Şimdi Ara

GTA 4 Para Harcama Konusu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Başlarda para biraz sıkıntı oluyordu ama 2.şehirdeki görevler gelmeye başladıktan sonra ve banka soygunundan 250.000$ cebe cukka yapınca denizde kum bende para hesabı ortaya çıktı ama gel gelelim bu parayı harcayacak yer bulamıyorum.Gidiyorum yemek yiyorum silah alıyorum elbise alıyorum taksiye biniyorum striptiz klüblerinde hatunlara saçıyorum paraları ama 2 günde harcadayım paranın 2 katı 1 görevde geri geliyor.Yokmu şöyle ev satın alabileceğimiz dükkan satın alabileceğim farklı birşeyler satın alabileceğimiz şeyler yav. Yemek silah içki taksi bowling striptiz birtek bunlara gidiyor para

• Kardeş para dokunuyor mudur nedir anlayamadım niye harcamak zorundasın ki Gereksiz harcamalar yapma derim ben Geleceğe yatırım
  • Ne yazık ki GTA IV bu konuda San Andreas gibi değil. San Andreas'da ev alırdık, kumar oynardık, arabaları modifiye ederdik.. Parayı harcayabileceğimiz çeşitli yerler vardı. IV'de elimizde kalıyor para. Üstteki arkadaşın dediği gibi saklayın paranızı, çocukları üniversiteye gönderirsiniz.
  • gfbmatt'e katılıyorum geleceğe yatırım yap niye çarçur ediyosun. oyunun %65'inde nikonun çocuğu michael'a o kadar çok para harcayacaksın ki. şu an tek başına harcıyosun parayı, oyunun ilersinde 5 boğazı doyuracaksın, tüm ev sana bakıyo olucak. para olmazsa kayınvalidenin sana olan respecti ve like'ı düşüyo. ne yap ne et biriktir paranı arkadaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

gfbmatt'e katılıyorum geleceğe yatırım yap niye çarçur ediyosun. oyunun %65'inde nikonun çocuğu michael'a o kadar çok para harcayacaksın ki. şu an tek başına harcıyosun parayı, oyunun ilersinde 5 boğazı doyuracaksın, tüm ev sana bakıyo olucak. para olmazsa kayınvalidenin sana olan respecti ve like'ı düşüyo. ne yap ne et biriktir paranı arkadaşım.

salliyo musun yoksa boyle birsey var mi gercekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemkose78

quote:

gfbmatt'e katılıyorum geleceğe yatırım yap niye çarçur ediyosun. oyunun %65'inde nikonun çocuğu michael'a o kadar çok para harcayacaksın ki. şu an tek başına harcıyosun parayı, oyunun ilersinde 5 boğazı doyuracaksın, tüm ev sana bakıyo olucak. para olmazsa kayınvalidenin sana olan respecti ve like'ı düşüyo. ne yap ne et biriktir paranı arkadaşım.

salliyo musun yoksa boyle birsey var mi gercekten

Sallamasyon

• Madem mesajlar yönetimin onayından geçiyor, buraya yazmak istedim. SSS'da yazan adrese e-mail da attım ama anladığım kadarıyla derdimi buradan anlatmak daha hızlı olacak. Telefon numaramı yazdım fakat aktivasyon kodu telefonuma gelmedi. Bir kez daha gönderdim profilimden yine gelmedi. Kontrol ettim, numaramı doğru yazdığımdan eminim. Bu mesajı onaylamadan bana yardım edebilir misiniz? Teşekürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haydan gelen huy'a gider sen içini ferah tut ..
  • quote:

Harbiden gerçekmi la bunlar
  • Gerçekmı bunlar yaf cocugu falan :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.