal, Daha iyi multiler varken kim bakar Assassins Creed'e

Neyse arada bir oynuyorum Bende denk getirebilirsek mac yapariz gta4de olur.:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

marfoglu

Betasi cok iyiydi AMA bu seen cok iyi oyunlar geldi Bende oynamak istemiyorum o yuzden yani normal halbuki multisiz cok iyiydi.

Eyvallah hacı, tabii ki

• GTA4 gelene kadar ne online oyunlar var, multisi tırt 20fps'lik bir oyun, red dead multi oynayın daha iyi...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

marfoglu

Eyvallah hacı, tabii ki

Psn ne?

• I-C-O

Senden daha iyi açıklayan Dünya'da bir RockSTAR game olabilir...

Teşekkür ederim haju.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

GTA4 gelene kadar ne online oyunlar var, multisi tırt 20fps'lik bir oyun, red dead multi oynayın daha iyi...

Her şey tırt zaten sf dışında rdr'de hileci çok oynanmıyor .Adamlar binaların altına vs giriyor xbox'ta ps3'te nelervardır düşün artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: IncredibLe!

I-C-O

Senden daha iyi açıklayan Dünya'da bir RockSTAR game olabilir...

Teşekkür ederim haju.

Eyvallah Ne demek haju

marfoglu
    Pm atıyorum.

• Resistance 3 gibi mükemmel MP si olan bir oyun bile oynanmıyor 100 kişi bile yoktur diye düşünüyorum server da,

GTA4 ün 1 000 lerce kişi tarafından MP oynanması için mucizeler lazım .
  • zamanında yanlış hatırlamıyorsam kerem35 yada kerim35 adlı arkadaş öncü olup gta4 için toplanmıştık ne günlerdi bea acayip aksiyon dolu oyunlar oluyordu hele tavşan kaç tazı tut modları.Oyunu 3-5 gün içinde tekrardan alacağım ek paketleriyle beraber isteyen olursa yeni bir multi akımı başlatalım...
  • Girdiğimde oyuncu bulamama gibi bir sorunla karşılaşmadım hiç, oldukça fazla oynayan var hala. Online trophyler için yardım isteyen / yardımcı olacak olan varsa iletişime geçsin birlikte alabiliriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IncredibLe!

Arkadaş'ım GTA oyununun online'nında ne gibi bölümler mevcut açıklayabilir misin?

Free mode var. Koskoca şehirde tamamen özgürsün. İstediğin her deliğe girip çıkabilirsin Helikopter savaşı yapabilir:
    />

ya da lüks spor arabaları alıp baba parası yiyen apaçi stayla gezebilirsiniz. Aha şu şekil
    />

Haa unutmadan
    PeKmEz OlMaZ tAhİnSiZ, dELiKaNlı oLmAz ŞaHiN SiZ !!! ()
    />

Racevar bildiğin yarış.

Gta Racevar. Yarışın aynısı ama bu sefer silahlarda var
    />

Deathmatch var. Herkes tek, iyi olan kazansın. Kısa kes hoca
    />

Team deathmatch var. İstediğin takımı seçip, dişe diş Dualshock'a Dualshock diye kapışıyorsun.
    />

Copsn Crooks Bir takım hırsız (ğırğız) bir takım adalet bekçileri yani polisler. Sırasıyla değişiyor böyle

Turf War var. Takımınla birlikte en fazla bölgeyi ele geçirmeye çalışıyorsun.

Mafia Work Cebinde İphone'un var reis, Petrocic bey oğlum sana telefon üzerinden görev gönderiyor. Cemaatten daha çok ve daha hızlı görev yapmalısın

Team Mafia Work var. Bir üstte dediğimi hatırlıyor musun? Ha? Hatırlıyor musun? Bu onun takım tabanlısı. Kısaca sen takım giyimli bir adamsın, önüne geleni eldivenin ile tokatlıyorsun
    />

Car Jack City var. Şehirde gösterilen arabaları çalıp belirli bir yere götürdüğün bir mod.

Team Car Jack City var haju. Yukarıda dediğimin takım staylası

COOP OLARAKTA
    Hangman Noose
    Deal Breaker
    ve
    Bomb Da Base var.

Hangman Noose'da Petrovic'i hava alanından polis ve özel timlerden kurtarmaya çalışıyoruk reis.
    Bomb Da Base'de gemiye bomba yerleştirmiye çalışıyoruk
    Deal Breaker'da valla tam hatırlayamadım reis ama büyük bir karmaşaya giriyorduk

Coop modlarda en az 2 en fazla 4 kişi silah kardeşi kader ortağı olunabiliyor.

freemod pek bi eğlenceli olur

• SeçmeceKarpuz
    Öyle zaten Çok eğlendirdi bu oyun
  • edit*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viky -- 3 Nisan 2013; 2:12:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.